Via del Babuino

På Via del Babuino vrimler det med designerbutikker og antikvitetsbutikker. Gaden har derfor også ry som et af de bedste shoppingområder i Roms historiske centrum.

Den berømte gade Via del Babuino løber mellem Piazza del Popolo og den Spanske trappe. Her kan du finde luksusvarer, bl.a. smykker, modetøj, sko og tilbehør. Du kan komme på en rundvisning til fods til nogle af Roms berømte seværdigheder, bl.a. Trevi-fontænen og Pantheon.

Besøg nogle af Roms fineste shoppingområder, og gå til nogle af byens berømte seværdigheder. Midt på Via del Babuino kan du bl.a. se en gammel statue, der gengiver Silenus liggende. De lokale betragter enten statuen som et mesterværk eller som en torn i øjet.

Roms vigtigste plads, Piazza del Popolo, ligger i den ene ende af Via del Babuino. Denne store plads er et historisk mødested. Læg mærke til den gamle obelisk fra Heliopolis i Egypten. Monumentet kan dateres tilbage til det 13. århundrede f.Kr. Fontana del Nettuno lyser op på pladsens vestlige del.

Den Spanske trappe fra det 18. århundrede ligger i den sydlige ende af gaden. Francesco De Sanctis designede denne trappe, der blev et populært mødested for kunstnere og digtere i 1900-tallet. Læg mærke til det smukke springvand Barcaccia-fontænen for foden af trappen, der gengiver et halvt sunket skib.

Der ligger en masse historiske seværdigheder omkring Via del Babuino. Du kan komme på rundvisninger til fods i området og besøge den Spanske trappe, Trevi-fontænen, Pantheon og Piazza Navona. Pantheon er et berømt bygningsværk fra det 2. århundrede, der er dedikeret til tilbedelsen af alle guder. Trevi-fontænen i en prægtig rokokostil er et af de smukkeste springvand i Rom.

Du kan tage metroen til stationen Spagna eller Flaminio for at komme til Via del Babuino. Gaden er et velegnet sted at begynde en dag med shopping eller udforskning af den gamle by. Der er overnatningsmuligheder i alle størrelser i dette område.

Fra Via del Babuino er der kun en kort gåtur til den offentlige park ved Villa Borghese. Forkæl dig selv med en traditionel italiensk is fra en af de mange iskiosker på din tur.


Bedste hoteltilbud

Se alle hoteller i Via del Babuino
1.0 ud af 5.0
1.5 ud af 5.0
2.0 ud af 5.0
2.5 ud af 5.0
3.0 ud af 5.0
3.5 ud af 5.0
4.0 ud af 5.0
4.5 ud af 5.0
5.0 ud af 5.0
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende fra [originCity]

De bedste tilbud på fly + hotel

Se alle pakkerejser til Via del Babuino

De bedste flytilbud

Se alle Via del Babuino fly

Reserver din ferie i Via del Babuino