Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg Vor Frelsers Kirke

Med sit tre-etagers orgel, et spir i proptrækker-stil, som snor sig over byen, og et enormt klokkesystem er denne historiske kirke bestemt et besøg værd.

Vor Frelsers Kirke anses for værende et velanset stykke arkitektur både indvendig og udvendig. Denne barokkirke er en af Københavns mest genkendelige bygninger. Kirkens spiralsnoede spir kan ses i hele byen. Fra toppen har du en fantastisk udsigt over Københavns andre bemærkelsesværdige tage. Deltag i en messe sammen med de lokale og hør orglet spille, eller besøg kirken i løbet af dagen og overvind den snoede trappe, der leder op til toppen.

Vor Frelsers Kirke blev bygget i løbet af 1680'erne, hvilket gør den til en af de ældste bygninger i byen. Arkitekturen af Lambert van Haven er betegnende for perioden, og det er det, der tiltrækker de fleste besøgende. Kirkens interiørmæssige højdepunkter inkluderer et snørklet alter i romersk stil og et kæmpe orgel, som stadig fungerer.

Gennem sin historie er kirken jævnligt blevet restaureret og vedligeholdt, så den fremstår ikke forældet. Træd indenfor i kirken og se det store alter, som afbilder Jesus og hans disciple. Bag alteret er der et kæmpe orgel. Tonerne, som giver genlyd under det 36 meter store loft, er meget smukke - sørg for at komme forbi til en messe, så du selv kan overvære lyden.

Lider du af svimmelhed, skal du holde dig fra at bestige kirkespiret. Trætrinene svajer i vinden, og trappen bliver smallere, som man nærmer sig toppen. Når du er ved at nå toppen, bør du lægge mærke til det store klokkesystem, som er det største klokkesystem i Nordeuropa. Hver weekend kimer de 42 klokker inde fra kirken, og salmerne kan høres over hele byen. Fortsæt til toppen af spiret, hvorfra du har en uhindret, panoramaudsigt over København.

Vor Frelsers Kirke ligger på Christianshavn, lidt syd for centrum. Takket være brede broer og gode cykelstier, er det nemt at komme til kirken på cykel. Det tager ca. 20 minutter at gå til kirken fra centrum. Gadeparkering med parkometer er tilgængelig i området, og Christianshavn Metrostation ligger kun få minutters gang derfra. Vor Frelsers Kirke er åben hver dag, og du skal betale for at få adgang til tårnet.


Guide til at udforske Vor Frue Kirke


Bedste hoteltilbud i Vor Frue Kirke

Se alle 807 overnatningssteder i nærheden af Vor Frue Kirke
Copenhagen Admiral Hotel DKK 770
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, København
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Nyhavn - Amalienborg, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Marmorkirken Metrostation på 10 minutter.

  citizenM Copenhagen Radhuspladsen DKK 800
  citizenM Copenhagen Radhuspladsen

  citizenM Copenhagen Radhuspladsen

  H. C. Andersens Boulevard 12, København
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Strøget, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk Have ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Rådhuspladsen Metrostation og Vesterport Station.

   Tivoli Hotel DKK 868
   Tivoli Hotel

   Tivoli Hotel

   Arni Magnussons Gade 2, København
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i København, kun 15 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Tivoli. Derudover ligger Danmarks Nationalmuseum og Rådhuspladsen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

    Ascot Hotel DKK 845
    Ascot Hotel

    Ascot Hotel

    Studiestræde 61, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Pumpehuset, Strøget og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Københavns Universitet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Rådhuspladsen Metrostation.

     Scandic Front DKK 829
     Scandic Front

     Scandic Front

     Sankt Annæ Plads 21, København
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Nyhavn - Amalienborg, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 7 minutter og Marmorkirken Metrostation på 9 minutter.

      Wakeup Copenhagen Borgergade DKK 534
      Wakeup Copenhagen Borgergade

      Wakeup Copenhagen Borgergade

      Borgergade 9, København
        
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Kongens Nytorv og Strøget. Derudover ligger Nyhavn og Rundetårn 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Marmorkirken Metrostation på 6 minutter og Kongens Nytorv Station på 7 minutter.

       Scandic Palace Hotel DKK 836
       Scandic Palace Hotel

       Scandic Palace Hotel

       Rådhuspladsen 57, København
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Rådhus, Strøget og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Danmarks Nationalmuseum 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Rådhuspladsen Metrostation, mens Vesterport Station ligger inden for 8 minutters gang.

        Villa Copenhagen DKK 1.449
        Villa Copenhagen

        Villa Copenhagen

        Tietgensgade 39, København
          
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Derudover ligger Nyhavn og Botanisk Have ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både København (ZGH-Københavns Hovedbanegård) og Københavns Hovedbanegård.