Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Moteller i Wandlitz

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Wandlitz

Waldhotel Wandlitz

Waldhotel Wandlitz

4 out of 5
Bernauer Chaussee 28, Wandlitz, BB
Prisen er DKK 261 pr. nat fra 21. nov. til 22. nov.
3.9/5Very Good! (296 anmeldelser)
Weekend i Budapest

"Dejlig centralt hotel der “oser” af historie."…"

Anmeldelse fra 22. dec. 2019

Waldhotel Wandlitz
Bummeltime

Bummeltime

2.5 out of 5
Jasminstrasse 38 - 39, Wandlitz
Prisen er DKK 633 pr. nat fra 7. nov. til 8. nov.
4.6/5Exceptional! (23 anmeldelser)

"Mich hatten die spitzen Häuschen im Internet angesprochen. Ich hatte erst nach einem Hotel in der Stadt gesucht, wollte aber eigentlich etwas mitten in der Natur. Bei Bummeltime hat mich besonders die idyllisch ruhige Waldlage begeistert und gleichzeitig die kurzen Fußwege in die Innenstadt von Wandlitz ..."…"

Anmeldelse fra 16. jul. 2020

Bummeltime
Restaurant & Pension Bellevue

Restaurant & Pension Bellevue

3 out of 5
Lanker Dorfstraße 17, Wandlitz
4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)

"Sehr freundliche Atmosphäre, super Lage,sehr gute Küche,"…"

Anmeldelse fra 16. jan. 2020

Restaurant & Pension Bellevue
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af en motelrejse til Wandlitz?
Idet du sparer flere penge på dit værelse, kan du udforske alle de seværdigheder, Wandlitz kan tilbyde dig. Nogle af de populære seværdigheder i det omkringliggende område inkluderer Alexanderplatz, Berliner Fernsehturm og DDR-museet.
Hvordan er det at overnatte på et motel?
Moteller tilbyder ofte gratis parkering, og mange byder også på udendørs pool. Moteller huser ofte kun omkring to etager og tilbyder direkte adgang til parkeringspladsen fra gæsteværelserne. I begyndelsen af 1950’erne blev motellerne lyst op af specialfremstillede neonskilte, og de er i dag eksempler på de historiske “Route 66”.
Hvilke moteller er de bedste i Wandlitz?
Her finder du en nogle af vores kunders favoritmoteller i det omkringliggende område. Amaya Motel ligger 32,2 km fra centrum af Wandlitz. Drag nytte af at have adgang til gratis parkering. Motel One Berlin-Alexanderplatz: Nogle af de ting, som er tilgængelige, er en bar og gratis Wi-Fi samt værelsesfaciliteter som f.eks. aircondition. Centrum af Wandlitz ligger 26,7 km væk. Down Town Motel: Drag fordel af at have adgang til en restaurant og gratis faciliteter som f.eks. Wi-Fi og selvstændig parkering. Ligger 39,9 km fra centrum af Wandlitz.
Hvad kan jeg lave i Wandlitz?
De mest populære steder i og omkring Wandlitz inkluderer Alexanderplatz, Berliner Fernsehturm og DDR-museet. Her er nogle af parkerne og andre udendørsområder: Barnim Naturpark, Schorfheide-Chorin Biosfære og Strandbad Wandlitzsee. Du finder disse familievenlige seværdigheder i området: Berlin Zoo, Aquadom og Madame Tussauds. Nogle af de seværdigheder, du kan se i området, tæller Brandenburger Tor, Berlin Katedral og Konzerthaus Berlin. Andre steder, der er et besøg værd, tæller Badestrand am Liepnitzsee og Strandbad Rahmer See.
Hvordan er de forskellige årstiders vejr i Wandlitz?
Vejret kan være udslagsgivende for en roadtrip, så vi har samlet nogle oplysninger om temperaturen i Wandlitz hele året rundt, så du kan planlægge din: Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 17°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Wandlitz er i gennemsnit på 605 mm.
Hvilke muligheder har jeg for at komme rundt i Wandlitz, når jeg overnatter på et motel?
Vi har samlet lidt oplysninger om transportmulighederne i Wandlitz, så du kan finde vej under dit ophold: Flyv til Berlin (TXL-Tegel), som befinder sig 26,2 km væk fra centrum. Ellers kan du søge efter flyrejser til Berlin (BER-Brandenburg), som befinder sig 43,6 km væk. Hvis du vil på tur uden for området, så tag toget fra Wandlitzsee Station, Wandlitz Station eller Klosterfelde Station.