Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Triumfbuen

Et imponerende monument i midten af et befærdet trafikknudepunkt. Den ikoniske bue rejser sig majestætisk over byen og giver fra toppen en attråværdig udsigt over byen.

Udsigten, der er 50 meter over Paris, vil friste dig til at gå op i toppen af Triumfbuen. Ved foden af denne seværdighed er der imidlertid også meget at se. Den ligger på Charles de Gaulle-pladsen, hvor 12 lige boulevarder, herunder Champs-Élysées, krydser og danner byens "stjerne".

Selv om det er et befærdet trafikknudepunkt i byens centrum, kan du nemt komme frem til monumentet via bil eller spadsere langs den billedskønne Champs-Élysées. Rundt om buen er der et tilstrækkeligt stort fodgængerområde til, at det er muligt at beundre buens arkitektur og dekorative udsmykninger fra sikker afstand.

Der tages entré for at nå toppen af buen via 284 trin eller elevatoren. På toppen finder du et museum, en souvenirbutik - og du har udsigt ned ad Champs-Élysées. De omkringliggende gader er især smukke tidligt om aftenen, når lyset fra byen begynder at funkle.

Det er gratis at udforske buens base. Fire massive piller under tagetagen danner en hvælvet passage, der er så bred, at en pilot fløj igennem med sit fly i 1919. I 1920 blev en ukendt soldat begravet her, og en evig flamme blev tilføjet i 1923 til minde om de, der døde i 1. verdenskrig. Flammen tændes ved et dagligt ritual kl. 18.30.

Buen er et mindesmærke for alle, der kæmpede for Frankrig, men især de, der kæmpede i Napoleonskrigene. Under taget og på indersiden er der indgraveret detaljer vedrørende de forskellige krige og de 558 generaler, der kæmpede i disse krige. Hver af de fire piller er udsmykket med en skulptur i relief. Den mest kendte er Francois Rudes "De frivillige franske soldaters afmarch i 1792". Den viser almindelige franskmænd, som er klar til at kæmpe for deres land ledet af den allegoriske Frihedsfigur. Dette arbejde har indfanget nationens patriotiske ildhu i en sådan grad, at det er blevet kendt som Marseillaisen, opkaldt efter den franske nationalmelodi.

Napoléon I bestilte buen efter sin sejr ved Austerlitz i 1806. Han lovede sin hær, at de ville "vende hjem gennem buer af triumf", men han døde, før hans store hyldest blev færdigbygget i 1836.

Triumfbuen ligger i det 16. arrondissement på den højre flodbred i Paris. Den er åbent dagligt, men en af de bedste dage at besøge buen er 14. juli, Bastilledagen. Paraden på Bastilledagen følger længden af Champs-Élysées, og et stort flag bølger fra buen og skaber et farverigt billede. Det er nemt at komme frem til monumentet via bus, undergrund, jernbane eller til fods. At komme dertil i bil er lidt vanskeligere, da det kan være svært at finde parkering.


Guide til at udforske Triumfbuen


De bedste tilbud på fly + hotel i Triumfbuen

Bedste hoteltilbud i Triumfbuen

Se alle 13.223 overnatningssteder i nærheden af Triumfbuen
Hotel Monceau Wagram DKK 488
Hotel Monceau Wagram

Hotel Monceau Wagram

7 Rue Rennequin, Paris, Paris
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i 17. Arrondissement, kun 5 minutters gang fra Rue du Faubourg Saint-Honore, Champs-Elysees og Parc Monceau. Derudover ligger Triumfbuen og Lido ca. 2 km derfra. Ternes Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Courcelles Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

  Hotel Le Cardinal DKK 462
  Hotel Le Cardinal

  Hotel Le Cardinal

  3 rue du Cardinal Mercier, Paris
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Place de Clichy, La Machine du Moulin Rouge og Theatre Mogador. Derudover ligger Galeries Lafayette og Boulevard Haussmann 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Liège Metrostation og Place de Clichy Metrostation.

   Hotel de Sevigne DKK 476
   Hotel de Sevigne

   Hotel de Sevigne

   6 rue De Belloy, Paris, Paris
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Champs-Elysees, Triumfbuen og Lido. Derudover ligger Avenue Montaigne og Place du Trocadero 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Boissière Metrostation og Kléber Metrostation.

    Hotel Lord Byron DKK 1.017
    Hotel Lord Byron

    Hotel Lord Byron

    5 rue chateaubriand, Paris, PAR
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Lido og Triumfbuen. Derudover ligger Eiffeltårnet og Opéra Garnier ca. 3 km derfra. George V Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Charles de Gaulle - Étoile Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

     Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées DKK 2.118
     Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées

     Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées

     74 avenue des Champs-Elysées, Paris
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette overnatningssted med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Champs-Elysees, Lido og Avenue Montaigne. Derudover ligger Triumfbuen og Rue du Faubourg Saint-Honore 10 minutter derfra. George V Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Franklin D. Roosevelt Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

      Hotel Galileo DKK 501
      Hotel Galileo

      Hotel Galileo

      54 Rue Galilee, Paris, Paris
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun få skridt fra Avenue Georges V og Champs-Elysees. Derudover ligger Lido og Triumfbuen 10 minutter derfra. George V Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Charles de Gaulle - Étoile Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

       Helzear Champs Elysées Suites DKK 812
       Helzear Champs Elysées Suites

       Helzear Champs Elysées Suites

       49 avenue Marceau, Paris, Paris
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Avenue Georges V, Champs-Elysees og Avenue Montaigne. Derudover ligger Lido og Triumfbuen 10 minutter derfra. George V Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Kléber Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

        Hotel Balmoral - Champs Elysees DKK 938
        Hotel Balmoral - Champs Elysees

        Hotel Balmoral - Champs Elysees

        6 Rue Du General Lanrezac, Paris, Paris
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Paris, kun 10 minutters gang fra Champs-Elysees, Triumfbuen og Lido. Derudover ligger Palais des Congres de Paris og Rue du Faubourg Saint-Honore 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Charles de Gaulle - Étoile Station og Charles de Gaulle - Étoile Metrostation.