Bagage og indtjekning

Se links nedenfor med flyselskabernes vilkår og betingelser, bagagepolitik, online indtjekningsinstruktioner og oplysninger om, hvordan du administrerer din reservation.

Online indtjekning

Tjek ind til din flyrejse online hjemmefra eller på kontoret, så du undgår besvær og lange køer i lufthavnen. Ved online indtjekning kan du udskrive dit boardingpas op til 24 timer før rejsen. Nedenfor kan du finde det flyselskab, du skal flyve med, og du kan bruge hurtiglinket til at gå direkte til deres online indtjekning.

Hvis dit flyselskab ikke står her på siden, tilbyder de muligvis ikke denne service, og du kan derfor blive nødt til at tjekke ind i lufthavnen. Dette er ikke en fuldstændig liste.

Bagage

Bagagebetingelser og -politikker afhænger af flyselskabet. Du bedes undersøge dette hos det flyselskab, du flyver med.

Lavprisflyselskaber

Flyselskaber som Easyjet og Ryanair betragtes som lavprisflyselskaber, og indtjekket bagage er ikke inkluderet i flyreservationen.

Vi anbefaler, at du registrerer din bagage online før rejsen, da nogle flyselskaber opkræver yderligere gebyrer for at registrere bagage i lufthavnen. Du skal bruge dit reservationsnummer fra flyselskabet og din e-mailadresse. Til nogle flyselskaber, som f.eks. Easyjet, skal du også bruge kontooplysninger, som er blevet sendt til dig i en separat e-mail efter reservationsbekræftelsen. Herunder kan du finde det flyselskab, du skal flyve med, og bruge hurtiglinket til at registrere bagage for din reservation.

Ruteselskaber

Flyselskaber, der yder fuld service, som f.eks. British Airways, Virgin Atlantic osv., kaldes ruteselskaber.

Passagerer, der rejser på økonomiklasse, må normalt medbringe maksimalt 23 kg bagage, og passagerer, der rejser på Business class, må normalt medbringe 32 kg uden yderligere omkostninger. Vi anbefaler, at du undersøger bagagepolitikken hos dit flyselskab via nedenstående link.

Rejsedokumenter påkrævet

Sørg for, at du har alle de nødvendige rejsedokumenter til din rejse ved at vælge det rette link nedenfor. Husk: Hvis dine rejseplaner omfatter transit i et andet land, kan du få brug for yderligere rejsedokumenter. Sørg derfor for at kontrollere, hvilke dokumenter der er påkrævet i transit.