Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg Tivoli

Denne actionfyldte forlystelsespark i hjertet af København er en fantastisk destination for familier. Det er en af de ældste forlystelsesparker i verden.

Danmark huser to af verdens ældste forlystelsesparker, hvoraf den ene ligger midt i København. Siden Tivoli åbnede dørene i 1843, har forlystelsesparken været populært både blandt de lokale og besøgende fra nær og fjern. Tivoli er meget mere end bare en forlystelsespark. Her kan du nemlig opleve live-musik hver dag på flere forskellige spillesteder, eller nyde en god middag på nogle af byens bedste restauranter.

Tivoli har mere end 4 millioner besøgende hvert år. Det er en fantastisk familiedestination, hvis seværdigheder appellerer til både børn og voksne. For de mange besøgende, der ankommer til København med tog, er Tivoli den første seværdighed, de bliver mødt af - man kan nemlig se rutsjebanerne på himlen over hovedbanegården.

Tag en tur i en af Tivolis rutsjebaner, og få en spændende oplevelse. Forlystelserne i Tivoli rangerer fra traditionelle rutsjebaner og karruseller i træ til moderne fortolkninger af disse klassikere. Dæmonen når en hastighed på over 70 km i timen. Nyd den mageløse udsigt over byen fra toppen af Himmelskibet, én af verdens højeste karruseller.

Gå en tur på de 8,5 hektarer af anlagte haver, som binder parken sammen. Om aftenen er stier og træer oplyst af mere end 100.000 specialfremstillede lys. Tag en tur i en dragebåd på søen i midten af parken, eller nyd en drink eller et måltid i en af de omkringliggende barer og restauranter. Københavns bedst kendte restaurant, hvor du kan være sikker på at få en middagsoplevelse i særklasse er Noma. Noma har høstet stor ros internationalt og er kendt for sine innovative retter, der er funderet i traditionel nordisk mad. Du finder Noma på Christianshavn, ca. 3 km fra Tivoli.

Tivoli ligger i centrum af København, og du kommer lettest dertil på cykel eller til fods fra de mange centralt beliggende hoteller. Hovedbanegården ligger lige ved siden af, og der er desuden gadeparkering i området. Tivoli er åben hver dag fra april til september, men kun i begrænsede perioder resten af året. Der skal betales entré.


Guide til at udforske Tivoli


Kort

Bedste hoteltilbud i Tivoli

Se alle 779 overnatningssteder i nærheden af Tivoli
Ascot Hotel
Ascot Hotel

Ascot Hotel

Studiestræde 61, København
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Pumpehuset og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Strøget 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Rådhuspladsen Metrostation.

  Comfort Hotel Vesterbro DKK 685
  Comfort Hotel Vesterbro

  Comfort Hotel Vesterbro

  Vesterbrogade 23-29, København
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

   Skt. Petri DKK 1.150
   Skt. Petri

   Skt. Petri

   Krystalgade 22, København
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

    citizenM Copenhagen Radhuspladsen DKK 700
    citizenM Copenhagen Radhuspladsen

    citizenM Copenhagen Radhuspladsen

    H. C. Andersens Boulevard 12, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Strøget og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk Have ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Rådhuspladsen Metrostation og Vesterport Station.

     CABINN Copenhagen DKK 690
     CABINN Copenhagen

     CABINN Copenhagen

     Arni Magnussons Gade 1, København
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i København Centrum, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 9 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

      CABINN City Hotel DKK 690
      CABINN City Hotel

      CABINN City Hotel

      Mitchellsgade 14, København
        
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Nyhavn ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 9 minutter og Rådhuspladsen Metrostation på 10 minutter.

       Tivoli Hotel DKK 1.060
       Tivoli Hotel

       Tivoli Hotel

       Arni Magnussons Gade 2, København
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i København, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

        Scandic Palace Hotel DKK 1.025
        Scandic Palace Hotel

        Scandic Palace Hotel

        Rådhuspladsen 57, København
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Rådhus og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Strøget 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Rådhuspladsen Metrostation, mens Vesterport Station ligger inden for 8 minutters gang.