Tilpasset til din søgning på :

Luksushoteller i Vejle, Danmark

Hoteller Vejle
Vejle

Populære luksushoteller i Vejle

Comwell Kellers Park-hoteller i Borkop
Rating: 4.0 Stars

Comwell Kellers Park

H. O. Wildenskovsvej 28, Borkop - Kort
 
 
"Flot hotel i smukke omgivelser"
Rigtig dejligt hotel med meget meget venligt og imødekommende hotelpersonale. Der var lidt mangler i forhold til værelsets komfort og rengøring- specielt på badeværelset.
Rejsende fra Viborg, Danmark
Dette hotel ligger tæt på stranden, 16,6 km fra Den Tapre Landsoldat.Mere
Milling Hotel Saxildhus, Kolding-hoteller i Kolding
Rating: 3.0 Stars

Milling Hotel Saxildhus, Kolding

Banegårdspladsen 1, Kolding - Kort
 
 
Super god mad flinke personale , God beligninghed
En rejsende
Dette hotel ligger i hjertet af Kolding, kun 10 minutters gang fra Koldinghus, Skt. Nikolai Kirke og Legeparken. Derudover …Mere

Luksushotel: Se alle 2 hoteller i Vejle

Søg blandt 2 hoteller i Vejle


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 321.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Luksushotel i Vejle

  Skal du og din partner på luksusophold, har Vejle masser at byde på. Fra slotte og herregårde til gourmet og wellness. Vejle giver jer oplevelser, der kan tilfredsstille både krop og sind. Reserver derfor et luksushotel i Vejle, og nyd godt af faciliteter som spatjenester, kropsbehandlinger, massage, gratis morgenmadsbuffet, roomservice hele døgnet, behandlingsrum for par og spabade. Desuden er stort set alle hoteller i Vejle omgivet af byens fantastiske og varierede natur.

  Luksushoteller – Vejle nær slotte

  I Vejle kan I komme helt tæt på Danmarkshistorien i form af bl.a. slotte og herregårde. De smukke bygninger ligger spredt ud over landskabet og har alle en spændende historie at fortælle. Tag eksempelvis en tur til Tirsbæk Slot på nordsiden af Vejle Fjord, og dyk ned i historien om slottet, der oprindeligt hed Thyrsbæk efter Odins søn, Tyr. Blandt andre spændende slotte finder I også Brandbjerg Herregård fra det 16. århundrede og renæssanceslottet Engelsholm, der jævnligt afholder offentlige klassiske koncerter.

  Vejle – luksushotel

  Efter en historisk dag med slotte i naturen må det være tid til en gastronomisk oplevelse. Mange luksushoteller i Vejle har restauranter med lækre og ofte internationale retter, som I kan smage på, inden I nyder en cocktail i hotelbaren. Har I mere lyst til at spise uden for hotellet, byder Vejle på spisesteder i topklasse med alt fra etniske, danske og europæiske retter på menuen. Tilbage på hotellet kan I gå omkuld i jeres premium-sengetøj og rengjorte værelse, der med garanti vil få jer til at føle, at I er på et ægte luksusophold.

  Skjul
  Kunder tildeler Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser