Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Via Nazionale

Langs den historiske Via Nazionale finder du en række seværdigheder, bl.a. en smuk nyklassicistisk udstillingssal og en flot udsmykket kirke fra det 17. århundrede.

Via Nazionale er en stor gade, der løber mellem Piazza della Repubblica i nærheden af Roms Termini Hovedbanegård til Piazza Venezia i byens centrum. Besøg Skt. Paul-basilikaen uden for murene, som er et vigtigt religiøst hus med en række imponerende kunstværker.

Denne historiske gade, der løber mellem to af Roms offentlige pladser, byder på butikker med designermærker, lædervarer og sportstøj. Nyd et fremragende måltid mad på en af de mange restauranter og caféer i området. Flere af Roms historiske monumenter, bl.a. Vittorio Emanuele II Monument på Piazza Venezia, ligger lige i nærheden.

I den vestlige ende af Via Nazionale ligger kirken Santa Caterina a Magnanapoli fra det 17. århundrede. Denne bemærkelsesværdige kirke blev dedikeret til Skt. Katarina af Siena. Kirken har et rigt udsmykket interiør, og du kan bl.a. se resterne af freskoer af den tidlige italienske renæssancemaler Antoniazzo Romano. Se Eterno padre in Gloria af Francesco Rosa i helligdommens kuppel.

Du kan også besøge Skt. Paul-basilikaen uden for murene, der er kendt som den første amerikanske protestantiske kirke i Rom. Kirken stod færdig i slutningen af det 19. århundrede og er designet i nygotisk stil af den engelske arkitekt George Edmund Street. De bagerste vægge og korrundingen er dekoreret med smukke mosaikker af den engelske kunstner Edward Burne-Jones. Kirken danner også rammen om skiftende kunstudstillinger.

Udstillingspaladset (Palazzo delle Esposizioni) er en virkelig flot nyklassicistisk udstillingssal samt et museum og kulturcentrum på Via Nazionale. Her kan du deltage i en filmfremvisning eller multimediebegivenhed eller se moderne kunst fra hele verden på en udstilling. Der finder også workshops i kunst sted på paladset.

Hvis du planlægger at shoppe i Rom, kan du passende booke et overnatningssted i nærheden af Via Nazionale. Her finder du både overnatningssteder i luksusklassen og mindre dyre lejligheder. Den kendte gade ligger en kort gåtur fra Termini Hovedbanegård. Du kan også tage metroen til Repubblica – Teatro dell'Opera Station, som ligger på Via Nazionale i nærheden af Piazza Della Repubblica.

En tur ad Via Nazionale byder på nogle af de bedste shoppingmuligheder og historiske seværdigheder i Rom.

Overnatningssteder i Via Nazionale

Med en populær destination som Via Nazionale er det klart, at der er et stort udvalg af overnatningsmuligheder at vælge iblandt. Du kan nemlig finde 2542 overnatningssteder i Via Nazionale.

Hvis du er på jagt efter en seng i den mere eksklusive ende, vil du helt sikkert elske Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, eller THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14. Hvis du derimod heller vil kaste et blik på mere prisvenlige overnatningsmuligheder, er Manfredi Luxury Apartments, beliggende på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, og Mood 44, på Vicolo della Torretta, 44, bestemt værd at overveje.

Intet besøg i Via Nazionale er komplet uden et smut forbi Det romerske forum. Hvis du kun er i området en dag eller to og gerne vil overnatte i nærheden af denne ikoniske attraktion, er Trevi Palace Luxury Apartments såvel som The Telegraph Suites gode overnatningsmuligheder.


Bedste hoteltilbud i Via Nazionale

Se alle 5.284 hoteller i Via Nazionale
Hotel Quirinale DKK 1,174
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,1
  ud af 5 (baseret på 2.579 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Hotel Artemide
  Hotel Artemide

  Hotel Artemide

  Via Nazionale 22, Rome
    
   4,8
   ud af 5 (baseret på 2.097 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

   Hotel Miami
   Hotel Miami

   Hotel Miami

   Via Nazionale 230, Rome
     
    4,0
    ud af 5 (baseret på 348 anmeldelser)
    3.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Republikken, kun 2 km fra Teatro dell'Opera di Roma og Det romerske forum.

    Hotel Giolli Nazionale
    Hotel Giolli Nazionale

    Hotel Giolli Nazionale

    Via Nazionale 69, Rome
      
     3,7
     ud af 5 (baseret på 317 anmeldelser)
     3.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Palazzo Valentini og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Basilica di Santa Maria Maggiore og Piazza Venezia 15 minutter derfra.

     La Griffe Roma MGallery by Sofitel
     La Griffe Roma MGallery by Sofitel

     La Griffe Roma MGallery by Sofitel

     Via Nazionale 13, Rome
       
      3,6
      ud af 5 (baseret på 251 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Rom, kun 5 minutters gang fra Teatro dell'Opera di Roma, Piazza della Repubblica og Udstillingspaladset. Derudover ligger Quirinalpaladset og Piazza Venezia 15 minutter derfra.

      Rome Glam Hotel
      Rome Glam Hotel

      Rome Glam Hotel

      Via Nazionale 82, Rome
        
       4,7
       ud af 5 (baseret på 372 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Udstillingspaladset og Quirinalpaladset. Derudover ligger Kejserfora og Piazza Venezia 15 minutter derfra.

       Dharma Hotel & Luxury Suites
       Dharma Hotel & Luxury Suites

       Dharma Hotel & Luxury Suites

       Via Torino 122, Rome
         
        4,4
        ud af 5 (baseret på 285 anmeldelser)
        1.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Republikken, kun 10 minutters gang fra Teatro dell'Opera di Roma og Diocletians termer.

        Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection
        Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection

        Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection

        Piazza Della Repubblica, 47, Rome
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 1.215 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Republikken, kun 5 minutters gang fra Piazza della Repubblica og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Basilica di Santa Maria Maggiore og Borghese-galleriet ca. 2 km derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.