Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Tysklands Historiske Museum

Få mere at vide om Tysklands spændende historie gennem denne enorme samling, som tager et ærligt og barsk kig på denne moderne europæiske nation.

På et weekendophold til Tysklands Historiske Museum kan du sætte en dag af til at udforske museet, som giver et detaljeret indblik i nationens historie. Du kan se artefakter, kunstværker, dokumenter, fotos og hverdagsgenstande fra forhistorisk tid og helt frem til efter genforeningen.

På en rejse til Tysklands Historiske Museum kan du starte din rejse uden for museumsbygningen, det enorme og majestætiske Zeughaus på Unter den Linden. Denne barokke bygning stammer helt tilbage fra 1706 og er blandt de ældste overlevende bygninger på boulevarden. Hold øje med det moderne anneks, som præges af en spøjs vindeltrappe med glasvægge. Dette tilstødende bygningsværk er designet af den berømte kinesisk-amerikanske arkitekt I. M. Pei og har midlertidige udstillinger.

Når du rejser til Tysklands Historiske Museum, kan du gå indenfor for at se de permanente udstillinger, som er inddelt i tidsperioder og fordelt på to etager. Den øverste etage gennemgår regionens historie frem til enden af Første Verdenskrig, mens den nederste etage dækker alt fra Weimar-republikken frem til det tidspunkt, hvor de allierede styrker forlod det genforenede Tyskland i 1994.

På en ferie til Tysklands Historiske Museum kan du se over 7.000 genstande, som fortæller Tysklands historie og sætter Tysklands historie i en international kontekst. Institutionen præsenterer de mørke perioder i Tysklands historie uden omsvøb. Vær forberedt på at blive konfronteret med stærke billeder og ubehagelige genstande på udstillingerne. Hvis du vil have et endnu mere detaljeret indblik i samlingerne, kan du forhåndsbooke en rundvisning.

Museet har også en biograf, der viser fiktionsfilm og dokumentarfilm på tysk og ind imellem på engelsk. Disse film vises ofte i forbindelse med den udstilling, der fremvises på det pågældende tidspunkt. Du kan se på fotos og dokumenter på museets bibliotek, kigge på ting i museets butikker og snuppe en kop kaffe på museets cafe.

Voksne skal betale entré for at få adgang til Tysklands Historiske Museum, mens børn kommer gratis ind. Museet er åbent hver dag. Som med de fleste seværdigheder i bymidten er det lettest at tage offentlig transport hertil. Du kan tage en bus eller køre med U-Bahn til stationerne i nærheden.


Guide til at udforske Tysklands Historiske Museum


Bedste hoteltilbud i Tysklands Historiske Museum

Se alle 1.874 overnatningssteder i nærheden af Tysklands Historiske Museum
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Select Hotel Berlin The Wall DKK 436
  Select Hotel Berlin The Wall

  Select Hotel Berlin The Wall

  Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus DKK 269
   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

   Oranienburger Strasse 67/68, Berlin, BE
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Friedrichstadt-Palast og Hackescher Markt. Derudover ligger DDR-museet og Humboldt-universitetet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Oranienburger Strasse S-Bahn-station, mens Oranienburger Tor U-Bahn ligger inden for 4 minutters gang.

    TITANIC Comfort Berlin Mitte DKK 350
    TITANIC Comfort Berlin Mitte

    TITANIC Comfort Berlin Mitte

    Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
      
     3.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt, Nikolaikirche og Checkpoint Charlie. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner Fernsehturm ca. 2 km derfra. Spittelmarkt U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Märkisches Museum U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

     Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz DKK 496
     Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

     Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

     Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
       
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Torstrasse og Alexanderplatz. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og DDR-museet ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Alexanderplatz U-Bahn på 7 minutter og Schillingstrasse U-Bahn på 7 minutter.

      Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz DKK 662
      Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

      Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

      Alexanderplatz 7, Berlin, BE
        
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Alexanderplatz og Berliner Fernsehturm. Derudover ligger Det røde rådhus og DDR-museet 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Alexanderplatz U-Bahn og Alexanderplatz Station.

       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin DKK 693
       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

       Französische Straße 30, Berlin
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Skt. Hedwig-katedralen, Den Franske Katedral og Gendarmenmarkt. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Bode Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Hausvogteiplatz U-Bahn og Französische Strasse U-Bahn.

        Rocco Forte Hotel De Rome Berlin DKK 2.084
        Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

        Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

        Behrenstrasse 37, Berlin, BE
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt og Brandenburger Tor. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Berliner Fernsehturm ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Hausvogteiplatz U-Bahn på 6 minutter og Französische Strasse U-Bahn på 6 minutter.