Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Tiberøen

Besøg den lille Tiberø, og se en charmerende barokkirke og adskillige broer, der kan dateres helt tilbage til det 1. århundrede f.Kr.

På trods af sin lille størrelse formår Tiberøen at byde på en masse interessante historiske seværdigheder.

Se nærmere på det ejendommelige og lyse kirkerum i øens lille kirke, og gransk søjlerne fra et oldgammelt tempel. Det er skønt at gå en tur langs bredden af den sagte flod og betragte de faldefærdige levn af den første stenbro, der blev bygget i byen.

Med de kun 270 meter på langs og 67 meter på tværs tager det ikke lang tid at gå fra den ene til den anden ende af den bådformede Tiberø. Heldigvis er der rigeligt at se på undervejs. Se efter Chiesa di San Bartolomeo fra det 10. århundrede på øens østside. Kirken, der er opført på levnene af et tempel fra det 3. århundrede, har en facade i overvejende barokstil samt et romansk klokketårn, der blev tilføjet flere år efter den oprindelige opførelse. Træd indenfor, og se kirkens fresko-udsmykkede lofter og lille fontæne, der er udsmykket med Jesus, Bartolomeus, Sankt Adalbert og Otto III. De 28 søjler, der deler skibene, er levn fra det originale tempel.

Bevæg dig i nordlig retning fra kirken mod broen Ponte Fabricio. Den blev opført i år 62 f.Kr. og er én af to fungerende broer, der forbinder øen med byen. Bemærk detaljerne på brystværnet, der er udsmykket med to søjler, der understøtter en figur af Janus med de fire ansigter, guden af begyndelsen og afslutningen.

I nærheden af the Ponte Fabricio finder du den eneste tilbageværende bue af Ponte Rotto (den ødelagte bro). Broen blev bygget i år 142 f.Kr. og blev ødelagt af en oversvømmelse i 1598, hvor vandet steg til 20 meter over havoverfladen. Betragt det betagende relief af en drage på broen. Den er et symbol på Pave Gregor XIII og blev tilføjet efter en anden oversvømmelse gjorde skade på broen.

Tag bussen fra centrum af Rom til Lungotevere dei Pierleoni for at komme til Tiberøen. Herfra er der blot en kort gåtur til øen.


Bedste hoteltilbud i Tiberøen

Se alle 4.058 hoteller i Tiberøen
617 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 2.404 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

298 DKK
Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Via Della Scafa 416, Fiumicino
4,2
ud af 5 (baseret på 1.577 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Fiumicino, kun 5 km fra Ostia Anticas romerske ruiner, Ostia Antica og Castello di Giulio II. Derudover ligger Parco Leonardo og Da Vinci Shoppingcenter ca. 15 derfra.

663 DKK
Napoleon Hotel

Napoleon Hotel

Piazza Vittorio Emanuele II 105, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.957 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette familiedrevne hotel er beliggende i en bygning fra det 19. århundrede og ligger blot 500 meter fra Roms Santa Maria Maggiore Katedral, én kilometer fra Colosseum og overfor metroen.

591 DKK
River Palace Hotel

River Palace Hotel

Via Flaminia 33, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 1.409 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette klassisk renoverede romerske hotel ligger i hjertet af byen i gåafstand til Piazza del Popolo, Villa Borghese-parken og vatikanet.

1,049 DKK
Albergo Del Senato

Albergo Del Senato

Piazza Della Rotonda 73, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 1.003 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette barokke hotel fra det 19. århundrede ligger på Roms Piazza della Rotonda over for Pantheon. Trevi-fontænen, Piazza Navona, Campo dei Fiori, Den Spanske Trappe og Via del Corso ligger inden for gåafstand.

577 DKK
Hotel Delle Nazioni

Hotel Delle Nazioni

Via Poli 7, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.713 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med historie ligger i Rom og er tæt på Fontana dei Trevi, Foro Romano og Den spanske trappe. Vittorio Emanuele Monument og Pantheon er også i nærheden.

981 DKK
Hilton Rome Airport

Hilton Rome Airport

Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
3,8
ud af 5 (baseret på 2.805 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med sportsfaciliteter ligger nær lufthavnen i kvarteret Fiumicino Lufthavn i Fiumicino og er også tæt på Parco Leonardo. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Ostia Antica og Castello di Giulio II.

376 DKK
Heart of Rome Hotel - B&B

Heart of Rome Hotel - B&B

Piazza Pio XI 78, Rome
4,5
ud af 5 (baseret på 195 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette Bed & Breakfast ligger i Aurelio, kun 3 km fra Vatikanmuseerne, Peterskirken og Det Sixtinske Kapel. Derudover ligger Castel Sant'Angelo og Piazza Navona ca. 5 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.