Via XX Settembre

Besøg et museum, der er tilegnet Italiens infanterikorps, og adskillige historiske steder på den fremtrædende gade Via XX Settembre i centrum af Rom.

Via XX Settembre er en gammel gade, der forbinder De Fire Floders Fontæne og pladsen Porta Pia. Læg vejen forbi en romersk-katolsk kirke med en barok facade og en mønstret kuppel fra det 17. århundrede. Fra Via XX Settembre kan du gå til andre kirker og historiske steder.

Besøg et traditionelt italiensk gelateria, eller nyd en afslappende stund på en vinbar. På Museo Numismatico della Zecca Italiana kan du komme på en rundvisning eller gå rundt på museet på egen hånd med en lydguide. Via XX Settembre ligger en kort gåtur fra den halvrunde, berømte plads Piazza Della Repubblica.

I den sydvestlige ende af Via XX Settembre kan du opleve fire springvand fra senrenæssancen. Springvandene, der kaldes De Fire Floders Fontæne, kan dateres tilbage til det 16. århundrede. I den anden ende af gaden ligger Porta Pia. Den berømte italienske maler, skulptør og arkitekt Michelangelo designede den imponerende port til Den Aurelianske Mur.

Læg vejen forbi militærmuseet Il Museo Storico dei Bersaglieri, der er tilegnet italienske riffelskytter. Her kan du se historiske dokumenter og en samling militærgenstande. Museet huser malerier, fotografier og militærgenstande fra vigtige felttog, bl.a. uafhængighedskrigen og Anden Verdenskrig.

Kirken San Carlo alle Quattro Fontane betragtes som et mesterværk inden for barok arkitektur. Den romersk-katolske kirke fra det 17. århundrede ligger i den sydvestlige ende af Via XX Settembre. Læg mærke til den rigt udsmykkede konkav-konvekse facade og de imponerende søjler.

Ikke langt fra Via XX Settembre ligger Quirinal-paladset, der er hjemsted for flotte kunstværker og historiske artefakter. Gå en tur gennem paladsets perfekte haver, hvor du kan beundre palmetræerne og en lang række forskellige planter. Quirinal-paladset rummer en masse rigt udsmykkede rum, bl.a. Corazzieri-salen og Pauline-kapellet.

Du kan stå af metroen ved stationen Barberini eller Repubblica – Teatro dell'Opera, og gå den korte tur til Via XX Settembre. Der er mange forskellige typer overnatningssteder i området omkring gaden.

Langs Via XX Settembre ligger nogle af de fineste monumenter og arkitektoniske bedrifter, som Rom kan byde på.


Bedste hoteltilbud

Se alle hoteller i Via XX Settembre
1.0 ud af 5.0
1.5 ud af 5.0
2.0 ud af 5.0
2.5 ud af 5.0
3.0 ud af 5.0
3.5 ud af 5.0
4.0 ud af 5.0
4.5 ud af 5.0
5.0 ud af 5.0
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende fra [originCity]

De bedste tilbud på fly + hotel

Se alle pakkerejser til Via XX Settembre

De bedste flytilbud

Se alle Via XX Settembre fly

Reserver din ferie i Via XX Settembre