Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Via Nazionale

Langs den historiske Via Nazionale finder du en række seværdigheder, bl.a. en smuk nyklassicistisk udstillingssal og en flot udsmykket kirke fra det 17. århundrede.

Via Nazionale er en stor gade, der løber mellem Piazza della Repubblica i nærheden af Roms Termini Hovedbanegård til Piazza Venezia i byens centrum. Besøg Skt. Paul-basilikaen uden for murene, som er et vigtigt religiøst hus med en række imponerende kunstværker.

Denne historiske gade, der løber mellem to af Roms offentlige pladser, byder på butikker med designermærker, lædervarer og sportstøj. Nyd et fremragende måltid mad på en af de mange restauranter og caféer i området. Flere af Roms historiske monumenter, bl.a. Vittorio Emanuele II Monument på Piazza Venezia, ligger lige i nærheden.

I den vestlige ende af Via Nazionale ligger kirken Santa Caterina a Magnanapoli fra det 17. århundrede. Denne bemærkelsesværdige kirke blev dedikeret til Skt. Katarina af Siena. Kirken har et rigt udsmykket interiør, og du kan bl.a. se resterne af freskoer af den tidlige italienske renæssancemaler Antoniazzo Romano. Se Eterno padre in Gloria af Francesco Rosa i helligdommens kuppel.

Du kan også besøge Skt. Paul-basilikaen uden for murene, der er kendt som den første amerikanske protestantiske kirke i Rom. Kirken stod færdig i slutningen af det 19. århundrede og er designet i nygotisk stil af den engelske arkitekt George Edmund Street. De bagerste vægge og korrundingen er dekoreret med smukke mosaikker af den engelske kunstner Edward Burne-Jones. Kirken danner også rammen om skiftende kunstudstillinger.

Udstillingspaladset (Palazzo delle Esposizioni) er en virkelig flot nyklassicistisk udstillingssal samt et museum og kulturcentrum på Via Nazionale. Her kan du deltage i en filmfremvisning eller multimediebegivenhed eller se moderne kunst fra hele verden på en udstilling. Der finder også workshops i kunst sted på paladset.

Hvis du planlægger at shoppe i Rom, kan du passende booke et overnatningssted i nærheden af Via Nazionale. Her finder du både overnatningssteder i luksusklassen og mindre dyre lejligheder. Den kendte gade ligger en kort gåtur fra Termini Hovedbanegård. Du kan også tage metroen til Repubblica – Teatro dell'Opera Station, som ligger på Via Nazionale i nærheden af Piazza Della Repubblica.

En tur ad Via Nazionale byder på nogle af de bedste shoppingmuligheder og historiske seværdigheder i Rom.


Bedste hoteltilbud

Se alle 4.074 hoteller i Via Nazionale
715 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.342 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

1,119 DKK
Hotel Artemide

Hotel Artemide

Via Nazionale 22, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 1.896 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

761 DKK
Hotel Hiberia

Hotel Hiberia

Via XXIV Maggio, 8, Rome
4,0
ud af 5 (baseret på 147 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Trajans Marked, Piazza Venezia og Trevi-fontænen. Derudover ligger Det romerske forum og Colosseum 15 minutter derfra.

653 DKK
Hotel Esposizione Roma

Hotel Esposizione Roma

Via Nazionale 66, Rome
3,5
ud af 5 (baseret på 206 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Palazzo Valentini, Teatro dell'Opera di Roma og Trevi-fontænen. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument 15 minutter derfra.

462 DKK
Hotel Repubblica

Hotel Repubblica

Via Nazionale 251, Rome
2,3
ud af 5 (baseret på 95 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i hjertet af Rom, kun få skridt fra Piazza della Repubblica og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Basilica di Santa Maria Maggiore og Trevi-fontænen 15 minutter derfra.

381 DKK
Hotel Miami

Hotel Miami

Via Nazionale 230, Rome
4,0
ud af 5 (baseret på 91 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Republikken, kun 15 minutters gang fra Teatro dell'Opera di Roma og Trevi-fontænen. Derudover ligger Det romerske forum og Colosseum ca. 2 km derfra.

500 DKK
Eurostars International Palace

Eurostars International Palace

Via Nazionale 46, Rome
3,9
ud af 5 (baseret på 1.554 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med historie ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma. Foro Romano og Basilica di Santa Maria Maggiore er også i nærheden.

303 DKK
Hotel Regina Giovanna

Hotel Regina Giovanna

Via Nazionale, 230, Rome
3,5
ud af 5 (baseret på 38 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Republikken, kun 10 minutters gang fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Trevi-fontænen og Piazza Venezia 15 minutter derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.