Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Tiberøen

Besøg den lille Tiberø, og se en charmerende barokkirke og adskillige broer, der kan dateres helt tilbage til det 1. århundrede f.Kr.

På trods af sin lille størrelse formår Tiberøen at byde på en masse interessante historiske seværdigheder.

Se nærmere på det ejendommelige og lyse kirkerum i øens lille kirke, og gransk søjlerne fra et oldgammelt tempel. Det er skønt at gå en tur langs bredden af den sagte flod og betragte de faldefærdige levn af den første stenbro, der blev bygget i byen.

Med de kun 270 meter på langs og 67 meter på tværs tager det ikke lang tid at gå fra den ene til den anden ende af den bådformede Tiberø. Heldigvis er der rigeligt at se på undervejs. Se efter Chiesa di San Bartolomeo fra det 10. århundrede på øens østside. Kirken, der er opført på levnene af et tempel fra det 3. århundrede, har en facade i overvejende barokstil samt et romansk klokketårn, der blev tilføjet flere år efter den oprindelige opførelse. Træd indenfor, og se kirkens fresko-udsmykkede lofter og lille fontæne, der er udsmykket med Jesus, Bartolomeus, Sankt Adalbert og Otto III. De 28 søjler, der deler skibene, er levn fra det originale tempel.

Bevæg dig i nordlig retning fra kirken mod broen Ponte Fabricio. Den blev opført i år 62 f.Kr. og er én af to fungerende broer, der forbinder øen med byen. Bemærk detaljerne på brystværnet, der er udsmykket med to søjler, der understøtter en figur af Janus med de fire ansigter, guden af begyndelsen og afslutningen.

I nærheden af the Ponte Fabricio finder du den eneste tilbageværende bue af Ponte Rotto (den ødelagte bro). Broen blev bygget i år 142 f.Kr. og blev ødelagt af en oversvømmelse i 1598, hvor vandet steg til 20 meter over havoverfladen. Betragt det betagende relief af en drage på broen. Den er et symbol på Pave Gregor XIII og blev tilføjet efter en anden oversvømmelse gjorde skade på broen.

Tag bussen fra centrum af Rom til Lungotevere dei Pierleoni for at komme til Tiberøen. Herfra er der blot en kort gåtur til øen.


Guide til at udforske Tiberøen


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 6.509 overnatningssteder i nærheden af Tiberøen
Hotel Quirinale DKK 542
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.034 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Hotel Artemide DKK 888
  Hotel Artemide

  Hotel Artemide

  Via Nazionale 22, Rome
    
   4,8
   ud af 5 (baseret på 2.236 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

   iQ Hotel Roma DKK 507
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rome
     
    4,7
    ud af 5 (baseret på 3.329 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

    Hotel Cosmopolita DKK 452
    Hotel Cosmopolita

    Hotel Cosmopolita

    Via Santa Eufemia, 5, Rome
      
     4,0
     ud af 5 (baseret på 2.130 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Denne bygning fra det 19. århundrede har en fremragende beliggenhed i Rom 300 meter fra Forum Romanum, 500 meter fra Pantheon og 1 gade fra butikkerne på Via del Corso.

     Hotel Ponte Sisto DKK 724
     Hotel Ponte Sisto

     Hotel Ponte Sisto

     Via Dei Pettinari, 64, Rome
       
      4,5
      ud af 5 (baseret på 1.438 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette romerske hotel har til huse i en bygning fra renæssancetiden og ligger få skridt fra Ponte Sisto-gangbroen, der fører til det middelalderlige Trastevere-område. Forum Romanum ligger 1,2 kilometer derfra.

      Hotel Monte Cenci DKK 810
      Hotel Monte Cenci

      Hotel Monte Cenci

      Via Monte dè Cenci, 8, Rome
        
       4,7
       ud af 5 (baseret på 161 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Rom, kun 10 minutters gang fra Justitsministeriet, Colosseum og Campo de' Fiori. Derudover ligger Trevi-fontænen og Piazza Navona 15 minutter derfra. Du kan gå til Circo Massimo Metrostation på 20 minutter og Colosseo Metrostation på 23 minutter.

       Otivm Hotel DKK 538
       Otivm Hotel

       Otivm Hotel

       Via D'Aracoeli, 11, Rome
         
        4,8
        ud af 5 (baseret på 141 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Navona, kun få skridt fra Il Gesu og Colosseum. Derudover ligger Trevi-fontænen og Piazza Venezia 5 minutter derfra. Du kan gå til Colosseo Metrostation på 16 minutter og Cavour Metrostation på 17 minutter.

        Albergo Del Senato DKK 916
        Albergo Del Senato

        Albergo Del Senato

        Piazza Della Rotonda 73, Rome
          
         4,8
         ud af 5 (baseret på 1.261 anmeldelser)
         3.0 ud af 5.0

         Dette barokke hotel fra det 19. århundrede ligger på Roms Piazza della Rotonda over for Pantheon. Trevi-fontænen, Piazza Navona, Campo dei Fiori, Den Spanske Trappe og Via del Corso ligger inden for gåafstand.