Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Tiberøen

Besøg den lille Tiberø, og se en charmerende barokkirke og adskillige broer, der kan dateres helt tilbage til det 1. århundrede f.Kr.

På trods af sin lille størrelse formår Tiberøen at byde på en masse interessante historiske seværdigheder.

Se nærmere på det ejendommelige og lyse kirkerum i øens lille kirke, og gransk søjlerne fra et oldgammelt tempel. Det er skønt at gå en tur langs bredden af den sagte flod og betragte de faldefærdige levn af den første stenbro, der blev bygget i byen.

Med de kun 270 meter på langs og 67 meter på tværs tager det ikke lang tid at gå fra den ene til den anden ende af den bådformede Tiberø. Heldigvis er der rigeligt at se på undervejs. Se efter Chiesa di San Bartolomeo fra det 10. århundrede på øens østside. Kirken, der er opført på levnene af et tempel fra det 3. århundrede, har en facade i overvejende barokstil samt et romansk klokketårn, der blev tilføjet flere år efter den oprindelige opførelse. Træd indenfor, og se kirkens fresko-udsmykkede lofter og lille fontæne, der er udsmykket med Jesus, Bartolomeus, Sankt Adalbert og Otto III. De 28 søjler, der deler skibene, er levn fra det originale tempel.

Bevæg dig i nordlig retning fra kirken mod broen Ponte Fabricio. Den blev opført i år 62 f.Kr. og er én af to fungerende broer, der forbinder øen med byen. Bemærk detaljerne på brystværnet, der er udsmykket med to søjler, der understøtter en figur af Janus med de fire ansigter, guden af begyndelsen og afslutningen.

I nærheden af the Ponte Fabricio finder du den eneste tilbageværende bue af Ponte Rotto (den ødelagte bro). Broen blev bygget i år 142 f.Kr. og blev ødelagt af en oversvømmelse i 1598, hvor vandet steg til 20 meter over havoverfladen. Betragt det betagende relief af en drage på broen. Den er et symbol på Pave Gregor XIII og blev tilføjet efter en anden oversvømmelse gjorde skade på broen.

Tag bussen fra centrum af Rom til Lungotevere dei Pierleoni for at komme til Tiberøen. Herfra er der blot en kort gåtur til øen.

Overnatningssteder i Tiberøen

Tiberøen byder på 2536 luksuriøse og prisvenlige hoteller, så det burde være nemt at finde et sted, der opfylder dine behov i denne skønne destination.

Rocco Forte Hotel De Russie, som ligge på Via del Babuino 9, samt THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14, er to af de mere luksuriøse overnatningsmuligheder i Tiberøen. Med en overnatning på et af disse får du med garanti nogle af de bedste hotelfaciliteter i byen. Hvis det ikke lige er luksus, du går efter, er Manfredi Luxury Apartments og Mood 44 to mere budgetvenlige hoteller, som måske er et bedre match.

Det romerske forum er en af de attraktioner, det ville være ærgerligt at misse, på en ferie til Tiberøen, og et ophold i gåafstand fra denne attraktion kan være en god måde at få så meget ud af byen som muligt. Trevi Palace Luxury Apartments ligger for eksempel kun 0,9 km derfra. Alternativt kan du overnatte på The Telegraph Suites.


Bedste hoteltilbud i Tiberøen

Se alle 4.908 hoteller i Tiberøen
DKK 603
Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Via Della Scafa 416, Fiumicino
4,2
ud af 5 (baseret på 1.692 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Fiumicino, kun 5 km fra Necropoli di Porto, Ostia Anticas romerske ruiner og Ostia Antica. Derudover ligger Castello di Giulio II og Parco Pier Paolo Pasolini ca. 5 km derfra.

DKK 1,036
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 2.493 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

DKK 1,585
iQ Hotel Roma

iQ Hotel Roma

Via Firenze, 8, Rome
4,7
ud af 5 (baseret på 2.945 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

DKK 1,319
Palazzo Montemartini

Palazzo Montemartini

largo giovanni montemartini, 20, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 344 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Rione XVIII Castro Pretorio, kun 2 km fra Piazza della Repubblica og Villa Borghese. Derudover ligger Det romerske forum og Pantheon ca. 3 km derfra.

DKK 1,412
Relais Pierret

Relais Pierret

Piazza Di Spagna 20, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 168 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette byhus ligger i Rom Centrum, kun 5 minutters gang fra Piazza di Spagna, Piazza del Popolo og Pantheon. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument ca. 2 km derfra.

DKK 1,185
Hilton Rome Airport

Hilton Rome Airport

Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
3,8
ud af 5 (baseret på 2.876 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med sportsfaciliteter ligger nær lufthavnen i kvarteret Fiumicino Lufthavn i Fiumicino og er også tæt på Parco Leonardo. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Ostia Antica og Castello di Giulio II.

DKK 984
Hotel The Building

Hotel The Building

Via Montebello 126, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 255 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med spa ligger i Rione XVIII Castro Pretorio, kun 15 minutters gang fra Porta Pia og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Borghese-galleriet og Basilica di Santa Maria Maggiore ca. 2 km derfra.

DKK 1,165
Hotel Smeraldo

Hotel Smeraldo

Via dei Chiavari 20, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 558 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Navona, kun 10 minutters gang fra Campo de' Fiori, Piazza Navona og Pantheon. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument 10 minutter derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.