Tilpasset til din søgning på :

Romantisk hotel i Vejle, Danmark

Hoteller Vejle
Vejle

Populære romantiske hoteller i Vejle

Comwell Kellers Park-hoteller i Borkop
Rating: 4.0 Stars

Comwell Kellers Park

H. O. Wildenskovsvej 28, Borkop - Kort
 
 
"Flot hotel i smukke omgivelser"
Rigtig dejligt hotel med meget meget venligt og imødekommende hotelpersonale. Der var lidt mangler i forhold til værelsets komfort og rengøring- specielt på badeværelset.
Rejsende fra Viborg, Danmark
Dette hotel ligger tæt på stranden, 16,6 km fra Den Tapre Landsoldat.Mere
Hotel Vejlefjord-hoteller i Stouby
Rating: 4.0 Stars

Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26, Stouby - Kort
 
 
"Fantastisk beliggenhed i historiske bygninger"
Personale med overskud, rolige omgivelser, fantastisk natur og beliggenhed ved skov, fjord, strand.
En rejsende
Dette hotel med spa ligger ved vandet, ca. 25 km fra Juelsminde Golfklub, Vejle Stadion og Vejle Rådhus. Derudover ligger …Mere

Romantisk hotel: Se alle 2 hoteller i Vejle

Søg blandt 2 hoteller i Vejle


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 321.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Vejle romantisk hotel

  Vejle er en af Danmarks ultimative romantiske destinationer. Her får du alt fra skøn natur med skov- og vandområder til picnic i det grønne og sejlads på fjordene. Skynd dig derfor at tage din udkårne under armen, og reserver et romantisk hotel i Vejle, så I kan begive jer på eventyr både til vands og til lands. Har I mere lyst til forkælelse på hotellet, tilbyder flere hoteller i Vejle faciliteter som spabehandlinger, lækker massage, golf og morgenmadsbuffet.

  Romantisk hotel – Vejle

  Er du og din partner på udkig efter en helt igennem stressfri og fredfyldt oplevelse i det fri? Så kan I tage på en romantisk sejltur i kano eller kajak på en af Vejles mange åer eller søer. Her er det bare jer og naturen, og der venter natursmukke områder om hvert et hjørne. Trænger I til at strække benene undervejs, er der rig mulighed for at holde pause og opleve naturen på land. I kan endda hygge jer med en picnic i det grønne. Ved Fårup Sø er der mulighed for at leje vandcykler, hvis I også vil røre jer lidt. Slut dagen af med en velfortjent parmassage på hotellet.

  Hotel + romantik = Vejle

  Mens I bor på romantisk hotel i Vejle, ville det være synd ikke at opleve nogle af de mange historiske seværdigheder i området – fx Jelling-monumenterne! Rejs tilbage til 965, hvor Harald Blåtand tog afsked med de nordiske guder og bød kristendommen velkommen i form af skrifter på en runesten. Efterfølgende kan I spise en romantisk middag i nærheden og nyde traditionel dansk mad i idylliske omgivelser.

  Skjul
  Kunder tildeler Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser