Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Via del Babuino

På Via del Babuino vrimler det med designerbutikker og antikvitetsbutikker. Gaden har derfor også ry som et af de bedste shoppingområder i Roms historiske centrum.

Den berømte gade Via del Babuino løber mellem Piazza del Popolo og den Spanske trappe. Her kan du finde luksusvarer, bl.a. smykker, modetøj, sko og tilbehør. Du kan komme på en rundvisning til fods til nogle af Roms berømte seværdigheder, bl.a. Trevi-fontænen og Pantheon.

Besøg nogle af Roms fineste shoppingområder, og gå til nogle af byens berømte seværdigheder. Midt på Via del Babuino kan du bl.a. se en gammel statue, der gengiver Silenus liggende. De lokale betragter enten statuen som et mesterværk eller som en torn i øjet.

Roms vigtigste plads, Piazza del Popolo, ligger i den ene ende af Via del Babuino. Denne store plads er et historisk mødested. Læg mærke til den gamle obelisk fra Heliopolis i Egypten. Monumentet kan dateres tilbage til det 13. århundrede f.Kr. Fontana del Nettuno lyser op på pladsens vestlige del.

Den Spanske trappe fra det 18. århundrede ligger i den sydlige ende af gaden. Francesco De Sanctis designede denne trappe, der blev et populært mødested for kunstnere og digtere i 1900-tallet. Læg mærke til det smukke springvand Barcaccia-fontænen for foden af trappen, der gengiver et halvt sunket skib.

Der ligger en masse historiske seværdigheder omkring Via del Babuino. Du kan komme på rundvisninger til fods i området og besøge den Spanske trappe, Trevi-fontænen, Pantheon og Piazza Navona. Pantheon er et berømt bygningsværk fra det 2. århundrede, der er dedikeret til tilbedelsen af alle guder. Trevi-fontænen i en prægtig rokokostil er et af de smukkeste springvand i Rom.

Du kan tage metroen til stationen Spagna eller Flaminio for at komme til Via del Babuino. Gaden er et velegnet sted at begynde en dag med shopping eller udforskning af den gamle by. Der er overnatningsmuligheder i alle størrelser i dette område.

Fra Via del Babuino er der kun en kort gåtur til den offentlige park ved Villa Borghese. Forkæl dig selv med en traditionel italiensk is fra en af de mange iskiosker på din tur.

Overnatningssteder i Via del Babuino

Via del Babuino er populær hos feriegæster og tilbyder et stort udvalg af hoteller.

Hvis du trænger til lidt selvforkælelse, bør du kaste et blik på servicen på Rocco Forte Hotel De Russie, der ligger på Via del Babuino 9, og på THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14. Hvis du leder efter mere budgetvenlige muligheder, er Manfredi Luxury Apartments, beliggende på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, og Mood 44, på Vicolo della Torretta, 44, gode at have med i overvejelserne.

Hvis dig og dine rejsekammerater kun er i byen for en kort bemærkning og dermed kun har tid til at besøge byens mest populære attraktioner, kan du vælge at overnatte på Trevi Palace Luxury Apartments eller The Telegraph Suites, som begge ligger i nærheden af Det romerske forum.


Bedste hoteltilbud i Via del Babuino

Se alle 5.005 hoteller i Via del Babuino
Hotel Art by the Spanish Steps
Hotel Art by the Spanish Steps

Hotel Art by the Spanish Steps

Via Margutta 56, Rome
   
  4,3
  ud af 5 (baseret på 550 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette boutique-hotel er omgivet af gallerier og butikker på Via Margutta i Roms kunstdistrikt og ligger 350 meter fra Den Spanske Trappe og Piazza di Spagna og to kilometer fra Villa Borghese Park.

  Hotel Piranesi
  Hotel Piranesi

  Hotel Piranesi

  Via del Babuino, 196, Rome
    
   4,2
   ud af 5 (baseret på 334 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Municipio Roma I, kun 5 minutters gang fra Santa Maria del Popolo og Piazza del Popolo. Derudover ligger Villa Borghese og Pantheon ca. 2 km derfra.

   Hotel Manfredi Suite in Rome
   Hotel Manfredi Suite in Rome

   Hotel Manfredi Suite in Rome

   Via Margutta 61, Rome
     
    4,6
    ud af 5 (baseret på 752 anmeldelser)
    3.0 ud af 5.0

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Rom, kun 10 minutters gang fra Piazza di Spagna og Piazza del Popolo. Derudover ligger Villa Borghese og Vatikanmuseerne ca. 3 km derfra.

    Piazzetta Margutta - My Extra Home
    Piazzetta Margutta - My Extra Home

    Piazzetta Margutta - My Extra Home

    Via Margutta 3, Rome
      
     4,6
     ud af 5 (baseret på 180 anmeldelser)
     0.0 ud af 5.0

     Dette lejlighedskompleks ligger i Municipio Roma I, kun 2 km fra Santa Maria del Popolo, Piazza del Popolo og Villa Borghese. Derudover ligger Pantheon og Piazza Navona ca. 2 km derfra.

     Valadier Hotel
     Valadier Hotel

     Valadier Hotel

     Via Della Fontanella 15, Rome
       
      4,0
      ud af 5 (baseret på 956 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette renoverede byhus i Rom er beliggende i en brostensbelagt sidegade ved Piazza del Popolo og ligger 500 meter fra Den Spanske Trappe med udsigt over den grønne Villa Borghese Park.

      Margutta 19 - Small Luxury Hotels of the World
      Margutta 19 - Small Luxury Hotels of the World

      Margutta 19 - Small Luxury Hotels of the World

      Via Margutta 19, Rome
        
       4,6
       ud af 5 (baseret på 14 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette overnatningssted med luksusfaciliteter ligger i Municipio Roma I, kun 2 km fra Santa Maria del Popolo, Piazza del Popolo og Villa Borghese. Derudover ligger National Gallery of Modern Art og Pantheon ca. 2 km derfra.

       Hotel Forte
       Hotel Forte

       Hotel Forte

       Via Margutta 61, Rome
         
        4,1
        ud af 5 (baseret på 357 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Municipio Roma I, kun 10 minutters gang fra Piazza di Spagna og Piazza del Popolo. Derudover ligger Pantheon og Villa Borghese ca. 2 km derfra.

        Babuino 181 – Small Luxury Hotels of the World
        Babuino 181 – Small Luxury Hotels of the World

        Babuino 181 – Small Luxury Hotels of the World

        Via Del Babuino 181, Rome
          
         4,7
         ud af 5 (baseret på 143 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Pincio, kun 2 km fra Santa Maria del Popolo, Piazza del Popolo og Villa Borghese. Derudover ligger Pantheon og Piazza Navona ca. 2 km derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.