Bedømmelser baseret på 1.167 verificerede anmeldelser

3,8 af 5
87% anbefaler dette hotel
3,7 Rengøring på værelset
4,0 Service og personale
3,6 Værelsets komfort
3,7 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 2. okt. 2019
Kommentar fra Hotelledelsen
8. okt. 2019 af Mitzi, Hotelledelsen
Kære gæst, Tak fordi du har taget dig tid til at give hotellet en bedømmelse. Du ønskes en dejlig dag. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Mini familie ferie

Opslået 22. jul. 2019 på Hotels
Vi har boet på netop dette hotel rigtig mange gange og har altid haft en god oplevelse, så derfor valgte vi igen til en familieferie. Det var nærmest umuligt at sove på sovesofaen da der var direkte opredning oven på hynderne. Hynderne i den ende hvor hovedet skulle være var noget lavere end resten. En topmadras ville have gjort det noget mere komfortabelt. Der var rigtig mane nullermænd under både sengene og sivesofaen. Ligeledes levede morgen buffeten ikke op til samme standart som tidligere. De ting som skulle være lune, var kolde da der ikke var låg på. Grunden var måske at det er meget tunge låg, som gæsterne havde svært ved at løfte.
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Dårlig start, men fin beliggenhed.

Opslået 20. jul. 2019 på Hotels
Spontan familietur hvor vi skulle i Tivoli - havde derfor planlagt at tjekke ind kl 15.00 som angivet muligt, så vi hurtigst muligt kunne komme i tivoli. Da vi kom var værelset ikke klar og receptionisten sagde 15 min... Det sagde han flere gange... Da kl. var 15.45 følte vi os lidt til grin og vi bad om at få sat vores bagage af i bagagerummet (som jo selvfølgelig er på “eget ansvar”)... Lidt en æv-start på et ellers fint ophold med en god beliggenhed.
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Gamle værelser

Opslået 15. jul. 2019 på Hotels
Gamle slidte værelser med mange pletter på møblerne - ikke som de vises på hjemmesiden. Morgenmadenbuffeten var nusset og ikke fyldt op. Der var alt for mange mennesker. Service i receptionen var god og hjælpsom.
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 15. jul. 2019 på Hotels
Den ene seng var defekt så hjulene ikke kunne låses Mogenmaden var noget rod at finde rundt i
3 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Esbjerg

Opslået 14. jul. 2019 på Hotels
Dårlig rengøring - store hårtotter på badeværelset. Krummer på gulvet i værelset - manglede håndklæder og lagner til 2 personer
2 ud af 5
af en verificeret rejsende

Ikke den standard, vi kender Scandic Hotels for

Opslået 13. jul. 2019 på Hotels
Værelset var ikke særlig rent. Der lå nullermænd under sengen, papirsservietter på skabet, generelt nusset og u-indbydende. Vi havde 2 overnatninger, og ved “rengøring” dag 1, blev toiletposen tømt, men ingen ny hængt op.
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Ikke den bedste oplevelse til prisen

Opslået 13. jul. 2019 på Hotels
Sengen var helt smadret og knirkede meget. Ventilationen larmede helt vildt hele tiden. Toilettet var ikke ordenligt rengjort . Servicen var god og morgenmaden var helt fin.
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 10. jul. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
24. jul. 2019 af Shift Leader, Hotelledelsen
Dear Mette, Thank you for staying with us and for rating us. We hope to see you again at the hotel. Best regards Veronika Shift Leader/front desk
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 10. jul. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
24. jul. 2019 af Shift Leader, Hotelledelsen
Dear Ragunathan, Thank you for staying with us and for rating us. We hope to see you again at the hotel. Best regards Veronika Shift Leader/front desk