Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Torstrasse

Selvom Torstrasse ikke umiddelbart er så fremtrædende som nogle af Berlins andre populære gader, er den på vej til at blive et anerkendt centrum for moderne restauranter og barer i bydelen Mitte.

Torstrasse er beliggende i den nordlige del af bydelen Mitte og virker ved første øjekast ikke som det populære sted at tage til om aftenen, men det er det blevet. I dagtimerne er den store færdselsåre, der deler Mitte og Prenzlauer Berg, en populær destination for nogle af Europas fineste detailhandlere. De parallelle gader er fyldt med smukke lejligheder og pakket med caféer, barer og restauranter. Om aftenen tager folk dertil efter aftensmaden for at få drinks på en af de mange barer i området.

Området omkring Torstrasse er med sine kulinariske muligheder og aftentilbud et kulturelt centrum med små gallerier og kunstinstitutioner. Gå en tur ned ad Auguststrasse, og besøg Kunst-Werke Institute, der er et af Berlins førende moderne kunstgallerier.

Ikke langt derfra finder du den historiske Volksbühne, der er en af Berlins mest imponerede scener. Her kan du opleve eksperimenterende forestillinger på det kæmpe teater. Den dominerende facade og den omkringliggende Rosa-Luxemburg-Platz er et billede værdigt, inden du træder inden for i teatret.

Hvis du besøger Torstrasse først i juni, kan du opleve Torstrassen Festival. På festivalen, der løber over en weekend, kan du høre lovende musikere fra Berlin samt etablerede europæiske og internationale kunstnere. Der er arrangementer forskellige steder i området, herunder ACUD, der huser Berlin Community Radio-stationen.

Området omkring Rosenthaler Platz indeholder en række barer, der holder åbent indtil de sene morgentimer. Oplev levende musik på et af de små spillesteder, eller nyd et glas tysk vin på en vinbar. I weekenden kan du tage toget hjem hele natten.

Der går adskillige toglinjer til Torstrasse. Sporvogne kører langs med gaden. Det er en god idé at opleve området omkring Torstrasse til fods for at være sikker på, du ikke går glip af de små butikker og barer.


Guide til at udforske Torstrasse


Bedste hoteltilbud i Torstrasse

Se alle 1.904 overnatningssteder i nærheden af Torstrasse
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz DKK 496
  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

  Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
    
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Torstrasse og Alexanderplatz. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og DDR-museet ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Alexanderplatz U-Bahn på 7 minutter og Schillingstrasse U-Bahn på 7 minutter.

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz DKK 662
   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Alexanderplatz 7, Berlin, BE
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Alexanderplatz og Berliner Fernsehturm. Derudover ligger Det røde rådhus og DDR-museet 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Alexanderplatz U-Bahn og Alexanderplatz Station.

    MEININGER Hotel Berlin Alexanderplatz DKK 315
    MEININGER Hotel Berlin Alexanderplatz

    MEININGER Hotel Berlin Alexanderplatz

    Schönhauser Allee 19, Berlin, BE
      
     2.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Prenzlauer Berg, kun 2 km fra Torstrasse, Alexanderplatz og Berliner Fernsehturm. Derudover ligger DDR-museet og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Senefelderplatz U-Bahn, mens Rosa-Luxemburg-Platz U-Bahn ligger inden for 9 minutters gang.

     Select Hotel Berlin The Wall DKK 436
     Select Hotel Berlin The Wall

     Select Hotel Berlin The Wall

     Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

      Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus DKK 298
      Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

      Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

      Oranienburger Strasse 67/68, Berlin, BE
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Friedrichstadt-Palast og Hackescher Markt. Derudover ligger DDR-museet og Humboldt-universitetet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Oranienburger Strasse S-Bahn-station, mens Oranienburger Tor U-Bahn ligger inden for 4 minutters gang.

       Apartments Rosenthal Residence DKK 513
       Apartments Rosenthal Residence

       Apartments Rosenthal Residence

       Rosenthaler Stra¯e 71, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette lejlighedskompleks med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Torstrasse og Hackescher Markt. Derudover ligger Friedrichstrasse og Alexanderplatz 15 minutter derfra. Rosenthaler Platz U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Weinmeisterstrasse U-Bahn ligger inden for 7 minutters gang.

        Gorki Apartments Berlin DKK 1.362
        Gorki Apartments Berlin

        Gorki Apartments Berlin

        Weinbergsweg 25, Berlin, BE
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Torstrasse og Hackescher Markt. Derudover ligger Friedrichstrasse og Mindesmærket for Berlinmuren 15 minutter derfra. Rosenthaler Platz U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Weinmeisterstrasse U-Bahn ligger inden for 10 minutters gang.