Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Tivoli

Denne actionfyldte forlystelsespark i hjertet af København er en fantastisk destination for familier. Det er en af de ældste forlystelsesparker i verden.

Danmark huser to af verdens ældste forlystelsesparker, hvoraf den ene ligger midt i København. Siden Tivoli åbnede dørene i 1843, har forlystelsesparken været populært både blandt de lokale og besøgende fra nær og fjern. Tivoli er meget mere end bare en forlystelsespark. Her kan du nemlig opleve live-musik hver dag på flere forskellige spillesteder, eller nyde en god middag på nogle af byens bedste restauranter.

Tivoli har mere end 4 millioner besøgende hvert år. Det er en fantastisk familiedestination, hvis seværdigheder appellerer til både børn og voksne. For de mange besøgende, der ankommer til København med tog, er Tivoli den første seværdighed, de bliver mødt af - man kan nemlig se rutsjebanerne på himlen over hovedbanegården.

Tag en tur i en af Tivolis rutsjebaner, og få en spændende oplevelse. Forlystelserne i Tivoli rangerer fra traditionelle rutsjebaner og karruseller i træ til moderne fortolkninger af disse klassikere. Dæmonen når en hastighed på over 70 km i timen. Nyd den mageløse udsigt over byen fra toppen af Himmelskibet, én af verdens højeste karruseller.

Gå en tur på de 8,5 hektarer af anlagte haver, som binder parken sammen. Om aftenen er stier og træer oplyst af mere end 100.000 specialfremstillede lys. Tag en tur i en dragebåd på søen i midten af parken, eller nyd en drink eller et måltid i en af de omkringliggende barer og restauranter. Københavns bedst kendte restaurant, hvor du kan være sikker på at få en middagsoplevelse i særklasse er Noma. Noma har høstet stor ros internationalt og er kendt for sine innovative retter, der er funderet i traditionel nordisk mad. Du finder Noma på Christianshavn, ca. 3 km fra Tivoli.

Tivoli ligger i centrum af København, og du kommer lettest dertil på cykel eller til fods fra de mange centralt beliggende hoteller. Hovedbanegården ligger lige ved siden af, og der er desuden gadeparkering i området. Tivoli er åben hver dag fra april til september, men kun i begrænsede perioder resten af året. Der skal betales entré.


Guide til at udforske Tivoli


Kort

Bedste hoteltilbud i Tivoli

Se alle 717 overnatningssteder i nærheden af Tivoli
Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
Comfort Hotel Vesterbro

Comfort Hotel Vesterbro

Vesterbrogade 23-29, København
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

  Hotel Kong Arthur DKK 888
  Hotel Kong Arthur

  Hotel Kong Arthur

  Nørre Søgade 11, København
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Rundetårn og Strøget. Derudover ligger Rosenborg Slot og Københavns Universitet 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

   The Square DKK 945
   The Square

   The Square

   Rådhuspladsen 14, København
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum kun få skridt fra Wallmans Circus Building, Rådhuspladsen og Tivoli. Derudover ligger Strøget og Danmarks Nationalmuseum 10 minutter derfra. Vesterport Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 6 minutters gang.

    Tivoli Hotel DKK 995
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum, kun 2 km fra Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

     Skt. Petri DKK 1.250
     Skt. Petri

     Skt. Petri

     Krystalgade 22, København
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

      Grand Hotel DKK 560
      Grand Hotel

      Grand Hotel

      Vesterbrogade 9, København
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

       Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 610
       Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

       Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

       Bernstorffsgade 35, København
         
        2.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 10 minutter og Vesterport Station på 12 minutter.

        Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 450
        Urban House Copenhagen by MEININGER

        Urban House Copenhagen by MEININGER

        Colbjørnsensgade 11, København
          
         2.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hostel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Tycho Brahe Planetariet og Tivoli. Derudover ligger Rådhuspladsen og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.