Pas-, visum- og vaccinationskrav til din rejse

Det er vigtigt at undersøge pas- og visumkrav samt ethvert krav om vaccinationer i de lande, du rejser til (og gennem!) så tidligt som muligt, da det kan tage tid at udarbejde den nødvendige dokumentation. Som udgangspunkt bør du sikre dig, at dit pas gælder mindst 6 måneder efter dit ophold, da dette nu er et obligatorisk krav i mange lande verden over.

Udenrigsministeriets hjemmeside indeholder rejseråd vedrørende din destination og giver råd og vejledning om alt fra sundhed og vaccinationer til pas- og visumkrav. Du kan også finde gode tip om lokale love og skikke samt vigtige oplysninger om valuta.

En pas- og visumside til Expedias kunder

Vi forstår, at evigt skiftende pas- og visumkrav kan være frustrerende, når du reserverer din ferie. Derfor har Expedia indgået et partnerskab med VisumCentrale, et CIBT-selskab, der forklarer dig, hvilken dokumentation du skal bruge på din rejse.

Rejser du til USA eller Australien, kan de endda arrangere ESTA eller ETA mod et gebyr*. Hvis du rejser til enhver anden destination, bør du kontakte det pågældende lands ambassade vedr. råd omkring ansøgning af påkrævet dokumentation.

Kom problemerne i forkøbet, og kontroller dine dokumenter i dag!**
 

*VisumCentrale opkræver et gebyr for at behandle din ansøgning. Du kan finde alle oplysninger om gebyrer på deres hjemmeside. ESTA- og ETA-dokumenter kan også erhverves mod et lavere gebyr ved at ansøge direkte hos henholdsvis den amerikanske og australske regering, der dog hverken tilbyder assistance eller giver besked, når dit visum er godkendt.

For yderligere oplysninger bør du besøge de respektive regeringers hjemmesider nedenfor:

Bemærk venligst, at det kan tage 1-3 hverdage at behandle ESTA-godkendelsen, så sørg for, at der er tid til dette, inden du rejser.

** Når du klikker på linket “FIND UD AF DET NU”, bliver du sendt fra Expedias side til VisumCentrales side, hvor VisumCentrales regler og forbehold gælder.