Alle kan lide at få noget for pengene, og der er intet værre end at reservere et hotel eller flyrejse + hotel (reserveret sammen) for derefter at finde det billigere et andet sted. Derfor har vi fundet på følgende garanti:

Reservationer, der udelukkende omfatter hotelophold:

Hvis du reserverer og betaler for et hotelværelse på Expedia.dk, og du senere finder en lavere pris for værelset på vores eller en anden hjemmeside, skal du blot fortælle os det, og vi refunderer forskellen til dig.

I forbindelse med reservationer af hotel giver vi dig modsat andre hjemmesider ikke blot 24 timer fra tidspunktet, hvor du reserverer dit hotel. Hvis du finder en lavere pris på et hvilket som helst tidspunkt op til 48 timer før indtjekning, skal du bare give os besked, så matcher vi prisen - så det er lige meget, om du finder en lavere pris tre timer eller tre måneder efter, du har reserveret - vores prisgaranti gælder stadig.

Selvfølgelig skal den lavere pris, du finder, svare til din reservation – samme hotel, datoer, opholdslængde, prisoversigt samt værelsestype, og den skal inkludere skatter og afgifter

Sammenligning af prisplan
Expedias prisplan for forudbetalte og ikke-refusionsberettigede køb Konkurrenternes prisplan for forud- eller bagudbetalte og ikke-refusionsberettigede køb
Expedias prisplan for forudbetalte og refusionsberettigede køb Konkurrenternes prisplan for forud- eller bagudbetalte og refusionsberettigede køb
Expedias prisplan for forudbetalte og ikke-refusionsberettigede køb Konkurrenternes prisplan for forud- eller bagudbetalte og refusionsberettigede køb
Expedias prisplan for forudbetalte og refusionsberettigede køb Konkurrenternes prisplan for forud- eller bagudbetalte og ikke-refusionsberettigede køb
Expedia bagudbetalte køb/betal på hotellet

Reservationer med flyrejse + hotel (reserveret sammen):

Hvis du reserverer og betaler for en flyrejse + et hotel (samtidig) på Expedia.dk og INDEN FOR 48 TIMER finder en lavere pris for din flyrejse + hotel-kombination på vores hjemmeside eller en anden hjemmeside, skal du bare fortælle os det - så refunderer vi forskellen til dig.

Selvfølgelig skal den lavere pris, du finder, svare til din reservation - samme datoer, flynummer, flytider, opholdslængde, hotel, værelsestype samt prisoversigt, og den skal inkludere alle skatter og afgifter.

Expedias prisgaranti er underlagt yderligere vilkår og betingelser (nedenfor). Den gælder kun ved forudbetalte reservationer, der kun omfatter hotel, samt reservationer, der omfatter flyrejse + hotel (reserveret sammen).

Udfyld formularen nedenfor - så ordner vi resten.

Vilkår og betingelser

  1. Prisgaranti (reservationer, der kun omfatter hotel) - hvis du reserverer og betaler for et hotelværelse på Expedia.dk, og du senere finder en lavere pris for det samme hotelværelse på Expedia.dk eller en anden hjemmeside SENEST 48 TIMER FØR INDTJEKNING, refunderer vi forskellen til dig. Expedias prisgaranti gælder kun for enkeltstående forudbetalte hotelreservationer, der er foretaget på Expedia.dk. Sammenligningen skal være for det samme hotel og for en enkeltstående reservation (ikke som del af en pakke eller tilbud med flyrejse + hotel).
  2. Prisgaranti (reservationer med flyrejse + hotel) - Hvis du reserverer og betaler for en reservation med flyrejse + hotel (reserveret sammen) på Expedia.dk og senere finder en lavere pris for samme flyrejse + hotel-kombination på Expedia.dk eller en anden hjemmeside INDEN FOR 48 TIMER EFTER RESERVATIONEN, refunderer vi prisforskellen til dig.
  3. Indløsning af garanti - For at prisgarantien skal være gældende, skal du indsende din anmodning ved hjælp af prisgarantiformularen 48 timer før indtjekning eller inden for 48 timer, hvis det omhandler flyrejse + hotel.
  4. Sammenligningsgrundlaget skal være identiske rejseplaner med ens vilkår - prisgarantien gælder kun for identiske rejseplaner, inklusive samme flyrejse, flynummer, flytider, hotel, værelsestype, prisplan, gældende refusions- og afbestillingspolitik og samme datoer for hotelopholdet, som det blev reserveret via Expedia.dk. prisgarantien gælder for den samlede pris for den reserverede rejse inklusive skatter og afgifter. Den gælder ikke for reservationer på hjemmesider, hvor hotellets navn eller andre reservationsoplysninger er ukendt indtil efter købet. For at gøre brug af prisgarantien skal du opfylde alle eventuelle krav, der stilles til den lavere pris, herunder uden begrænsning krav med hensyn til bopæl, region og alder.
  5. Sammenligningsgrundlaget skal være tilgængeligt for offentligheden - prisgarantien gælder kun priser, der er annonceret og tilgængelige for offentligheden eller på en hjemmeside, der henvender sig til forbrugere i Danmark. Dette inkluderer f.eks. ikke priser på hjemmesider med medlemsprogrammer, firmarabatter eller -priser, gruppe-, charter- eller bonusprogrammer, incitament-, møde- eller konferencepriser, særpriser til ansatte i luftfartsselskaber, priser bestemt af auktion eller lignende eller priser, der kun fås med en kupon eller et andet tilbud, der ikke er tilgængeligt for offentligheden. Den lavere pris må ikke komme fra en hjemmeside, du har ringet til for at få prisen, eller fra en e-mail, du har modtaget. Prisen skal være angivet og kunne reserveres i samme valuta som din reservation hos Expedia.dk (uden henvisning til valutaomregnere).
  6. Godkendelse af krav - Alle krav i forbindelse med prisgarantien skal godkendes af Expedia.dk. Vi accepterer ikke screenshots eller andre angivelige beviser på en lavere pris, som vi ikke kan bekræfte uafhængigt. Vi godkender eller efterkommer heller ikke krav, som vi efter eget skøn mener, skyldes en trykfejl eller en anden fejl eller skyldes svig eller ond tro. For godkendte krav krediteres det kort, der blev brugt til reservationen. Det kan tage op til 30 dage eller en faktureringsperiode, før kreditten vises på din opgørelse.
  7. Ændringer - Vi forbeholder os retten til efter eget skøn at ændre eller afskaffe prisgarantien eller begrænse dens tilgængelighed for enhver person og til enhver tid af en hvilken som helst eller ingen årsag og uden forudgående varsel eller ansvar over for dig. Dit krav i henhold til prisgarantien afgøres af de vilkår, der findes på hjemmesiden Expedia.dk og er i kraft på tidspunktet, hvor kravet gøres gældende. Vores manglende håndhævelse af bestemmelser i disse vilkår og betingelser udgør ikke et frafald af de pågældende bestemmelser. Vilkårene for prisgarantien er underlagt dansk lovgivning.