Rejser til Vesuv

Iagttag udsigten op ad Napolis kystlinje fra toppen af denne vulkan, og gå rundt blandt de berømte ruiner i den forsvundne by Pompeji.

Vesuv er en 1200 meter høj vulkan, der ligger 9 kilometer øst for Napoli. I år 79 e.Kr. gik vulkanen i udbrud, begravede byen Pompeji og dræbte tusindvis af mennesker. I dag er området omkring vulkanen omdannet til nationalpark. På en rejse til Vesuv kan du udforske toppen af krateret og gå omkring i de brolagte stræder i den forsvundne by Pompeji.

Når du rejser til Vesuv bør du kravle op på toppen af vulkanen for at se den uovertrufne udsigt over Napoli og de omkringliggende områder. Turen op ad bjerget tager cirka 30 minutter og kan være udfordrende, især om sommeren. Krateret måler 500 meter på tværs og er 300 meter dybt. Vukansten og græspletter fylder området inde i krateret. Bemærk, at den damp, der stiger stille op fra jorden, er et tegn på varmen nedenunder. Udsigten over Italiens kystlinje er oplagt til nogle fantastiske billeder fra dit weekendophold eller din rejse til Vesuv.

Pompeji ligger 8 kilometer fra Vesuv. Byen blev begravet under 6 meters aske efter udbruddet i år 79 e.Kr. Tusindvis af personer døde, og byen forsvandt i 1500 år. I dag er området optaget på Verdensarvslisten og er en af Italiens mest populære turistseværdigheder. Skilte og informationstavler forklarer historien omkring udbruddet. Du kan se skeletter af personer og dyr samt husholdningsredskaber, der er blevet bevaret af varmen og asken.

Det er let at kommet til Vesuv fra Napoli. Køreturen tager cirka 40 minutter. Vejene omkring Vesuv kan nogle steder være smalle, snoede og dårligt skiltede, så kør forsigtigt. Der er en betalingsparkeringsplads for foden af vulkanen. Der går regelmæssigt busser fra Piazza Piedigrotta og Piazza di Garibaldi i Napoli. Der er ingen restauranter på vulkanen, men der er en snackbar, som sælger drikkevarer.


Guide til at udforske Vesuv - Pompeji


Bedste hoteltilbud

Se alle hoteller i Vesuv - Pompeji
1.0 ud af 5.0
1.5 ud af 5.0
2.0 ud af 5.0
2.5 ud af 5.0
3.0 ud af 5.0
3.5 ud af 5.0
4.0 ud af 5.0
4.5 ud af 5.0
5.0 ud af 5.0
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende fra [originCity]

De bedste tilbud på fly + hotel

Se alle pakkerejser til Vesuv - Pompeji

De bedste flytilbud

Se alle Vesuv - Pompeji fly

Reserver din ferie i Vesuv - Pompeji