Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Via del Corso

Via del Corso er hovedgaden i Roms historiske centrum og byder på overdådige lejligheder, gamle religiøse steder og piazzaer, der indbyder til en afslappende stund.

Når du går langs Via del Corso, kan du bl.a. se den italienske premierministers bolig og adskillige romerske kirker. Du kan også købe designertøj og -sko. Pantheon og andre historiske bygningsværker ligger i nærheden af Via del Corso, og det er derfor det perfekte sted at starte din tur rundt i Roms historiske centrum.

Du kan bl.a. udforske én af Roms vigtigste pladser, Piazza del Popolo, med den gamle obelisk, der kan dateres tilbage til det 13. århundrede f.Kr. Den berømte gade forbinder Piazza del Popolo med Roms centrale knudepunkt, Piazza Venezia. Det er også her, at du finder nogle af de bedste restauranter i Rom med traditionel italiensk mad.

Læg vejen forbi den romersk-katolske kirke og lille katedral San Carlo al Corso. Træd ind i den midterste hvælving, hvor du kan se freskoen Fall of the Rebel Angels af den store italienske barokmaler Giacinto Brandi. Læg også mærke til den enestående altertavle, der er malet af Carlo Maratta.

Piazza Venezia i den sydlige ende af Via del Corso er også kendt som Roms centrale mødested. Her finder du bl.a. det hvide marmormonument Il Vittoriano, som er dedikeret til Kong Victor Emmanuel II. Pladsen er omkranset af en række historiske bygninger, bl.a. Palazzo Bonaparte og Palazzo Venezia.

Piazza del Popolo er udsmykket med flotte skulpturer og springvand i marmor. Den historiske plads ligger i den nordlige ende af Via del Corso. Midt på torvet står en gammel obelisk, som er bygget i Heliopolis i Egypten.

Læg vejen forbi Galleria Doria Pamphilj, hvor du kan se mesterværker af italienske kunstnere som bl.a. Titian, Caravaggio og Raphael. Kom på en tur rundt i de overdådige lejligheder i Villa Doria Pamphilj. Disse ekstravagante værelser har siden det 17. århundrede været hjemsted for royale italienere.

Du finder et væld af luksuriøse overnatningsmuligheder i Roms historiske del af Via del Corso. Du kan også bo et andet sted og nemt komme til området, som kun ligger en kort gåtur fra Spagna Metrostation.

Via del Corso er med sine mange gamle religiøse seværdigheder, designerbutikker og restauranter det ideelle udgangspunkt, når du besøger Rom.

Overnatningssteder i Via del Corso

Hvis du overvejer, hvor du bør overnatte i Via del Corso, kan du kigge på det store udbud. Der er hele 2541 hoteller i denne skønne destination.

To af de mere eksklusive muligheder i Via del Corso, hvor du kan nyde nogle af de bedste faciliteter er Rocco Forte Hotel De Russie, som ligger på Via del Babuino 9, og THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14. Alternativt i den mere økonomiske ende finder du også Manfredi Luxury Apartments og Mood 44. Manfredi Luxury Apartments er beliggende på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, mens Mood 44 er at finde på Vicolo della Torretta, 44.

Intet besøg i Via del Corso er komplet uden et stop ved Det romerske forum. Hvis du foretrækker at overnatte tæt på denne ikoniske attraktion, er Trevi Palace Luxury Apartments og The Telegraph Suites værd at tage et kig på.


Bedste hoteltilbud i Via del Corso

Se alle 123 hoteller i Via del Corso
Valadier Hotel
Valadier Hotel

Valadier Hotel

Via Della Fontanella 15, Rome
   
  4,0
  ud af 5 (baseret på 970 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette renoverede byhus i Rom er beliggende i en brostensbelagt sidegade ved Piazza del Popolo og ligger 500 meter fra Den Spanske Trappe med udsigt over den grønne Villa Borghese Park.

  Grand Hotel Plaza
  Grand Hotel Plaza

  Grand Hotel Plaza

  Via Del Corso 126, Rome
    
   3,4
   ud af 5 (baseret på 930 anmeldelser)
   5.0 ud af 5.0

   Dette imponerende hotel fra det 19. århundrede ligger lidt tilbagetrukkent fra Roms hovedfærdselsåre Via del Corso i nærheden af Piazza di Spagna (Den Spanske Trappe) og designershoppingmulighederne på den berømte gade Via Dei Condotti.

   Hotel Mozart
   Hotel Mozart

   Hotel Mozart

   Via dei Greci, 23b, Rome
     
    4,2
    ud af 5 (baseret på 579 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Rom Centrum, kun få skridt fra Via del Corso og Spanske trappe.

    Town House Spagna
    Town House Spagna

    Town House Spagna

    Via Della Croce 50 A, Rome
      
     4,3
     ud af 5 (baseret på 193 anmeldelser)
     0.0 ud af 5.0

     Dette byhus i romantisk stil ligger i Rom Centrum, kun få skridt fra Via del Corso og Spanske trappe.

     Terrazza del Corso
     Terrazza del Corso

     Terrazza del Corso

     22 Via del Corso, Rome
       
      4,0
      ud af 5 (baseret på 131 anmeldelser)
      0.0 ud af 5.0

      Dette gæstehus ligger i Rom Centrum, kun få skridt fra Via del Corso, Spanske trappe og Piazza del Popolo. Derudover ligger Trevi-fontænen og Villa Borghese 15 minutter derfra.

      9HOTEL CESARI (Albergo Cesari)
      9HOTEL CESARI (Albergo Cesari)

      9HOTEL CESARI (Albergo Cesari)

      Via di Pietra 89a, Rome
        
       4,4
       ud af 5 (baseret på 944 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette romerske hotel har åbnet sine døre for gæster siden 1787 og har en perfekt beliggenhed til sightseeing. Hotellet ligger 300 meter fra Trevi-fontænen og Pantheon og 900 meter fra den Spanske Trappe.

       Hotel del Corso
       Hotel del Corso

       Hotel del Corso

       Via del Corso 79, Rome
         
        3,9
        ud af 5 (baseret på 291 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Rom Centrum, kun få skridt fra Via del Corso og Spanske trappe.

        Hotel Piazza Venezia
        Hotel Piazza Venezia

        Hotel Piazza Venezia

        Via Cesare Battisti 133, Rome
          
         4,2
         ud af 5 (baseret på 87 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Rom Centrum, kun få skridt fra Via del Corso, Trevi-fontænen og Piazza Venezia. Derudover ligger Colosseum og Vittorio Emanuele II Monument 5 minutter derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.