Starten af hovedsektionen

Billige flyrejser fra København til Málaga

Priserne er fundet inden for de sidste 7 dage. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Oplysninger om rejsen fra København til Málaga

Afrejselufthavn Kastrup Lufthavn
Destinationslufthavn Málaga
Flyselskaber Air Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Czech Airlines, Eurowings, Finnair, Iberia, KLM, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, SAS, Swiss International Air Lines, TAP Portugal
Flyrejsens pris DKK 756
Afstand 2.457 km

Flybillet fra København til Malaga

En flybillet til Malaga fra København bringer dig så langt sydpå, som du kan komme, samtidig med at du stadig befinder dig inden for Europas grænser. Det er nemt og billigt at flyve til Malaga fra København, og flyveturen tager knap fire timer non-stop. Det er dog langt hurtigere end at køre i bil hele vejen, for der er over 3000 kilometer mellem de to byer.

Ned til solkysten med en flybillet fra København til Malaga

Malaga lufthavn (AGP), Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol, er Andalusiens travleste lufthavn, og den ligger 8 km sydvest for Malaga. Flere end 14 millioner passagerer bruger lufthavnen årligt.

Der er tog- og busforbindelser til Malaga by, og der afgår tog hvert 20. minut fra lufthavnens underjordiske togstation. Men skal du længere østpå langs kysten eller i vestlig retning kan det være du foretrækker at leje bil i Malaga.

Andalusien tur-retur med fly fra København (CPH) til Malaga (AGP)

Malaga ligger på Costa del Sol, solkysten, og er ikke blot Europas sydligste by, kun 130 km nord for Afrikas kyst, men også en af verdens ældste byer, grundlagt af Fønikerne næste 1000 år før vores tidsregning. Regionen er Andalusien, og andalusisk kunst, kultur og arkitektur sætter stort præg på både byen og hele området. Malaga huser også områdets største havn, og er et vigtigt industricentrum i det sydligste Spanien.

Den verdenskendte kunstner Pablo Picasso og filmstjernen Antonio Banderas er begge født i Malaga. Der er selvfølgelige et Picasso-museum i byen, og man kan besøge hans fødehjem. Byens hovedindustri er først og fremmest turisme, og det der lokker folk til at købe billige flyrejser fra København til Malaga er først og fremmest de fantastiske strande. Navnet Solkysten siger ligesom det hele, og strandbyer som Torremolinos, Fuengirola og Marbella er kendt over hele Europa.

Men en billig flyrejse fra København til Malaga behøver ikke at betyde, at du skal ligge på stranden hele tiden. Her er masser af ting at se på, opleve og tage sig til. Her er parker og dyreliv, sågar en krokodillepark, og imponerende bygningsværker. Den fantastiske gamle borg og kongepalads Alcazaba, der ligger på en bakke midt i byen, og lige i nærheden af borgen tårner Malagas renæssancekatedral, med det imponerende lange navn Santa Iglesia Catedral Basílica de la Encarnación, sig op.

Hvis du har mod på lidt motion og frisk luft, er det en god ide at opleve Malaga på cykel. Du kan leje cykler i byen og deltage i guidede cykelture, der blandt andet tager dig forbi byens gamle romerske teater. Hvis rugbrødsmotor ikke lige lyder tiltalende, så er det måske en bedre ide at leje en scooter, eller måske endda en Segway. Ellers er det nemt at komme rundt til fods, og du kan for eksempel deltage i en Malaga Tapas Walking Tour, og vandre omkring og smage på de fristende spanske småretter tapas, som enhver lokal bar med respekt for sig selv serverer sammen med drikkevarerne.

Med Expedia kan du søge blandt et stort antal flyselskaber og flyruter fra København til Málaga og på den måde finde et godt tilbud på en flyrejse, der passer til din afrejsedato og -tidspunkt. Vores brugervenlige søgemaskine gør det nemt og hurtigt at søge efter gode tilbud; du skal bare indtaste dine rejsedatoer og afrejseby, så tager Expedia sig af resten! Er du fleksibel med hvonår du kan rejse, så kan du prøve at tilpasse dine rejsedatoer for at finde et endnu bedre tilbud på din flyrejse til Málaga fra København!

Tag et kig på vores store udbud, der med garanti inkluderer den bedst tilgængelige pris! Vores venlige kundeservicemedarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt og vil med glæde besvare spørgsmål vedrørende reservationen af din flybillet fra København (CPH) til Málaga (Málaga). Vi tilbyder lave priser, rejsemuligheder der passer til dine behov og god kundeservice.

Kombiner din flyrejse fra fra CPH til AGP med et hotel og/eller biludlejning, så du kan nyde godt af de gode besparelser ved en pakkerejse! Reserverer du i god tid eller i sidste øjeblik, kan du nyde godt af endnu flere besparelser. Hos Expedia er der masser af måder, du kan spare penge på din flyrejse fra København til Málaga på. Reserver dine rejser hos os, så du kan være sikker på, at du får det bedste tilbud!