Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Prag Centrum

Se alle 34 aktiviteter i Prag Centrum

Prag Centrum-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Prag Centrum har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Prag Centrum kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Prag Centrum med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Prag Centrum

Hvis du planlægger en tur til Prag Centrum hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Prag Centrum.

At lede efter aktiviteter i Prag Centrum kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Prag Centrums lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Prag Centrums seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Prag Centrum for enhver smag

Prag Centrum har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Prag Centrum som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Prag Centrum.

Prag Centrum er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Prag Centrum og sørge for at din oplevelse af Prag Centrum og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Prag Centrum der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in Prag Centrum

Prag 1

Der er masser at udforske i Prag 1, som er kendt for sine populære shoppingmuligheder og sine anerkendte kunstgallerier. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Klementinum Nationalbibliotek og Karlsbroen, ligesom du kan hoppe på metroen fra Staroměstská Station eller Malostranská Station for at se mere af byen.

Historiske bygningerMonumenterSlotte

Stare Mesto

Stare Mesto er populær på grund af sine populære shoppingmuligheder. Oplev velbesøgte seværdigheder som Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads, og kom rundt i byen med metroen fra Staroměstská Station.

Historiske bygningerRomantiskMuseer

Prag 2

Der er masser at udforske i Prag 2, som er kendt for sine mange spisemuligheder og sine fascinerende museer. Du kan besøge populære seværdigheder som Det dansende Hus og Vyšehrad Slot, ligesom du kan hoppe på metroen fra I. P. Pavlova Station eller Náměstí Míru Station for at se mere af byen.

RomantiskFamilievenligtMonumenter

Malá Strana

Besøgende rejser ofte til Malá Strana på grund af de mange spisemuligheder, men mange bliver for at udforske seværdigheder som Lennon-muren og Strahov Kloster. Det er nemt at komme rundt i området med metro fra Malostranská Station.

Historiske bygningerSlotteRomantisk

Nové Mesto

Nové Mesto gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Lucerna Arkade og Nationalmuseet. Se mere af Prag ved at hoppe på metroen fra Karlovo Náměstí Station eller I. P. Pavlova Station.

MonumenterRomantiskHistoriske bygninger

Prag 3

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Parukářka Park, mens du lærer Prag 3 at kende, og sørg endelig for at opleve de mange spisemuligheder. Du kan hoppe på metroen fra Želivského Station eller Flora Station for at se mere af området.

RomantiskZooMonumenter