Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Via del Babuino

På Via del Babuino vrimler det med designerbutikker og antikvitetsbutikker. Gaden har derfor også ry som et af de bedste shoppingområder i Roms historiske centrum.

Den berømte gade Via del Babuino løber mellem Piazza del Popolo og den Spanske trappe. Her kan du finde luksusvarer, bl.a. smykker, modetøj, sko og tilbehør. Du kan komme på en rundvisning til fods til nogle af Roms berømte seværdigheder, bl.a. Trevi-fontænen og Pantheon.

Besøg nogle af Roms fineste shoppingområder, og gå til nogle af byens berømte seværdigheder. Midt på Via del Babuino kan du bl.a. se en gammel statue, der gengiver Silenus liggende. De lokale betragter enten statuen som et mesterværk eller som en torn i øjet.

Roms vigtigste plads, Piazza del Popolo, ligger i den ene ende af Via del Babuino. Denne store plads er et historisk mødested. Læg mærke til den gamle obelisk fra Heliopolis i Egypten. Monumentet kan dateres tilbage til det 13. århundrede f.Kr. Fontana del Nettuno lyser op på pladsens vestlige del.

Den Spanske trappe fra det 18. århundrede ligger i den sydlige ende af gaden. Francesco De Sanctis designede denne trappe, der blev et populært mødested for kunstnere og digtere i 1900-tallet. Læg mærke til det smukke springvand Barcaccia-fontænen for foden af trappen, der gengiver et halvt sunket skib.

Der ligger en masse historiske seværdigheder omkring Via del Babuino. Du kan komme på rundvisninger til fods i området og besøge den Spanske trappe, Trevi-fontænen, Pantheon og Piazza Navona. Pantheon er et berømt bygningsværk fra det 2. århundrede, der er dedikeret til tilbedelsen af alle guder. Trevi-fontænen i en prægtig rokokostil er et af de smukkeste springvand i Rom.

Du kan tage metroen til stationen Spagna eller Flaminio for at komme til Via del Babuino. Gaden er et velegnet sted at begynde en dag med shopping eller udforskning af den gamle by. Der er overnatningsmuligheder i alle størrelser i dette område.

Fra Via del Babuino er der kun en kort gåtur til den offentlige park ved Villa Borghese. Forkæl dig selv med en traditionel italiensk is fra en af de mange iskiosker på din tur.


Bedste hoteltilbud

Se alle 4.077 hoteller i Via del Babuino
899 DKK
Hotel Manfredi Suite in Rome

Hotel Manfredi Suite in Rome

Via Margutta 61, Rome
4,6
ud af 5 (baseret på 375 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Rom, kun 10 minutters gang fra Piazza di Spagna og Piazza del Popolo. Derudover ligger Villa Borghese og Colosseum ca. 3 km derfra.

1,322 DKK
Hotel Babuino 181 Luxury Suites

Hotel Babuino 181 Luxury Suites

Via Del Babuino 181, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 51 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Rom, kun 15 minutters gang fra Piazza del Popolo og Trevi-fontænen. Derudover ligger Villa Borghese og Pantheon ca. 2 km derfra.

820 DKK
Hotel Piranesi

Hotel Piranesi

Via del Babuino, 196, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 112 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Pincio, kun 5 minutters gang fra Santa Maria del Popolo og Piazza del Popolo. Derudover ligger Villa Borghese og Trevi-fontænen ca. 2 km derfra.

762 DKK
Hotel Forte

Hotel Forte

Via Margutta 61, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 147 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Pincio, kun 10 minutters gang fra Piazza di Spagna og Piazza del Popolo. Derudover ligger Trevi-fontænen og Pantheon ca. 2 km derfra.

861 DKK
Valadier Hotel

Valadier Hotel

Via Della Fontanella 15, Rome
4,0
ud af 5 (baseret på 458 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette renoverede byhus i Rom er beliggende i en brostensbelagt sidegade ved Piazza del Popolo og ligger 500 meter fra Den Spanske Trappe med udsigt over den grønne Villa Borghese Park.

1,266 DKK
Hotel Art by the Spanish Steps

Hotel Art by the Spanish Steps

Via Margutta 56, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 329 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Nær Den Spanske Trappe

690 DKK
Maison Evelina

Maison Evelina

Via del Babuino 76, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 19 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette byhus ligger i Rome City Centre, kun 10 minutters gang fra Caffe Greco og Piazza del Popolo. Derudover ligger Trevi-fontænen og Pantheon 15 minutter derfra.

3,931 DKK
Rocco Forte Hotel De Russie

Rocco Forte Hotel De Russie

Via del Babuino 9, Rome
4,6
ud af 5 (baseret på 10 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Pincio, kun 5 minutters gang fra Santa Maria del Popolo og Piazza del Popolo. Derudover ligger Villa Borghese og Trevi-fontænen ca. 2 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.