Søg efter flyrejser

Klik på et emne nedenfor for hurtigt at finde de ønskede oplysninger. Rejsetyper og søgninger


Søg efter flyrejser tilbyder dig flere søgevalgmuligheder. Klik på en valgmulighed øverst på siden Søg efter fly eller et link i den venstre kolonne for at vælge den ønskede søgningstype.
 • Returbillet betyder, at du flyver fra et sted til et andet og derefter tilbage til det første sted. Flyrejser med returbilletter kan inkludere charterrejser.
 • Enkelt betyder, at du flyver fra et sted til et andet og ikke vender tilbage til det første sted. Flyrejser med enkeltbilletter kan inkludere charterrejser.
 • Flere destinationer betyder, at du besøger flere steder, og derfor skal du vælge flyrejser mellem hvert af disse steder. Du kan ikke reservere charterrejser med billetter til flere destinationer.
 • Søgning i flyplan giver dig mulighed for at søge i hele flyplanen for alle luftfartsselskaber uanset pladskapacitet.


RejsendeDu skal angive antallet af rejsende i hver alderskategori. Du kan inkludere op til seks rejsende pr. rejse. Expedia bruger følgende alderskategorier:

 • Pensionister er rejsende i alderen 65 og ældre.
 • Voksne er rejsende i alderen 19 til 64.
 • Børn er rejsende i alderen 2 år til 18. Selvom de fleste luftfartsselskaber kræver, at der betales fuld pris for børn, der er ældre end 11 år, samler Expedia.dk børn i alderen 12 til 18, så vi kan tilbyde rabatter på hotel og aktiviteter.
  • Expedia.dk sælger ikke billetter til børn uden ledsagelse, der er under 15.
 • Spædbørn er børn under 2 år. Hver rejsende i alderen 12+ kan have op til to spædbørn i deres egne sæder eller et spædbarn på skødet.

Hvis du rejser med et spædbarn, bliver du bedt om at vælge et af pladsvalgene herunder:

 • skødet—Vælg denne valgmulighed, hvis rejsende (skal være 12+) i selskabet holder spædbarnet eller spædbørnene under hele flyrejsen. Bemærk, at mens spædbørn på skødet som regel rejser gratis på indenrigsflyrejser, skal der betales en afgift på udenrigsflyrejser.
 • pladser—Vælg denne valgmulighed, hvis du ønsker at reservere separate pladser til spædbørn. Du bliver bedt om at medbringe barnesæde for at sikre spædbarnets sikkerhed. Barnesædet skal overholde luftfartsselskabets specifikationer. Pladser, der er reserveret til spædbørn, faktureres med særlige spædbarnspriser. Kontakt luftfartsselskabet for at få flere oplysninger.

Mange luftfartsselskaber byder mindreårige uden ledsagelse velkomne på deres flyvninger. Få mere at vide om luftfartsselskabernes politikker for mindreårige uden ledsagelse.


Rabatter til spædbarn, barn og pensionistMange luftfartsselskaber tilbyder rabatpriser til spædbørn, børn og pensionister. Rabatter varierer afhængigt af luftfartsselskabet, fly og pladskapacitet. De varierer også afhængigt af den rejsendes alder. For at finde ud af, om der er rabat på dine rejser, skal du se den detaljerede oversigt over billetpriser i tabellen Oversigt, der findes i venstre side på siden Oplysninger om flyrejse.


Mindreårige uden ledsagelseMange luftfartsselskaber byder mindreårige uden ledsagelse velkomne på deres flyrejser. For at sørge for en sikker, komfortabel og sjov rejse for mindreårige uden ledsagelse, skal du kontakte luftfartsselskabet for at diskutere dets politikker og tjenester.

Her er nogle tommelfingerregler om mindreårigeuden ledsagelse:

 • Kontakt luftfartsselskabet for at høre mere om specifikke politikker og gebyrer.
 • Mindreårige, der er gamle nok (cirka fra 5-17 år*), kan normalt flyve nonstop, direkte eller med flyskift, men accepteres normalt ikke på dagens sidste flyskift. Alderen afhænger af luftfartsselskabets politikker, så tjek med luftfartsselskabet.
 • Mange luftfartsselskaber tilbyder (eller kræver) supervision af mindreårige fra tidspunktet for boarding indtil tidspunktet, hvor mindreårig er fremme på den endelige destination. Dette kaldes for tjeneste til mindreårig, der er uden ledsagelse. Mindreårige skal godkendes af luftfartsselskabet til denne tjeneste.
 • Yngre børn (normalt under 5 år) er ofte ikke berettigede til tjenesten til mindreårige, der er uden ledsagelse, og skal ledsages på den samme flyrejse og i samme afdeling af en ældre passager (normalt 15 år eller ældre).
 • Tjenesten til mindreårige, der er uden ledsagelse, er ofte obligatorisk for børn alderen 5-14*, men valgfrit for teenagere (alder 15-17). Alderskrav afhænger af, hvilket luftfartsselskab der flyver med.
 • Der opkræves normalt et gebyr ved indtjekning til tjenesten for mindreårige, der er uden ledsagelse. Forvent at betale DKK30 eller mere hver vej.
 • Med tjenesten for mindreårige vil luftfartsselskabet som regel gerne vide, hvem der mødes med den mindreårige på destinationen. Det kræves ofte, at den voksne person, som modtager barnet, viser et id. Hvis man glemmer den nødvendige identifikation, kan det resultere i kedelige forsinkelser, så sørg for at vide, hvad luftfartsselskabet kræver.
 • Reservationer skal normalt bekræftes for alle segmenter i den mindreåriges flyrejse. Standby reservationer tillades ikke til nogen del af rejsen.
 • Igen kan du ringe til luftfartsselskabet, inden du køber billetter og spørge om, mindreårige der rejser uden ledsagelse

