Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Wenzelspladsen (Vaclavske Namesti)

Prags travleste boulevard byder både på fantastisk shopping og et sprudlende natteliv og har været brugt som samlingspunkt ved lokale opstande og festligheder.

I hjertet af Den Nye By i Prag ligger en 750 meter lang boulevard, Wenzelspladsen (Václavské Náměstí). Besøg dette sted, som har stor betydning for de lokale, og nyd dens moderne faciliteter. Pladsen er udgangspunkt for Prags primære shoppingområde, og om aftenen er den et af de livligste områder i byen.

Der er mange bygninger fra det 20. århundrede på Wenzelspladsen, så den har et mere nutidigt europæisk præg end Torvet i Den Gamle By, som ligger lige i nærheden.

Læg mærke til arkitekturen i jugendstil, når du går langs boulevarden mellem nogle af Prags bedste butikker
.
Dyk ned i den tjekkiske historie på Nationalmuseet, som ligger med udsigt over pladsen. Foran museet står der en heltestatue af Skt. Wenzel, "den gode konge" fra den populære engelske julesang “Good King Wenceslas”.

Fest med de lokale om aftenen, hvor der bliver travlt på de mange barer, klubber og restauranter i gaden. Vær opmærksom på, at priserne på restauranterne på pladsen sandsynligvis er højere end på lignende restauranter i nærheden.

Pladsen bruges normalt som samlingspunkt ved demonstrationer og nationale festligheder, og der kan samles op til 400.000 mennesker på den brede boulevard. Det var her, det antikommunistiske oprør fandt sted, indtil regimet endelig blev væltet i 1989. Se efter det trækors, som er indlejret i gadebelægningen. Det er et mindesmærke for Jan Palach, som satte ild til sig selv i protest mod den sovjetiske besættelse.

Wenzelspladsen ligger i Den Nye By, og der er adgang til pladsen med både metro og sporvogn. Her ligger to af de travleste metrostationer i Prag. Den centrale placering i nærheden af alle Prags største attraktioner gør dette område til det ideelle sted at bo, når du besøger byen.


Guide til at udforske Wenzelspladsen


Kort

Bedste hoteltilbud i Wenzelspladsen

Se alle 2.254 overnatningssteder i nærheden af Wenzelspladsen
Grandior Hotel Prague DKK 504
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prag
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Obecní dům Koncertsal og Pulvertårnet. Derudover ligger Palladium (indkøbscenter) og Mucha Museum 15 minutter derfra. Florenc Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Náměstí Republiky Station ligger inden for 9 minutters gang.

  Grandium Hotel Prague DKK 537
  Grandium Hotel Prague

  Grandium Hotel Prague

  Politickych veznu 913/12, Prag
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Mucha Museum, Wenzelspladsen og Jindřišská Věž Tårn. Derudover ligger Museum om kommunisme og Den Gamle Rådhusplads 15 minutter derfra. Muzeum Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Prag Hovedbanegård ligger inden for 6 minutters gang.

   Majestic Plaza Hotel Prague DKK 336
   Majestic Plaza Hotel Prague

   Majestic Plaza Hotel Prague

   Stepanska 33, Prag
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Det nye rådhus, Lucerna Palads og Wenzelspladsen. Derudover ligger Mucha Museum og Museum om kommunisme 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Můstek Station på 8 minutter og I. P. Pavlova Station på 8 minutter.

    K+K Hotel Central Prague DKK 437
    K+K Hotel Central Prague

    K+K Hotel Central Prague

    Hybernska 10, Prag
      
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1 kun få skridt fra Hybernia Teater, Pulvertårnet og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads 10 minutter derfra. Praha Masarykovo Station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Náměstí Republiky Station ligger inden for 7 minutters gang.

     Grand Majestic Hotel Prague DKK 437
     Grand Majestic Hotel Prague

     Grand Majestic Hotel Prague

     Truhlarska 16, Prag
       
      4.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter) og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Pulvertårnet og Mucha Museum 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Florenc Station på 9 minutter og Náměstí Republiky Station på 10 minutter.

      Hotel Prague Star
      Hotel Prague Star

      Hotel Prague Star

      12 Ve Smeckach, Prag
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Wenzelspladsen og Nationalmuseet. Derudover ligger Det dansende Hus og Stænderteatret 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Muzeum Station på 5 minutter og I. P. Pavlova Station på 6 minutter.

       K+K Hotel Fenix DKK 388
       K+K Hotel Fenix

       K+K Hotel Fenix

       Ve Smeckach 30, Prag
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Prag 1, kun få skridt fra Lucerna Palads, Wenzelspladsen og Nationalmuseet. Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads 15 minutter derfra. Muzeum Station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Můstek Station ligger inden for 8 minutters gang.

        Cosmopolitan Hotel Prague DKK 652
        Cosmopolitan Hotel Prague

        Cosmopolitan Hotel Prague

        Zlatnicka 3, Prag
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Královská Cesta og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Pulvertårnet og Palladium (indkøbscenter) 10 minutter derfra. Praha Masarykovo Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Florenc Station ligger inden for 7 minutters gang.