Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Via Nazionale

Langs den historiske Via Nazionale finder du en række seværdigheder, bl.a. en smuk nyklassicistisk udstillingssal og en flot udsmykket kirke fra det 17. århundrede.

Via Nazionale er en stor gade, der løber mellem Piazza della Repubblica i nærheden af Roms Termini Hovedbanegård til Piazza Venezia i byens centrum. Besøg Skt. Paul-basilikaen uden for murene, som er et vigtigt religiøst hus med en række imponerende kunstværker.

Denne historiske gade, der løber mellem to af Roms offentlige pladser, byder på butikker med designermærker, lædervarer og sportstøj. Nyd et fremragende måltid mad på en af de mange restauranter og caféer i området. Flere af Roms historiske monumenter, bl.a. Vittorio Emanuele II Monument på Piazza Venezia, ligger lige i nærheden.

I den vestlige ende af Via Nazionale ligger kirken Santa Caterina a Magnanapoli fra det 17. århundrede. Denne bemærkelsesværdige kirke blev dedikeret til Skt. Katarina af Siena. Kirken har et rigt udsmykket interiør, og du kan bl.a. se resterne af freskoer af den tidlige italienske renæssancemaler Antoniazzo Romano. Se Eterno padre in Gloria af Francesco Rosa i helligdommens kuppel.

Du kan også besøge Skt. Paul-basilikaen uden for murene, der er kendt som den første amerikanske protestantiske kirke i Rom. Kirken stod færdig i slutningen af det 19. århundrede og er designet i nygotisk stil af den engelske arkitekt George Edmund Street. De bagerste vægge og korrundingen er dekoreret med smukke mosaikker af den engelske kunstner Edward Burne-Jones. Kirken danner også rammen om skiftende kunstudstillinger.

Udstillingspaladset (Palazzo delle Esposizioni) er en virkelig flot nyklassicistisk udstillingssal samt et museum og kulturcentrum på Via Nazionale. Her kan du deltage i en filmfremvisning eller multimediebegivenhed eller se moderne kunst fra hele verden på en udstilling. Der finder også workshops i kunst sted på paladset.

Hvis du planlægger at shoppe i Rom, kan du passende booke et overnatningssted i nærheden af Via Nazionale. Her finder du både overnatningssteder i luksusklassen og mindre dyre lejligheder. Den kendte gade ligger en kort gåtur fra Termini Hovedbanegård. Du kan også tage metroen til Repubblica – Teatro dell'Opera Station, som ligger på Via Nazionale i nærheden af Piazza Della Repubblica.

En tur ad Via Nazionale byder på nogle af de bedste shoppingmuligheder og historiske seværdigheder i Rom.

Overnatningssteder i Via Nazionale

Med en populær destination som Via Nazionale er det klart, at der er et stort udvalg af overnatningsmuligheder at vælge iblandt. Du kan nemlig finde 2542 overnatningssteder i Via Nazionale.

Hvis du er på jagt efter en seng i den mere eksklusive ende, vil du helt sikkert elske Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, eller THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14. Hvis du derimod heller vil kaste et blik på mere prisvenlige overnatningsmuligheder, er Manfredi Luxury Apartments, beliggende på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, og Mood 44, på Vicolo della Torretta, 44, bestemt værd at overveje.

Intet besøg i Via Nazionale er komplet uden et smut forbi Det romerske forum. Hvis du kun er i området en dag eller to og gerne vil overnatte i nærheden af denne ikoniske attraktion, er Trevi Palace Luxury Apartments såvel som The Telegraph Suites gode overnatningsmuligheder.


Bedste hoteltilbud i Via Nazionale

Se alle 4.912 hoteller i Via Nazionale
DKK 1,036
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 2.498 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

DKK 2,387
Hotel Artemide

Hotel Artemide

Via Nazionale 22, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 2.077 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

Hotel Giolli Nazionale

Hotel Giolli Nazionale

Via Nazionale 69, Rome
3,7
ud af 5 (baseret på 297 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Republikken, kun 10 minutters gang fra Tomb of the Unknown Soldier og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Basilica di Santa Maria Maggiore og Piazza Venezia 15 minutter derfra.

DKK 1,664
Rome Glam Hotel

Rome Glam Hotel

Via Nazionale 82, Rome
4,7
ud af 5 (baseret på 328 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Republikken, kun 10 minutters gang fra Udstillingspaladset og Quirinalpaladset. Derudover ligger Kejserfora og Piazza Venezia 15 minutter derfra.

1880 Atypical Rooms

1880 Atypical Rooms

via Nazionale 66, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 135 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette byhus ligger i Republikken, kun 10 minutters gang fra Tomb of the Unknown Soldier og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Basilica di Santa Maria Maggiore og Piazza Venezia 15 minutter derfra.

Eurostars International Palace

Eurostars International Palace

Via Nazionale 46, Rome
3,9
ud af 5 (baseret på 1.937 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med historie ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma. Foro Romano og Basilica di Santa Maria Maggiore er også i nærheden.

Hotel Hiberia

Hotel Hiberia

Via XXIV Maggio, 8, Rome
4,0
ud af 5 (baseret på 395 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Rom Centrum, kun 10 minutters gang fra Trajans Marked, Piazza Venezia og Det romerske forum.

Hotel St. Moritz

Hotel St. Moritz

Via Nazionale 51, Rome
3,5
ud af 5 (baseret på 142 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Republikken, kun 10 minutters gang fra Palazzo Valentini, Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument. Derudover ligger Teatro dell'Opera di Roma og Det romerske forum 15 minutter derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.