*Expedia Denmark reserverer ikke flyrejser til mindreårige under 15, der rejser uden ledsagelse.


Vælge en billetklasseUdover Økonomiklasse tilbyder mange flyselskaber Premium-økonomiklasse, Business og/eller Første klasse. Bemærk, at følgende beskrivelser er generelle. Nogle luftfartsselskabet kan bruge andre navne til at beskrive deres serviceklasser.

 • Økonomiklasse findes i hovedkabinens område. Disse siddepladser er normalt de billigste.
 • Premium-økonomiklasse--tilgængelig i et begrænset men voksende antal fly--er et trin bedre end Økonomiklasse, både i komfort og pris. Disse sæder har mere benplads, større sæder og andre fordele afhængigt af luftfartsselskabet og flyet.
 • Business class--hvis det findes--har mere rummelige sæder, der kan lænes mere tilbage, mere benplads og opgraderet måltidsservice. Andre fordele kan omfatte kortere køer ved indtjekning, og brug af luftfartsselskabets business lounge i lufthavnen. Business class-billetter koster mere end Økonomiklasse, men er billigere end Første klasse. (Bemærk, at når du søger efter Business class-priser, kan det være, at Første klasse-priser vises, hvis der ikke findes Business class-priser).
 • Første klasse er normalt foran i flyet. Det har færre sæder og de mest komfortable sæder og tilbyder opgraderet måltidsservice. Andre fordele kan omfatte kortere køer ved indtjekning, og brug af luftfartsselskabets business lounge i lufthavnen. Første klasse-priser er normalt altid de dyreste og findes ikke på alle fly.


Vælge søgevalgmulighederFor at begrænse søgning efter returbilletter, enkeltbilletter eller flere destinationer skal du vælge en eller flere af følgende valgmuligheder. Ved at gøre dette reduceres antallet af viste flyrejser med lave priser.

 • Kun Direkte / nonstop-flyrejser - Marker dette afkrydsningsfelt, hvis du kun vil se priser for flyrejser, der ikke stopper eller kræver flyskift i en eller flere lufthavne, inden du når frem til den endelige destination.
 • Kun flyrejser, der kan refunderes - Marker dette afkrydsningsfelt, hvis du kun vil se priser, der ikke medfører gebyrer ved afbestilling eller ændring af reservation.
 • Ingen begrænsninger om forhåndskøb - Marker dette afkrydsningsfelt, hvis du kun vil se priser, der ikke kræver, at du skal købe billetten et bestemt antal dage inden flyrejsen.
 • Udelad charterfly - Charterpriser tilbydes til fly, der befragtes af rejsearrangører via forskellige charterluftfartsselskaber. Marker dette afkrydsningsfelt, hvis du vil udelade charterpriser fra søgeresultaterne.


Bruge praktiske e-billetterE-billetter, tilbydes nu af flere større luftfartsselskaber, og de giver dig mulighed for at rejse uden papirbilletter, så du ikke behøver at være nervøs for at glemme billetterne derhjemme. Expedia.dk tilbyder e-billetter, hvis de er tilgængelige. Vi kan normalt ikke finde ud af, om e-billetter er tilgængelige til flyrejser, før du har foretaget et specifikt valg af flyrejser.

Hvis du køber en e-billet, modtager du en e-mail med dine rejseplanoplysninger og bekræftelsesnumre. Når du tjekker ind før flyrejsen, skal du blot give luftfartsselskabets medarbejder dit navn, flynummeret og et gyldigt foto-id samt en kopi af din rejseplan eller kvittering for køb. Visse luftfartsselskaber kræver desuden, at du fremviser det kreditkort, der blev brugt til at købe billetten. Yderligere oplysninger om brug af e-billetter får du ved at læse vores ofte stillede spørgsmål om e-billetter.


KundesupportHos Expedia.dk garanterer vi, at du har adgang til kundeservice Mandag til fredag: kl. 08.00-22.00. Lørdag, søndag og helligdage: kl. 09.00-22.00. Du kan bruge vores feedbackformular til at sende os en e-mail og bede om hjælp når som helst. Vi viser altid vores telefonnummer øverst på din rejseplan. Du finder også vores telefonnummer på siden Kundesupport. Hvis du har spørgsmål eller problemer i forbindelse med din rejseplan, er vores servicemedarbejdere klar til at hjælpe dig.