Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Victoria Embankment Gardens

Besøg den billedskønne park Victoria Embankment Gardens i hjertet af London, hvis du trænger til en pause fra det hektiske byliv.

Victoria Embankment Gardens er en rolig indhegnet park ved floden Themsen. Der er flere interessante statuer samt blomsterbede, træer og grønne plæner i parken. Nyd roen i disse smukke haver, der giver dig mulighed for at få en pause fra det travle liv i byen.

Det er skønt at gå en tur ad stierne og nyde de smukke omgivelser. Sæt dig på en bænk, og betragt de forbipasserende i denne travle del af det centrale London. På solbeskinnede hverdage er parken ofte besøgt af medarbejdere i de omkringliggende kontorbygninger, som nyder deres frokost i de grønne omgivelser. Der er masser af bænke i parken. Nyd udsigten til floden mellem træerne i den østlige ende af parken. Du kan også dufte til de smukke hvide blomster fra de mange manna-asketræer sidst på foråret.

Se statuen af Isambard Kingdom Brunel, der spillede en stor rolle under den industrielle revolution. Feministen og filosoffen John Stuart Mill, forkæmperen for kvindernes rettigheder Lady Henry Somerset og den skotske digter Robert Burns er blandt de berømtheder, der er blevet udødeliggjort med en skulptur i parken.

Se også efter York Water Gate, som kan dateres tilbage til 1626. Selvom den oprindeligt var en adgang til floden, har vandlinjen flyttet sig omkring 100 meter i løbet af de seneste århundreder.

Om sommeren kan du overvære en af de gratis frokostkoncerter på scenen i parken. Der er opstillet liggestole. Du kan også slappe af med snacks og drinks på caféen.

Tag en pause fra din sightseeingudflugt i det centrale London, og medbring en madkurv til denne grønne oase. Blandt seværdighederne i nærheden er National Theatre, Southbank Centre samt London Eye.

Victoria Embankment Gardens ligger på den nordlige side af floden Themsen i det centrale London. Du kan tage med undergrundsbanen til Embankment Metrostation for at komme til parken, der ligger lige ved stationens udgang. Du kan også vælge at hoppe på toget til Charing Cross Station, der ligger lige i nærheden. Parken er åben hver dag fra morgen til aften. Parken lukker tidligere om vinteren.


Guide til at udforske Victoria Embankment Gardens


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.712 overnatningssteder i nærheden af Victoria Embankment Gardens
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 997
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 10.618 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  The Strand Palace Hotel DKK 766
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, London
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 9.702 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra. Du kan gå til Charing Cross Undergrundsstation på 5 minutter og Covent Garden Metrostation på 6 minutter.

   Park Plaza County Hall London DKK 885
   Park Plaza County Hall London

   Park Plaza County Hall London

   1 Addington Street, London
     
    4,3
    ud af 5 (baseret på 4.303 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger The Vaults og Jubilee Gardens 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Lambeth North Metrostation og Waterloo Metrostation.

    Mondrian London DKK 878
    Mondrian London

    Mondrian London

    20 Upper Ground, London
      
     4,6
     ud af 5 (baseret på 1.599 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Royal National Theatre, Tate Modern og Southbank Centre. Derudover ligger London Dungeon og St. Paul's Cathedral 15 minutter derfra. Du kan gå til Southwark Metrostation på 8 minutter og Blackfriars Metrostation på 9 minutter.

     Club Quarters Hotel, Trafalgar Square DKK 787
     Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

     Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

     8 Northumberland Ave, London
       
      4,3
      ud af 5 (baseret på 3.391 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel i boutique-stil ligger i London City Centre, kun 5 minutters gang fra Nelson's Column, St. Martin-in-the-Fields og National Gallery. Derudover ligger Trafalgar Square og London Coliseum 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Charing Cross Undergrundsstation og Embankment Metrostation.

      Club Quarters Hotel, St. Paul's DKK 737
      Club Quarters Hotel, St. Paul's

      Club Quarters Hotel, St. Paul's

      24 Ludgate Hill, London
        
       4,2
       ud af 5 (baseret på 3.944 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Beliggende ved det historiske Stationers Hall er dette klublignende hotel inden for gåafstand til Tate Modern¨, Museum of London og Millennium Bridge.

       Assembly Hotel London DKK 710
       Assembly Hotel London

       Assembly Hotel London

       27 - 31 Charing Cross Road, London
         
        4,5
        ud af 5 (baseret på 364 anmeldelser)
        3.5 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i London City Centre, kun få skridt fra London Coliseum og Leicester Square. Derudover ligger St. Martin-in-the-Fields og National Gallery 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Leicester Square Metrostation, mens Charing Cross Undergrundsstation ligger inden for 5 minutters gang.

        Club Quarters Lincoln's Inn Fields DKK 787
        Club Quarters Lincoln's Inn Fields

        Club Quarters Lincoln's Inn Fields

        61 Lincoln's Inn Fields, London
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 1.700 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Royal Opera House, King's College London og Russell Square. Derudover ligger Covent Garden Market og The British Museum 15 minutter derfra. Holborn Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Covent Garden Metrostation ligger inden for 8 minutters gang.