Rejseguide COVID-19

Ressourcer til at hjælpe dig med at rejse klogt og sikkert

Klar til at rejse? Tjek COVID-19 rejsevejledninger for din destination. (Kun tilgængelig på engelsk).

Hvad kan du forvente, når du henter din udlejningsbil?

Biludlejningsfirmaer skærper deres almindelige rengøringsprocedurer og implementerer nye processer for at hjælpe med at beskytte dig og personalet, når du henter din udlejningsbil.

Tip: Når du søger efter billeje, kan du kigge efter teksten Skærpet rengøring i søgeresultaterne for at finde firmaer, som har indført skærpede rengøringsprocedurer. Du kan finde flere oplysninger om de enkelte firmaers procedurer ved at klikke på Book og gennemgå afsnittet Rengørings- og sikkerhedsforanstaltninger på siden med oplysninger om bilen.

De biludlejningsfirmaer, vi samarbejder med, giver os oplysninger om følgende procedurer:

  • Skærpet rengøring af køretøjer
  • Minimal kontakt med mulighed for at tjekke ind online
  • Kontaktløs "spring køen over"-service
  • Rengørings- og sikkerhedsforanstaltninger på afhentningssteder og i shuttletransport
  • Andre sikkerhedsforanstaltninger for kunder
  • Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger for personale

Nye rengøringsprocedurer for køretøjer

Mange biludlejningsfirmaer har introduceret trinvise, certificerede og strenge rengøringsprocedurer for at rengøre køretøjer efter hver udlejning. Mange firmaer har også været særligt opmærksomme på at rengøre ofte berørte overflader i dybden, såsom sæder, rat, dørhåndtag og andre hårde overflader.

Kontaktløs afhentning

I nogle tilfælde kan du tjekke ind og administrere din reservation online, hvilket giver dig mulighed for at springe køen over og gå direkte til din bil. Nogle firmaer tilbyder kontaktløse muligheder for at hente din bil, herunder afhentning på gaden eller levering af køretøjet direkte til dig.

Social afstand og skærpet rengøring af fællesarealer

På nogle destinationer bruger biludlejningsfirmaer markeringer på gulvet til at fremme social afstand, og de rengør ofte berørte overflader såsom skranker, dørhåndtag og automater flere gange om dagen. Vi opfordrer dog stadig til at medbringe din egen håndsprit og desinficerende servietter, hvis det er muligt.

Sundhedstjek og værnemidler

Mange firmaer udfører temperaturmålinger af personalet, inden de begynder deres vagt, og personalet får udleveret mundbind, handsker og andre værnemidler efter behov. Nogle firmaer har også opsat beskyttende skærme imellem kunder og personale.

Tid mellem udlejninger

I nogle tilfælde forlænger biludlejningsfirmaer perioden mellem reservationer for at have tilstrækkeligt med tid til at rengøre og forberede køretøjet til den næste kunde.

Var disse oplysninger nyttige?
Giv feedback