Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Vysehrad-slottet

Der er ikke meget tilbage af det tidligere hjemsted for den bøhmiske kongefamilie, men stedet her på toppen af bakken er velegnet til en gåtur eller en picnic.

Vyšehrad-slottet, der ligger på en af Prags bakketoppe, var hjemsted for den bøhmiske kongefamilie frem til 1140. Der er kun en ruin tilbage af selve slottet, men du kan stadig se slotskirken, en kirkegård og imponerende fæstningsværker. Der findes ikke et mere fredeligt og roligt sted i det ellers så livlige Prag.

Afsæt nogle timer til at gå rundt i området, da der er meget at se. Hele området betragtes som et kulturelt monument, og der findes også et museum og et kunstgalleri på stedet. Hvis du have oplysninger om stedets historie og vigtigste attraktioner, kan du købe en turistfolder i informationscenteret.

Vyšehrad-slottet blev bygget gennem flere århundreder. Fæstningsværkerne, som der kun er nogle rester tilbage af i dag, blev tilføjet af Kong Karl den 4. i det 14. århundrede.

Nyd en picnic i slottets haver, eller få et tjekkisk måltid eller noget at drikke i en af de mange restauranter og caféer på stedet. Følg resterne af slotsmuren rundt om haverne, og se over floden til Prags Borg.

Den Nationale Kirkegård inde på området indeholder gravsteder for nogle af Prags mest berømte borgere inden for kultur og videnskab. Gå rundt mellem de 600 grave for at se gravsten, der er flere hundrede år gamle. Kirkegården fungerer også som et skulpturgalleri; en passende hyldest til de mange kunstnere, der ligger begravet her.

Besøg Skt. Peter og Skt. Paul-basilikaen, hvis spir kan ses fra hele byen. Kirkens indre er særligt imponerende og er blevet fuldstændigt restaureret.

Vyšehrad-slottet ligger smukt på en bakketop lige syd for Den Nye By med udsigt over Moldaufloden. Du kan komme hertil med sporvogn og metro. Der skal betales en beskeden entré for at få adgang til selve området, og desuden skal der betales entré for at få adgang til nogle af attraktionerne.


Guide til at udforske Vyšehrad Slot


Bedste hoteltilbud i Vyšehrad Slot

Se alle 2.685 overnatningssteder i nærheden af Vyšehrad Slot
Grandior Hotel Prague DKK 335
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prag
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter), Obecní dům Koncertsal og Pulvertårnet. Derudover ligger Mucha Museum og Den Gamle Rådhusplads ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Bílá labuť Stop, mens Florenc Station ligger inden for 5 minutters gang.

  Hotel Kings Court DKK 707
  Hotel Kings Court

  Hotel Kings Court

  U Obecniho Domu 3, Prag
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1 kun få skridt fra Královská Cesta, Obecní dům Koncertsal og Palladium (indkøbscenter). Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads 10 minutter derfra. Dlouhá třída Stop ligger inden for 5 i minutters gang, mens Náměstí Republiky Stop ligger inden for 6 minutters gang.

   Grandium Hotel Prague DKK 368
   Grandium Hotel Prague

   Grandium Hotel Prague

   Politickych veznu 913/12, Prag
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Mucha Museum, Wenzelspladsen og Jindřišská Věž Tårn. Derudover ligger Museum om kommunisme og Den Gamle Rådhusplads 15 minutter derfra. Muzeum Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Jindřišská Sporvognsstation ligger inden for 5 minutters gang.

    Park Inn Hotel Prague DKK 462
    Park Inn Hotel Prague

    Park Inn Hotel Prague

    Svobodova 1961/1, Prag
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Nové Mesto, mindre end 2 km fra Det dansende Hus, Kongrescenteret i Prag og Wenzelspladsen. Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både Výtoň Stop og Albertov Sporvognsstation.

     Majestic Plaza Hotel Prague DKK 318
     Majestic Plaza Hotel Prague

     Majestic Plaza Hotel Prague

     Stepanska 33, Prag
       
      4.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Det nye rådhus, Lucerna Palads og Wenzelspladsen. Derudover ligger Mucha Museum og Museum om kommunisme 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Vodičkova Stop på 5 minutter og Štěpánská Stop på 5 minutter.

      Grand Majestic Hotel Prague DKK 335
      Grand Majestic Hotel Prague

      Grand Majestic Hotel Prague

      Truhlarska 16, Prag
        
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter) og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Pulvertårnet og Mucha Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Dlouhá třída Stop og Náměstí Republiky Stop.

       Corinthia Hotel Prague DKK 335
       Corinthia Hotel Prague

       Corinthia Hotel Prague

       Kongresova 1, Prag
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Prag 4, 0,6 km fra Kongrescenteret i Prag. Du kan desuden gå til Palouček Stop på 8 minutter og Svatoplukova Station på 8 minutter.

        Art Nouveau Palace Hotel DKK 360
        Art Nouveau Palace Hotel

        Art Nouveau Palace Hotel

        Panska 12, Prag
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Mucha Museum, Wenzelspladsen og Det Astronomiske Ur i Prag. Derudover ligger Den Gamle Rådhusplads og Karlsbroen ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Jindřišská Sporvognsstation og Václavské náměstí Stop.