Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Vor Frelsers Kirke

Med sit tre-etagers orgel, et spir i proptrækker-stil, som snor sig over byen, og et enormt klokkesystem er denne historiske kirke bestemt et besøg værd.

Vor Frelsers Kirke anses for værende et velanset stykke arkitektur både indvendig og udvendig. Denne barokkirke er en af Københavns mest genkendelige bygninger. Kirkens spiralsnoede spir kan ses i hele byen. Fra toppen har du en fantastisk udsigt over Københavns andre bemærkelsesværdige tage. Deltag i en messe sammen med de lokale og hør orglet spille, eller besøg kirken i løbet af dagen og overvind den snoede trappe, der leder op til toppen.

Vor Frelsers Kirke blev bygget i løbet af 1680'erne, hvilket gør den til en af de ældste bygninger i byen. Arkitekturen af Lambert van Haven er betegnende for perioden, og det er det, der tiltrækker de fleste besøgende. Kirkens interiørmæssige højdepunkter inkluderer et snørklet alter i romersk stil og et kæmpe orgel, som stadig fungerer.

Gennem sin historie er kirken jævnligt blevet restaureret og vedligeholdt, så den fremstår ikke forældet. Træd indenfor i kirken og se det store alter, som afbilder Jesus og hans disciple. Bag alteret er der et kæmpe orgel. Tonerne, som giver genlyd under det 36 meter store loft, er meget smukke - sørg for at komme forbi til en messe, så du selv kan overvære lyden.

Lider du af svimmelhed, skal du holde dig fra at bestige kirkespiret. Trætrinene svajer i vinden, og trappen bliver smallere, som man nærmer sig toppen. Når du er ved at nå toppen, bør du lægge mærke til det store klokkesystem, som er det største klokkesystem i Nordeuropa. Hver weekend kimer de 42 klokker inde fra kirken, og salmerne kan høres over hele byen. Fortsæt til toppen af spiret, hvorfra du har en uhindret, panoramaudsigt over København.

Vor Frelsers Kirke ligger på Christianshavn, lidt syd for centrum. Takket være brede broer og gode cykelstier, er det nemt at komme til kirken på cykel. Det tager ca. 20 minutter at gå til kirken fra centrum. Gadeparkering med parkometer er tilgængelig i området, og Christianshavn Metrostation ligger kun få minutters gang derfra. Vor Frelsers Kirke er åben hver dag, og du skal betale for at få adgang til tårnet.


Guide til at udforske Vor Frue Kirke


Kort

Bedste hoteltilbud i Vor Frue Kirke

Se alle 735 overnatningssteder i nærheden af Vor Frue Kirke
Copenhagen Admiral Hotel DKK 815
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, København
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Den Lille Havfrue ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Christianshavn Station på 17 minutter.

  Skt. Petri DKK 1.125
  Skt. Petri

  Skt. Petri

  Krystalgade 22, København
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

   Hotel Kong Arthur DKK 846
   Hotel Kong Arthur

   Hotel Kong Arthur

   Nørre Søgade 11, København
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Københavns Universitet og Botanisk Have. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

    Hotel SKT. Annæ DKK 1.195
    Hotel SKT. Annæ

    Hotel SKT. Annæ

    Sankt Annæ Plads 18-20, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i København Centrum, kun få skridt fra Skuespilhuset og Nyhavn. Derudover ligger Amalienborg Slot og Kongens Nytorv 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 6 minutter og Christianshavn Station på 16 minutter.

     Copenhagen Strand Hotel DKK 895
     Copenhagen Strand Hotel

     Copenhagen Strand Hotel

     Havnegade 37, København
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 15 minutters gang fra Nyhavn, Københavns Operahus og Amalienborg Slot. Derudover ligger Tivoli og Danmarks Nationalmuseum ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 7 minutter og Christianshavn Station på 10 minutter.

      CABINN Copenhagen DKK 690
      CABINN Copenhagen

      CABINN Copenhagen

      Arni Magnussons Gade 1, København
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i København Centrum, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 9 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

       Hotel Danmark DKK 704
       Hotel Danmark

       Hotel Danmark

       Vester Voldgade 89, København
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum kun få skridt fra Dansk Design Center og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Vesterport Station på 11 minutter og Kongens Nytorv Station på 13 minutter.

        Tivoli Hotel DKK 995
        Tivoli Hotel

        Tivoli Hotel

        Arni Magnussons Gade 2, København
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.