Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Tysklands Historiske Museum

Få mere at vide om Tysklands spændende historie gennem denne enorme samling, som tager et ærligt og barsk kig på denne moderne europæiske nation.

På et weekendophold til Tysklands Historiske Museum kan du sætte en dag af til at udforske museet, som giver et detaljeret indblik i nationens historie. Du kan se artefakter, kunstværker, dokumenter, fotos og hverdagsgenstande fra forhistorisk tid og helt frem til efter genforeningen.

På en rejse til Tysklands Historiske Museum kan du starte din rejse uden for museumsbygningen, det enorme og majestætiske Zeughaus på Unter den Linden. Denne barokke bygning stammer helt tilbage fra 1706 og er blandt de ældste overlevende bygninger på boulevarden. Hold øje med det moderne anneks, som præges af en spøjs vindeltrappe med glasvægge. Dette tilstødende bygningsværk er designet af den berømte kinesisk-amerikanske arkitekt I. M. Pei og har midlertidige udstillinger.

Når du rejser til Tysklands Historiske Museum, kan du gå indenfor for at se de permanente udstillinger, som er inddelt i tidsperioder og fordelt på to etager. Den øverste etage gennemgår regionens historie frem til enden af Første Verdenskrig, mens den nederste etage dækker alt fra Weimar-republikken frem til det tidspunkt, hvor de allierede styrker forlod det genforenede Tyskland i 1994.

På en ferie til Tysklands Historiske Museum kan du se over 7.000 genstande, som fortæller Tysklands historie og sætter Tysklands historie i en international kontekst. Institutionen præsenterer de mørke perioder i Tysklands historie uden omsvøb. Vær forberedt på at blive konfronteret med stærke billeder og ubehagelige genstande på udstillingerne. Hvis du vil have et endnu mere detaljeret indblik i samlingerne, kan du forhåndsbooke en rundvisning.

Museet har også en biograf, der viser fiktionsfilm og dokumentarfilm på tysk og ind imellem på engelsk. Disse film vises ofte i forbindelse med den udstilling, der fremvises på det pågældende tidspunkt. Du kan se på fotos og dokumenter på museets bibliotek, kigge på ting i museets butikker og snuppe en kop kaffe på museets cafe.

Voksne skal betale entré for at få adgang til Tysklands Historiske Museum, mens børn kommer gratis ind. Museet er åbent hver dag. Som med de fleste seværdigheder i bymidten er det lettest at tage offentlig transport hertil. Du kan tage en bus eller køre med U-Bahn til stationerne i nærheden.


Guide til at udforske Tysklands Historiske Museum


Bedste hoteltilbud i Tysklands Historiske Museum

Se alle 1.972 overnatningssteder i nærheden af Tysklands Historiske Museum
TITANIC Comfort Berlin Mitte DKK 389
TITANIC Comfort Berlin Mitte

TITANIC Comfort Berlin Mitte

Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
   
  3.5 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt, Nikolaikirche og Checkpoint Charlie. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner Fernsehturm ca. 2 km derfra. Spittelmarkt U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Märkisches Museum U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

  The Mandala Suites Berlin DKK 1.182
  The Mandala Suites Berlin

  The Mandala Suites Berlin

  Friedrichstr.185-190, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette lejlighedshotel i boutique-stil ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Stadtmitte Stationn, mens Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 3 minutters gang.

   TITANIC Gendarmenmarkt Berlin
   TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

   TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

   Französische Straße 30, Berlin
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Skt. Hedwig-katedralen, Den Franske Katedral og Gendarmenmarkt. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Bode Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Hausvogteiplatz U-Bahn og Französische Strasse U-Bahn.

    Hotel Adlon Kempinski DKK 2.020
    Hotel Adlon Kempinski

    Hotel Adlon Kempinski

    Unter Den Linden 77, Berlin, BE
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Madame Tussauds og Brandenburger Tor. Potsdamer Platz ligger 1,2 km derfra. Der er to minutters gang til Brandenburger Tor Station, mens Mohrenstrasse U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

     Hotel Berlin, Berlin DKK 529
     Hotel Berlin, Berlin

     Hotel Berlin, Berlin

     Lützowplatz 17, Berlin, BE
       
      4.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

      Hilton Berlin DKK 837
      Hilton Berlin

      Hilton Berlin

      Mohrenstr. 30, Berlin, BE
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Gendarmenmarkt, Friedrichstrasse og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Stadtmitte Stationn, mens Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 3 minutters gang.

       The Westin Grand, Berlin
       The Westin Grand, Berlin

       The Westin Grand, Berlin

       Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Stadtmitte Stationn ligger inden for 6 minutters gang.

        Adina Apartment Hotel Berlin CheckPoint Charlie DKK 538
        Adina Apartment Hotel Berlin CheckPoint Charlie

        Adina Apartment Hotel Berlin CheckPoint Charlie

        Krausenstrasse 35-36, Berlin, BE
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Checkpoint Charlie. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Konzerthaus Berlin 10 minutter derfra. Spittelmarkt U-Bahn ligger inden for 5 i minutters gang, mens Stadtmitte U-Bahn ligger inden for 7 minutters gang.