Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Via Marsala

Via Marsala løber langs den østlige side af Termini Hovedbanegård og ligger tæt på mange af byens historiske seværdigheder og shoppingområder.

På din gåtur langs Via Marsala støder du bl.a. på en lille katedral fra slutningen af det 19. århundrede. I shoppingcenteret II Forum Termini på Termini Hovedbanegård kan du købe gaver, tøj og skønhedsprodukter i høj kvalitet. Besøg Roms nationalmuseum, der ligger en kort gåtur fra Via Marsala, hvor du kan se gamle kunstværker. Gaden ligger bekvemt i nærheden af shoppingområder, traditionelle italienske pizzeriaer, vinbarer og mange berømte historiske bygninger.

Find den romersk-katolske kirke Chiesa del Sacro Cuore di Gesù, der ligger på Via Marsala i Castro Pretorio. Kirken er bygget i en elegant nyrenæssancestil med udsøgte alabastsøjler og et alter i californisk marmor inde i kirken. Den blev indviet i det 19. århundrede og fik status som katedral i begyndelsen af det 20. århundrede.

Fra Via Marsala er der en kort gåtur til Palazzo Massimo alle Terme, som hører til Roms nationalmuseum. Du kan booke en privat rundvisning eller en grupperundvisning og se fantastiske gamle kunstværker, bl.a. Principe ellenistico og Niobide morente. Den prægtige bygning i nyrenæssancestil huser nogle af de fineste klassiske kunstværker i verden.

Gå ikke glip af et besøg i den spektakulære katedral Santa Maria degli Angeli e dei Martiri, som ligger ca. 10-minutters gang fra Via Marsala. Kirken blev bygget i det 16. århundrede og er et pragteksemplar på barok arkitektur. Du kan komme på en rundvisning og se smukke religiøse skulpturer, bl.a. en altertavle, der gengiver korsfæstelsen.

Der er mange forskellige typer overnatningssteder på Via Marsala i alle prislejer. Hvis du rejser med tog i Italien, er Via Marsala det perfekte sted at overnatte, fordi den ligger tæt på Termini Hovedbanegård. Hvis du tager metroen, kan du stå af på Termini Metrostation.

Det er nemt at gå til distriktet Rione Monti fra Via Marsala, som huser nogle af de fineste vinbare og hippeste restauranter i Rom.

Overnatningssteder i Via Marsala

Via Marsala byder på 2534 eksklusive og økonomiske overnatningsmuligheder, så det bliver ikke svært at finde et sted, der passer til dit budget i denne skønne destination.

Eksklusive valgmuligheder som blandt andet Rocco Forte Hotel De Russie, som ligger på Via del Babuino 9, samt THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14, vil med sikkerhed tilfredsstille selv de mest kvalitetsbevidste besøgende. Manfredi Luxury Apartments, beliggende på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, og Mood 44, på Mood 44, er to alternativer, der er værd at udforske, hvis du rejser på budget.

Du har også mulighed for at overnatte i nærheden af Det romerske forum, hvor du kan reservere et ophold på Trevi Palace Luxury Apartments, som kun ligger 0,9 km derfra. The Telegraph Suites, som ligger 0,5 km fra Det romerske forum, er ligeledes et populært valg.


Bedste hoteltilbud i Via Marsala

Se alle 5.454 hoteller i Via Marsala
Hotel Marsala
Hotel Marsala

Hotel Marsala

Via Marsala, 36, Rome
   
  2,7
  ud af 5 (baseret på 200 anmeldelser)
  2.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i Rom (Rom Centrum), tæt på Diocletians termer, Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Trevi-fontænen og Colosseum ligger også i nærheden.

  M&J Place Hostel Rome
  M&J Place Hostel Rome

  M&J Place Hostel Rome

  Via Solferino 9, Rome
    
   2,7
   ud af 5 (baseret på 86 anmeldelser)
   0.0 ud af 5.0

   Dette byhus ligger i Rom (Rione XVIII Castro Pretorio), tæt på Diocletians termer, Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Trevi-fontænen og Spanske trappe ligger også i nærheden.

   Hotel Siracusa
   Hotel Siracusa

   Hotel Siracusa

   Via Marsala 50, Rome
     
    3,5
    ud af 5 (baseret på 268 anmeldelser)
    3.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Rom (Rom Centrum) og er tæt på Teatro dell'Opera di Roma, Basilica di Santa Maria Maggiore og Trajans Marked. Af nærliggende attraktioner kan også nævnes Det romerske forum.

    Hotel Rimini
    Hotel Rimini

    Hotel Rimini

    Via Marghera 17, Rome
      
     3,6
     ud af 5 (baseret på 165 anmeldelser)
     0.0 ud af 5.0

     Dette overnatningssted ligger i Rione XVIII Castro Pretorio, kun 5 minutters gang fra Diocletians termer, Colosseum og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Trevi-fontænen og Spanske trappe ca. 2 km derfra.

     Hotel Stromboli
     Hotel Stromboli

     Hotel Stromboli

     Via Marsala, 34, Rome
       
      2,8
      ud af 5 (baseret på 121 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Rom (Rom Centrum), tæt på Diocletians termer, Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Trevi-fontænen og Colosseum ligger også i nærheden.

      Best Western Premier Hotel Royal Santina
      Best Western Premier Hotel Royal Santina

      Best Western Premier Hotel Royal Santina

      Via Marsala 22, Rome
        
       4,3
       ud af 5 (baseret på 478 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Esquilino, kun 10 minutters gang fra Diocletians termer og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Colosseum og Trevi-fontænen 15 minutter derfra.

       Hotel Madison
       Hotel Madison

       Hotel Madison

       Via Marsala, 60, Rome
         
        3,4
        ud af 5 (baseret på 350 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Rom (Rom Centrum), tæt på Diocletians termer, Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Colosseum og Trevi-fontænen ligger også i nærheden.

        Hotel Aphrodite
        Hotel Aphrodite

        Hotel Aphrodite

        Via Marsala 90, Rome
          
         3,8
         ud af 5 (baseret på 860 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Rom (Rom Centrum), tæt på Diocletians termer, Basilica di Santa Maria Maggiore og Teatro dell'Opera di Roma. Colosseum og Trevi-fontænen ligger også i nærheden.

         De bedste tilbud på fly + hotel