Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Tiberøen

Besøg den lille Tiberø, og se en charmerende barokkirke og adskillige broer, der kan dateres helt tilbage til det 1. århundrede f.Kr.

På trods af sin lille størrelse formår Tiberøen at byde på en masse interessante historiske seværdigheder.

Se nærmere på det ejendommelige og lyse kirkerum i øens lille kirke, og gransk søjlerne fra et oldgammelt tempel. Det er skønt at gå en tur langs bredden af den sagte flod og betragte de faldefærdige levn af den første stenbro, der blev bygget i byen.

Med de kun 270 meter på langs og 67 meter på tværs tager det ikke lang tid at gå fra den ene til den anden ende af den bådformede Tiberø. Heldigvis er der rigeligt at se på undervejs. Se efter Chiesa di San Bartolomeo fra det 10. århundrede på øens østside. Kirken, der er opført på levnene af et tempel fra det 3. århundrede, har en facade i overvejende barokstil samt et romansk klokketårn, der blev tilføjet flere år efter den oprindelige opførelse. Træd indenfor, og se kirkens fresko-udsmykkede lofter og lille fontæne, der er udsmykket med Jesus, Bartolomeus, Sankt Adalbert og Otto III. De 28 søjler, der deler skibene, er levn fra det originale tempel.

Bevæg dig i nordlig retning fra kirken mod broen Ponte Fabricio. Den blev opført i år 62 f.Kr. og er én af to fungerende broer, der forbinder øen med byen. Bemærk detaljerne på brystværnet, der er udsmykket med to søjler, der understøtter en figur af Janus med de fire ansigter, guden af begyndelsen og afslutningen.

I nærheden af the Ponte Fabricio finder du den eneste tilbageværende bue af Ponte Rotto (den ødelagte bro). Broen blev bygget i år 142 f.Kr. og blev ødelagt af en oversvømmelse i 1598, hvor vandet steg til 20 meter over havoverfladen. Betragt det betagende relief af en drage på broen. Den er et symbol på Pave Gregor XIII og blev tilføjet efter en anden oversvømmelse gjorde skade på broen.

Tag bussen fra centrum af Rom til Lungotevere dei Pierleoni for at komme til Tiberøen. Herfra er der blot en kort gåtur til øen.


Bedste hoteltilbud

Se alle 4.114 hoteller i Tiberøen
649 DKK
Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Via Della Scafa 416, Fiumicino
4,1
ud af 5 (baseret på 615 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Fiumicino, kun 3 km fra Necropoli di Porto og Basilica di S.Ippolito e Antiquarium. Derudover ligger Ostia Anticas romerske ruiner og Associazione Culturale Affabulazione ca. 5 km derfra.

669 DKK
Hotel Tiber Fiumicino

Hotel Tiber Fiumicino

Via Della Torre Clementina 276, Fiumicino
4,4
ud af 5 (baseret på 628 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Fiumicino, kun 15 minutters gang fra Teatro Traiano, Stabilimento Balneare Tirreno og Mediterraneo Beach. Derudover ligger Villa Guglielmi og Gelateria Naturale Polo Nord ca. 3 km derfra.

1,116 DKK
Hilton Rome Airport

Hilton Rome Airport

Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
3,7
ud af 5 (baseret på 1.315 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med sportsfaciliteter ligger nær lufthavnen i kvarteret Fiumicino Lufthavn i Fiumicino og er også tæt på Parco Leonardo. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Ostia Antica og Castello di Giulio II.

887 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.307 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

974 DKK
Hilton Garden Inn Rome Airport

Hilton Garden Inn Rome Airport

Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino
4,2
ud af 5 (baseret på 1.093 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 9,9 km fra Mediterraneo Beach og ca. 20 km fra Ostia Anticas romerske ruiner og Da Vinci Markedscentral. Derudover ligger Point Break og Mediterranea ca. 20 km derfra.

669 DKK
Leonardo Da Vinci Rome Airport Hotel

Leonardo Da Vinci Rome Airport Hotel

Via Portuense 2470, Fiumicino
3,6
ud af 5 (baseret på 245 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 2 km fra Teatro Traiano, Villa Guglielmi og Stabilimento Balneare Tirreno. Derudover ligger Mediterraneo Beach og Porto di Traiano ca. 3 km derfra.

946 DKK
Starhotels Metropole

Starhotels Metropole

Via Principe Amedeo 3, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.654 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Rom, kun 10 minutters gang fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Det romerske forum og Trajans Marked ca. 2 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.