Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller i Vestfold

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hotel i Vestfold

Søg efter hoteller i Vestfold på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Vestfold ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Vestfold
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Vestfold område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Vestfold, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Vestfold
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Vestfoldhoteller i – mens de stadig er der

Flere valgmuligheder

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Vestfold?
Farris Bad er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder en spa med fuld service og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Wilhelmsen house Apartments og Hotel Kong Carl også populære muligheder til dit ophold.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Vestfold?
Ja! De fleste af værelserne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden ankomst. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Vestfold.
Hvordan er det at overnatte i Vestfold?
Vestfold har masser at byde på, heriblandt sin kunst, sin havnefront og sine golfbaner. Med sine skove er denne by en populær rejsedestination. I Vestfold finder du 67 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se, når jeg besøger Vestfold?
Besøg kulturelle seværdigheder som Slottsfjellsmuseet, Haugar Vestfold Kunstmuseum og Sandefjord Museum, når du er her. Børn i alle aldre kan nyde godt af seværdigheder som Olav’s Chapel, Bakgaarden og Foldvik Familypark. Byen er kendt for seværdigheder som Hvalfangermonumentet, Edvard Munch Hus og Borre Kirke.
Hvordan kommer jeg rundt i Vestfold?
Hvis du vil se mere af det omkringliggende område, så hop på et tog fra Stokke Station, Tønsberg Station eller Sandefjord Torp Station. Vestfold har muligvis ikke så mange offentlige transportmuligheder, men du kan overveje at leje en udlejningsbil for at komme rundt i området.