Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Via Marsala

Via Marsala løber langs den østlige side af Termini Hovedbanegård og ligger tæt på mange af byens historiske seværdigheder og shoppingområder.

På din gåtur langs Via Marsala støder du bl.a. på en lille katedral fra slutningen af det 19. århundrede. I shoppingcenteret II Forum Termini på Termini Hovedbanegård kan du købe gaver, tøj og skønhedsprodukter i høj kvalitet. Besøg Roms nationalmuseum, der ligger en kort gåtur fra Via Marsala, hvor du kan se gamle kunstværker. Gaden ligger bekvemt i nærheden af shoppingområder, traditionelle italienske pizzeriaer, vinbarer og mange berømte historiske bygninger.

Find den romersk-katolske kirke Chiesa del Sacro Cuore di Gesù, der ligger på Via Marsala i Castro Pretorio. Kirken er bygget i en elegant nyrenæssancestil med udsøgte alabastsøjler og et alter i californisk marmor inde i kirken. Den blev indviet i det 19. århundrede og fik status som katedral i begyndelsen af det 20. århundrede.

Fra Via Marsala er der en kort gåtur til Palazzo Massimo alle Terme, som hører til Roms nationalmuseum. Du kan booke en privat rundvisning eller en grupperundvisning og se fantastiske gamle kunstværker, bl.a. Principe ellenistico og Niobide morente. Den prægtige bygning i nyrenæssancestil huser nogle af de fineste klassiske kunstværker i verden.

Gå ikke glip af et besøg i den spektakulære katedral Santa Maria degli Angeli e dei Martiri, som ligger ca. 10-minutters gang fra Via Marsala. Kirken blev bygget i det 16. århundrede og er et pragteksemplar på barok arkitektur. Du kan komme på en rundvisning og se smukke religiøse skulpturer, bl.a. en altertavle, der gengiver korsfæstelsen.

Der er mange forskellige typer overnatningssteder på Via Marsala i alle prislejer. Hvis du rejser med tog i Italien, er Via Marsala det perfekte sted at overnatte, fordi den ligger tæt på Termini Hovedbanegård. Hvis du tager metroen, kan du stå af på Termini Metrostation.

Det er nemt at gå til distriktet Rione Monti fra Via Marsala, som huser nogle af de fineste vinbare og hippeste restauranter i Rom.


Guide til at udforske Via Marsala


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 6.578 overnatningssteder i nærheden af Via Marsala
Hotel Quirinale DKK 542
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.034 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  UNAHOTELS Decò Roma DKK 953
  UNAHOTELS Decò Roma

  UNAHOTELS Decò Roma

  Via Giovanni Amendola, 57, Rome
    
   4,4
   ud af 5 (baseret på 2.214 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel er egnet til forretningsfolk og ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Palazzo Massimo alle Terme, Piazza Santa Maria Maggiore og Piazza della Repubblica-Rome. Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma er også i nærheden.

   iQ Hotel Roma DKK 507
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rome
     
    4,7
    ud af 5 (baseret på 3.329 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

    Hotel Artemide DKK 888
    Hotel Artemide

    Hotel Artemide

    Via Nazionale 22, Rome
      
     4,8
     ud af 5 (baseret på 2.236 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

     Radisson Blu es. Hotel, Roma DKK 648
     Radisson Blu es. Hotel, Roma

     Radisson Blu es. Hotel, Roma

     Via Filippo Turati 171, Rome
       
      3,5
      ud af 5 (baseret på 1.052 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Rom, kun 15 minutters gang fra Colosseum, Basilica di Santa Maria Maggiore og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Trevi-fontænen og Det romerske forum ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Laziali Togstation, mens Vittorio Emanuele Metrostation ligger inden for 4 minutters gang.

      Welcome Piram Hotel DKK 371
      Welcome Piram Hotel

      Welcome Piram Hotel

      Via Giovanni Amendola 7, Rome
        
       3,9
       ud af 5 (baseret på 2.031 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Førsteklasses beliggenhed få gader fra Roms Termini Togstation, 100 meter fra Piazza della Repubblica, 500 meter fra Santa Maria Maggiore og 5 minutters gang fra operahuset og Via Nazionale.

       Best Western Plus Hotel Universo DKK 560
       Best Western Plus Hotel Universo

       Best Western Plus Hotel Universo

       Via Principe Amedeo 5/B, Rome
         
        4,2
        ud af 5 (baseret på 789 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Rom Centrum, kun 10 minutters gang fra Diocletians termer, Basilica di Santa Maria Maggiore og Udstillingspaladset. Du kan gå til Repubblica - Teatro dell'Opera Metrostation på 6 minutter og Cavour Metrostation på 9 minutter.

        NH Collection Roma Palazzo Cinquecento DKK 1.163
        NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

        NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

        Piazza Dei Cinquecento, 90, Rome
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 482 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Esquilino, 3 km fra Circus Maximus. Der er to minutters gang til Roma Termini Station, mens Castro Pretorio Metrostation ligger inden for 8 minutters gang.