Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Audrey Stocker på trover

Hostels i Watford

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Hostels i Watford

Platt Hall
2 out of 5
Chancellor Place, Colindale, London, England
Hent priser

Dette hostel ligger i London, kun 10 km fra Hampstead Heath, Wembley Stadium og SSE Arena, Wembley. Derudover ligger Alexandra Palace og Regent's Park ca. 15 ...

Platt Hall
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Watford
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Watford

Holiday Inn London - Watford Junction
Holiday Inn London - Watford Junction
4 out of 5
65-67 Clarendon Road, Watford, England
Prisen er DKK 623 pr. nat
4.4/5Wonderful! (318 anmeldelser)

"Convenient for station and buses to Warner Bros studios. Clean and welcoming, good breakfast."…"

Anmeldelse fra 12. apr. 2020

Holiday Inn London - Watford Junction
Hilton London Watford
Hilton London Watford
4 out of 5
Elton Way, Watford, England
Prisen er DKK 669 pr. nat
3.8/5Good! (1,294 anmeldelser)

"It was a Quick Tjek in, and a really good service. If I have to say something, We had to ask for the bed made for the children, Wich We bookes in advance."…"

Anmeldelse fra 6. jul. 2018

Hilton London Watford
The Grove
The Grove
5 out of 5
Chandlers Cross, Watford, England
4.5/5Wonderful! (80 anmeldelser)

"Staff are impeccable. Food at the newly built Glass House is delicious!"…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

The Grove
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg overnatte på hostel i Watford?
Du har muligvis svært ved at finde flere hostels i Watford, men der befinder sig 89 overnatningssteder at vælge blandt, så du har en lang række alternativer. Dem, som foretrækker at bruge færre penge på overnatninger og i stedet bruge penge på sjove oplevelser, kan finde gode tilbud på Expedia. Find tid til at prøve aktiviteter som for eksempel udflugter, eller nyd stedets udvalg af udsøgte spisesteder.
Hvordan er vejret i Watford?
Når du har planer om at udforske nye steder, kan vejret være en afgørende faktor, så her får du lidt information om vejret: August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 16°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 5°C. I Watford regner det i gennemsnit 592 mm om året.
Hvad kan jeg se og opleve i Watford?
Som udgangspunkt er Watford kendt for sine lokale udflugter, sine restauranter og sine barer. Større seværdigheder tæller Warner Bros. Studio Tour London, SSE Arena, Wembley og Wembley Stadium. Kom ud i naturen, og besøg Regent’s Park, Kensington Gardens og Finsbury Park. Kulturelle seværdigheder tæller Alexandra Palace, Kensington Palace og Madame Tussaud’s Wax Museum.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Watford?
Du kan flyve til den nærmeste lufthavn i London (LHR-Heathrow), 20,9 km fra byens centrum. Et alternativ er London (LTN-Luton), der er 24,9 km væk. Efter du ankommet, har du muligvis planer om at tage offentlig transport. Tag til Watford Metrotation for at hoppe på metroen. Hop på et tog på Watford High Street Station, Watford Junction Station eller Bushey Station for at udforske mere af stedet.