Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Fantastiske oplevelser i Vejle

På din rejse til Vejle kan du opleve de tætte skove og imponerende vikingemonumenter, som danner rammen om et af vort lands mest dramatiske landskaber. 

I denne hyggelige og naturskønne by i Kattegat kan du se spændende relikvier fra stenalderen, heriblandt et af verdens bedst bevarede vikingemonumenter.

Start med at opleve byen til fods, og bliv derefter klogere på natur, teknologi klima, energi og miljø i videns- og oplevelsescentret Økolariet. Tag et hvil på Rådhustorvet, mens du betragter Vejle Rådhus , hvor du indimellem kan høre klokken, der blev brugt til at kalde munkene til messe i middelalderen. Bag ved rådhuset ligger Residensgården, hvor Christian 2. sommetider opholdt sig, inden han flygtede fra Danmark i 1520'erne.

Besøg også VejleMuseerne , der huser raderinger af Rembrandt. På Vingsted Historiske Værksted har du mulighed for at gå rundt i et autentisk rekontrueret jernaldermiljø og tage del i workshops, der beskæftiger sig med forskellige håndværk. 

Derefter kan du lægge vejen forbi Jellingstenene, som er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Den Store Jellingsten blev rejst af Harald Blåtand og siges at være den første mindesten i hele Danmark. Den Lille Jellingsten ved siden af blev rejst af Harald Blåtands far, Gorm den Gamle, og indskriften i stenen menes at være Danmarks ældste reference. Udforsk Jellings fascinerende vikingemonumenter, som bl.a. tæller de reskontruerede dele af Ravningbroen, to store gravhøje og et gravkammer i træ. 

Gå eller kør på cykel i fodsporene af pilgrimsrejsende, tiggere, røvere og adelsmænd på Hærvejen, som er 55 kilometer lang. Vejle har også andre seværdigheder end vikingemonumenter - for eksempel flere zoos og dyrehaver, store sandområder, fyrtræsplantager, vindmøller, monumenter fra bronzealderen og et tidligere kongeligt værtshus.

Kør gennem naturskønne Vejle Ådal, der er placeret blandt heder, skove og bakker. Er du på en længere ferie end blot et weekendophold, bør du også aflægge Egtved et besøg, hvor Egtvedpigen som bekendt blev fundet i bronzealderen.

Hvis der er tid til overs, kan du tage børnene med i Legoland eller på safari i Givskud Zoo.  Der er masser at opleve i Vejle, og du kan nemt komme dertil med tog fra andre dele af Danmark. Fra Århus er det en tur på ca. 45 minutter. Hvis du rejser til Vejle fra København, er det hurtigt at flyve til Billund Lufthavn, som blot ligger en 25 minutters køretur væk.


Bedste hoteltilbud

Se alle 154 hoteller i Vejle
420 DKK
Dancamps Kolding

Dancamps Kolding

Vonsildvej 19, Kolding
4,0
ud af 5 (baseret på 1 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Denne campingplads ligger i et forretningskvarter, kun 3 km fra Luftkastellet, The Geographical Gardens og Braendkjaerkirken. Derudover ligger Kristkirken og Geografisk Have ca. 3 km derfra.

663 DKK
Kolding Hotel Apartments

Kolding Hotel Apartments

Kedelsmedgangen 2, Kolding
4,1
ud af 5 (baseret på 19 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger ved en sø i Kolding, kun få skridt fra Nicolai for Children og Skt. Nikolai Kirke. Derudover ligger Turisthaven Helligkorsgade og Vifdamanlaegget 10 minutter derfra.

876 DKK
Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord

Fjordvej 154, Kolding
4,5
ud af 5 (baseret på 49 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Nyby Strandhuse, kun 5 km fra Trapholt Museum, Sankt Knuds Kirke og Marielundssoen. Derudover ligger Godset og Bypark Ost ca. 10 km derfra.

476 DKK
HOTEL CABINN Vejle

HOTEL CABINN Vejle

Dæmningen 6, Vejle
3,7
ud af 5 (baseret på 12 anmeldelser)
2.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Vejle, kun 5 minutters gang fra Den Smidtske Gaard og St. Norbert's Church. Derudover ligger Vejle Raadhus og Munkenes Teglovn 10 minutter derfra.

488 DKK
Vejle Center Hotel

Vejle Center Hotel

Willy Sorensens Plads 3, Vejle
3,9
ud af 5 (baseret på 55 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Vejle, kun 15 minutters gang fra Den Smidtske Gaard, Vejle Kunstmuseum og St. Norbert's Church. Derudover ligger Vejle Raadhus og Vejle Musikteater 15 minutter derfra.

623 DKK
Hotel Saxildhus

Hotel Saxildhus

Banegårdspladsen 1, Kolding
3,7
ud af 5 (baseret på 69 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Kolding, kun 5 minutters gang fra Chresten Berg og Abessinier. Derudover ligger Godset og Det Gamle Borgerhus 10 minutter derfra.

447 DKK
Zleep Hotel Kolding

Zleep Hotel Kolding

Gronningen 2, Kolding
3,7
ud af 5 (baseret på 29 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Kolding, kun få skridt fra Legeparken og Bypark Ost. Derudover ligger Chresten Berg og Vifdamanlaegget 15 minutter derfra.

767 DKK
First Hotel Kolding

First Hotel Kolding

Banegårdspladsen 7, Kolding
3,8
ud af 5 (baseret på 39 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Kolding, kun få skridt fra Chresten Berg og Godset. Derudover ligger Legeparken og Turisthaven Helligkorsgade 10 minutter derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.