Bedømmelser baseret på 1.185 verificerede anmeldelser

3,8 af 5
88% anbefaler dette hotel
3,7 Rengøring på værelset
4,0 Service og personale
3,6 Værelsets komfort
3,6 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 2. okt. 2019
Kommentar fra Hotelledelsen
8. okt. 2019 af Mitzi, Hotelledelsen
Kære gæst, Tak fordi du har taget dig tid til at give hotellet en bedømmelse. Du ønskes en dejlig dag. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Rigtig godt hotel med en god morgenbuffet.

Opslået 19. aug. 2019 på Hotels
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 18. aug. 2019 på Hotels
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 12. aug. 2019 på Hotels
Dejligt hotel med gratis p plads tæt på byen
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 12. aug. 2019 på Hotels
Vi havde et kort, men meget behageligt ophold. Personalet var venligt og professionelt
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Dejligt weekendophold

Opslået 12. aug. 2019 på Hotels
Scandic sydhavn ligger lige i nærheden af alt hvad vi skulle i weekenden. Servicen/renlighed og komforten var i top😊
4 ud af 5
af en verificeret rejsende fra fyn

Opslået 11. aug. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
16. aug. 2019 af Shift Leader, Hotelledelsen
Dear Michael, Thank you for staying with us and for rating us. We hope to see you again at the hotel. Best regards Veronika Shift Leader/front desk
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Godt hotel med fri parkering

Opslået 9. aug. 2019 på Hotels
Godt hotel og denne gang med et rummeligt værelse men det ser efterhånden lidt slidt ud her og der. Få lige alm bacon tilbage der IKKE er blandet med røræg....og gerne lidt frugt der er skiveskåret ville være dejligt😀. Dejligt med nok p pladser og fri parkering
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 5. aug. 2019 på Hotels
Venligt personale og fin beliggenhed lige ved s-togstation. Værelset var dog meget slidt og lidt smudsket på badeværelset. Der havde vi forventet mere i forhold til stjerner. Morgenmaden var ok, men de havde svært ved at følge med og så manglede vi at der var frugt, som der normalt altid er af en eller anden form.
5 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Esbjerg

Opslået 4. aug. 2019 på Hotels
Dejligt ophold , venligt personale, god morgenmad