Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Fantastiske oplevelser i Vejle

På din rejse til Vejle kan du opleve de tætte skove og imponerende vikingemonumenter, som danner rammen om et af vort lands mest dramatiske landskaber. 

I denne hyggelige og naturskønne by i Kattegat kan du se spændende relikvier fra stenalderen, heriblandt et af verdens bedst bevarede vikingemonumenter.

Start med at opleve byen til fods, og bliv derefter klogere på natur, teknologi klima, energi og miljø i videns- og oplevelsescentret Økolariet. Tag et hvil på Rådhustorvet, mens du betragter Vejle Rådhus , hvor du indimellem kan høre klokken, der blev brugt til at kalde munkene til messe i middelalderen. Bag ved rådhuset ligger Residensgården, hvor Christian 2. sommetider opholdt sig, inden han flygtede fra Danmark i 1520'erne.

Besøg også VejleMuseerne , der huser raderinger af Rembrandt. På Vingsted Historiske Værksted har du mulighed for at gå rundt i et autentisk rekontrueret jernaldermiljø og tage del i workshops, der beskæftiger sig med forskellige håndværk. 

Derefter kan du lægge vejen forbi Jellingstenene, som er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Den Store Jellingsten blev rejst af Harald Blåtand og siges at være den første mindesten i hele Danmark. Den Lille Jellingsten ved siden af blev rejst af Harald Blåtands far, Gorm den Gamle, og indskriften i stenen menes at være Danmarks ældste reference. Udforsk Jellings fascinerende vikingemonumenter, som bl.a. tæller de reskontruerede dele af Ravningbroen, to store gravhøje og et gravkammer i træ. 

Gå eller kør på cykel i fodsporene af pilgrimsrejsende, tiggere, røvere og adelsmænd på Hærvejen, som er 55 kilometer lang. Vejle har også andre seværdigheder end vikingemonumenter - for eksempel flere zoos og dyrehaver, store sandområder, fyrtræsplantager, vindmøller, monumenter fra bronzealderen og et tidligere kongeligt værtshus.

Kør gennem naturskønne Vejle Ådal, der er placeret blandt heder, skove og bakker. Er du på en længere ferie end blot et weekendophold, bør du også aflægge Egtved et besøg, hvor Egtvedpigen som bekendt blev fundet i bronzealderen.

Hvis der er tid til overs, kan du tage børnene med i Legoland eller på safari i Givskud Zoo.  Der er masser at opleve i Vejle, og du kan nemt komme dertil med tog fra andre dele af Danmark. Fra Århus er det en tur på ca. 45 minutter. Hvis du rejser til Vejle fra København, er det hurtigt at flyve til Billund Lufthavn, som blot ligger en 25 minutters køretur væk.


Bedste hoteltilbud i Vejle

Se alle 181 hoteller i Vejle
420 DKK
Dancamps Kolding

Dancamps Kolding

Vonsildvej 19, Kolding
3,9
ud af 5 (baseret på 9 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Denne campingplads ligger i et forretningskvarter, kun 5 km fra Geografisk Have, Skt. Nikolai Kirke og Koldinghus. Derudover ligger Legeparken 4,2 km derfra.

664 DKK
First Hotel Kolding

First Hotel Kolding

Banegårdspladsen 7, Kolding
3,9
ud af 5 (baseret på 506 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Kolding, kun 10 minutters gang fra Legeparken, Koldinghus og Skt. Nikolai Kirke. Derudover ligger Kolding Golf Club og Geografisk Have ca. 5 km derfra.

580 DKK
Hotel Postgaarden

Hotel Postgaarden

Oldenborggade 6, Fredericia
3,8
ud af 5 (baseret på 276 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Fredericia, kun 15 minutters gang fra Den Tapre Landsoldat, Det Hvide Vandtårn og Trinitatis Kirke. Derudover ligger Fredericia Bymuseum og Fredericia Strand ca. 2 km derfra.

447 DKK
Zleep Hotel Kolding

Zleep Hotel Kolding

Gronningen 2, Kolding
3,7
ud af 5 (baseret på 487 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Kolding, kun 15 minutters gang fra Legeparken, Koldinghus og Skt. Nikolai Kirke. Derudover ligger Kolding Golf Club og Trapholt Museum ca. 5 km derfra.

623 DKK
Milling Hotel Saxildhus, Kolding

Milling Hotel Saxildhus, Kolding

Banegårdspladsen 1, Kolding
3,8
ud af 5 (baseret på 882 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Kolding, kun 10 minutters gang fra Koldinghus, Skt. Nikolai Kirke og Legeparken. Derudover ligger Kolding Golf Club og Geografisk Have ca. 5 km derfra.

424 DKK
Koldinghallerne - Sportel

Koldinghallerne - Sportel

Ambolten 2-6, Kolding
4,0
ud af 5 (baseret på 149 anmeldelser)
2.0 ud af 5.0

Dette hostel ligger i et forretningskvarter, kun 5 km fra Geografisk Have, Skt. Nikolai Kirke og Koldinghus. Derudover ligger Legeparken 4,1 km derfra.

552 DKK
HOTEL CABINN Vejle

HOTEL CABINN Vejle

Dæmningen 6, Vejle
3,8
ud af 5 (baseret på 150 anmeldelser)
2.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Vejle, kun 10 minutters gang fra Vejle Rådhus, Vejle Musikteater og Vejle Kunstmuseum. Derudover ligger Vejle Vindmølle og Vejle Stadion ca. 2 km derfra.

663 DKK
Kolding Hotel Apartments

Kolding Hotel Apartments

Kedelsmedgangen 2, Kolding
4,2
ud af 5 (baseret på 208 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger ved en sø i Kolding, kun 10 minutters gang fra Skt. Nikolai Kirke og Koldinghus. Derudover ligger Legeparken og Kolding Golf Club ca. 5 km derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.