Pas, visum og vaccinationskrav til din rejse.

Det er vigtigt at undersøge pas og visumkrav, samt ethvert krav om vaccinationer, i de lande du rejser til (og gennem!) så tidligt som muligt, da det kan tage tid at udarbejde den nødvendige dokumentation. Som udgangspunkt bør du sikre dig, at dit pas gælder mindst 6 måneder efter dit ophold, da dette nu er et obligatorisk krav for mange lande, verden over.

Udenrigsministeriets hjemmeside indeholder rejseråd vedr. din destination og giver råd og vejledning om alt fra sundhed og vaccinationer til pas og visumkrav. Du kan også finde gode tip om lokale love og skikke og vigtig information om valuta.

En dedikeret pas- og visumside til Expedias kunder.

Vi forstår at evigt skiftende pas og visumkrav kan være frustrerende, når du reserverer din ferie. Derfor har Expedia indgået et partnerskab med VisumCentrale, et CIBT-selskab, der forklarer dig hvilken dokumentation du skal bruge på din rejse.

Rejser du til USA eller Australien, kan de endda arrangere ESTA eller ETA mod gebyr*. Hvis du rejser til enhver anden destination, bør du kontakte det pågældende lands ambassade vedr. råd omkring ansøgning af påkrævet dokumentation.

Kom problemer i forkøbet, og undersøg dine dokumenter i dag!**
 

*VisumCentrale tager et gebyr for at behandle din ansøgning. De fulde detaljer omkring gebyrer kan findes på deres hjemmeside. ESTA og ETA dokumenter kan også erhverves for et lavere gebyr ved at søge direkte hos den amerikanske og australske regering, der dog hverken tilbyder live assistance eller giver besked, når dit visum er godkendt.

For yderligere information bør du besøge de respektive regeringers websider nedenfor:

Bemærk venligst, at det kan tage 1-3 hverdage at behandle ESTA-godkendelsen, så sørg for, at der er tid til dette, inden du rejser.

** Når du vælger linket “FIND UD AF DET NU” vil du blive sendt fra Expedias side til VisumCentrale side, hvor deres regler og forbehold vil gælde.