Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Wangerland 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Wangerland med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Wangerland. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Wangerland

Dorf Wangerland
Dorf Wangerland
3.5 out of 5
Jeversche Straße 100, Wangerland, NI
Hent priser
4.2/5Very Good! (11 anmeldelser)

"Zimmer waren groß und sauber.Getränke bekommen nachdem das Restaurant geschlossen hat , war sehr langwierig. Im Gastro-Bereich nur eine Bedienung für so viel durstige Gäste. sonst alles gut."…"

Anmeldelse fra 27. jul. 2019

Dorf Wangerland
Hotel und Restaurant Packhaus
Hotel und Restaurant Packhaus
3.5 out of 5
Am Hafen 1, Hooksiel, Wangerland, Nedre Sachsen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 729 pr. nat fra 27. jan. til 28. jan.
3.9/5Good! (25 anmeldelser)

"Great location, good reception and explanation on arrival. A little more attention required on cleanliness, cobwebs. Overall great"…"

Anmeldelse fra 31. jul. 2020

Hotel und Restaurant Packhaus
Hotel Frieslandstern
Hotel Frieslandstern
3 out of 5
Störtebekerstraße 13, Wangerland
Prisen er DKK 402 pr. nat fra 20. jan. til 21. jan.
4.7/5Exceptional! (3 anmeldelser)

"-Personal war super zuvorkommend -Frühstück toll und mit einem Tag Vorlaufzeit flexibel zubuchbar -Frühstücksbrötchen konnten bestellt werden für die Ferienwohnungen -Karts einfach so für die Kinder verfügbar -tolle Schulpferde -super großer Spielplatz"…"

Anmeldelse fra 5. sep. 2020

Hotel Frieslandstern
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Wangerland

Lyt til bølgerne, der slår ind mod kysten, og nyd synet af vandet på en ferie i Wangerland. Hvis du har brug for en pause fra hverdagens rutiner, vil en rejse til Wangerland lige være noget for dig. Vi har et stort udvalg af pakkerejser til Wangerland, som du kan vælge blandt. Find én tæt ved Schillig strand, kun 8 km fra centrum, og få alle dine feriedrømme til at gå i opfyldelse uden at vælte budgettet.

Godt at vide om Wangerland

  • Hvis din forestilling om en fantastisk ferie omfatter at overnatte få skridt fra kysten, duften af en frisk havbrise og lyden af bølgerne, der blidt luller dig i søvn, kan du søge blandt vores udvalg af strandhoteller i Wangerland.
  • Rejsende booker også tit lejligheder her. Hvad enten du skal på ferie med hele familien eller have lidt kvalitetstid med din bedre halvdel, får du alt, hvad du har brug for til en ferie, du sent vil glemme. Nordseeperle-hooksiel og Landhaus-Altebrücke er et par gode muligheder.

Spar tid og penge med pakkerejser til Wangerland

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til Wangerland på?

En pakkerejse til Wangerland er en af de letteste måder at slippe for besvær og spare tid og penge på. Book rejsen hos Expedia, hvor det er ganske enkelt at opnå en besparelse. Vores database råder over 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder verden over. Med sådan et vidtrækkende udvalg at vælge blandt skulle det ikke blive noget problem at sammensætte den helt perfekte ferie. Er du nervøs for, om dine planer ændrer sig? Der opkræves kun gebyr for at afbestille på et fåtal af reservationerne, hvis du får brug for at foretage ændringer.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til Wangerland?

Der er mange slags overnatningssteder at vælge imellem i Wangerland. Til syvende og sidst kommer det an på, hvilken form for rejse du er til. Måske har du en drøm om at udforske stedets lejligheder på din rejse, eller også er de mange private ferieboliger mere din smag. Der er også en række populære hoteller og villaer at tage i betragtning.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Det handler alt sammen om, hvilken slags tur du går efter. Pakkerejser til Wangerland kan inkludere fly og hotel, hotel, billeje og fly eller billeje og hotel. Du kan også inkludere oplevelser, så du kan sikre dig rabat på næsten det hele!