Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Via del Babuino

På Via del Babuino vrimler det med designerbutikker og antikvitetsbutikker. Gaden har derfor også ry som et af de bedste shoppingområder i Roms historiske centrum.

Den berømte gade Via del Babuino løber mellem Piazza del Popolo og den Spanske trappe. Her kan du finde luksusvarer, bl.a. smykker, modetøj, sko og tilbehør. Du kan komme på en rundvisning til fods til nogle af Roms berømte seværdigheder, bl.a. Trevi-fontænen og Pantheon.

Besøg nogle af Roms fineste shoppingområder, og gå til nogle af byens berømte seværdigheder. Midt på Via del Babuino kan du bl.a. se en gammel statue, der gengiver Silenus liggende. De lokale betragter enten statuen som et mesterværk eller som en torn i øjet.

Roms vigtigste plads, Piazza del Popolo, ligger i den ene ende af Via del Babuino. Denne store plads er et historisk mødested. Læg mærke til den gamle obelisk fra Heliopolis i Egypten. Monumentet kan dateres tilbage til det 13. århundrede f.Kr. Fontana del Nettuno lyser op på pladsens vestlige del.

Den Spanske trappe fra det 18. århundrede ligger i den sydlige ende af gaden. Francesco De Sanctis designede denne trappe, der blev et populært mødested for kunstnere og digtere i 1900-tallet. Læg mærke til det smukke springvand Barcaccia-fontænen for foden af trappen, der gengiver et halvt sunket skib.

Der ligger en masse historiske seværdigheder omkring Via del Babuino. Du kan komme på rundvisninger til fods i området og besøge den Spanske trappe, Trevi-fontænen, Pantheon og Piazza Navona. Pantheon er et berømt bygningsværk fra det 2. århundrede, der er dedikeret til tilbedelsen af alle guder. Trevi-fontænen i en prægtig rokokostil er et af de smukkeste springvand i Rom.

Du kan tage metroen til stationen Spagna eller Flaminio for at komme til Via del Babuino. Gaden er et velegnet sted at begynde en dag med shopping eller udforskning af den gamle by. Der er overnatningsmuligheder i alle størrelser i dette område.

Fra Via del Babuino er der kun en kort gåtur til den offentlige park ved Villa Borghese. Forkæl dig selv med en traditionel italiensk is fra en af de mange iskiosker på din tur.


Guide til at udforske Via del Babuino


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 6.565 overnatningssteder i nærheden af Via del Babuino
Hotel Quirinale DKK 542
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.034 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Hotel Artemide DKK 888
  Hotel Artemide

  Hotel Artemide

  Via Nazionale 22, Rome
    
   4,8
   ud af 5 (baseret på 2.236 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

   iQ Hotel Roma DKK 530
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rome
     
    4,7
    ud af 5 (baseret på 3.329 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

    Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World DKK 1.453
    Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

    Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

    Via Vittorio Veneto 50, Rome
      
     4,5
     ud af 5 (baseret på 1.020 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Det nyklassicistiske Hotel Majestic ligger mindre end 1 km fra Borghese kunstgalleri, Villa Borghese-haverne, Trevi-fontænen og Den spanske trappe.

     Grand Hotel Olympic DKK 279
     Grand Hotel Olympic

     Grand Hotel Olympic

     Via Properzio 2/a, Rome
       
      3,5
      ud af 5 (baseret på 490 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette Art Nouveau-hotel ligger lige i nærheden af Vatikanmuseet og 2 gader fra Peterskirken. Det ligger i nærheden af shoppinggaden Via Cola di Rienzo, 1 kilometer fra Castel S'Angelo og 3 kilometer fra Pantheon.

      Valadier Hotel DKK 704
      Valadier Hotel

      Valadier Hotel

      Via Della Fontanella 15, Rome
        
       4,0
       ud af 5 (baseret på 1.045 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette renoverede byhus i Rom er beliggende i en brostensbelagt sidegade ved Piazza del Popolo og ligger 500 meter fra Den Spanske Trappe med udsigt over den grønne Villa Borghese Park.

       Hotel Condotti DKK 431
       Hotel Condotti

       Hotel Condotti

       Via Mario Dè Fiori 37, Rome
         
        4,2
        ud af 5 (baseret på 932 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Disse overnatningssteder ligger i flere forskellige områder af Rom.

        River Palace Hotel DKK 543
        River Palace Hotel

        River Palace Hotel

        Via Flaminia 33, Rome
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 1.520 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette klassisk renoverede romerske hotel ligger i hjertet af byen i gåafstand til Piazza del Popolo, Villa Borghese-parken og vatikanet.