Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg The Gherkin

Beundr denne innovative bygning med en spiralform, der ligner en syltet agurk, og som ligger i midten af Londons skyline.

Skyskraberen The Gherkin ligger i Londons finansielle distrikt og er en skyskraber med en innovativ spiralform, som minder om en syltet agurk. I dag er det en af de mest genkendelige bygninger i Londons skyline på grund af dens karakteristiske udseende og dens betydning for økonomien. Bygningen er 180 meter høj, og dens særlige konstruktion gør, at den kun skal bruge omkring halvdelen af den energi, som de fleste bygninger af samme størrelse bruger. Det meste af bygningen bruges til kontorer og lejligheder.

Sørg for at tage et billede af The Gherkin fra Themsen. Det er blevet en vigtig og letgenkendelig figur i Londons skyline. Da bygningen hovedsageligt bruges til kontorer og lejligheder, er den ikke altid åben for offentligheden. Beboernes gæster kan nyde restauranten og baren, som ligger øverst oppe i tårnet med en uforstyrret 360 graders udsigt over byen.

Offentligheden kan få en rundvisning af bygningen under den årlige weekend Open House Weekend London. Reservér din billet til Open House Weekend i forvejen, så du kan kigge dig omkring i bygningen.

Året rundt kan du gå en tur på den omkringliggende plads og kigge op på den tårnhøje bygning. På trods af dens runde udseende, er det eneste buede stykke glas den hvælving, du ser i toppen. Spis middag på en af restauranterne på pladsen, eller nyd en kop kaffe på en café, mens du betragter de forbipasserende forretningsmænd.

Bygningens officielle navn er 30 St. Mary Axe, men på grund af dens form bliver den mere populært kaldt for The Gherkin, der er det britiske ord for syltet agurk. Den står det samme sted som den tidligere finansbygning, Baltic Exchange, der blev ødelagt af en bombe af Irish Republican Army (IRA) i 1992. The Gherkin blev bygget færdig i 2003 og åbnede i 2004.

The Gherkin ligger i Londons finansielle distrikt. Der er adskillige undergrundslinjer og mange busser, som kører til området.


Guide til at udforske The Gherkin


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.651 overnatningssteder i nærheden af The Gherkin
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 997
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 10.618 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  The Tower Hotel DKK 605
  The Tower Hotel

  The Tower Hotel

  St Katharine's Way, London
    
   4,3
   ud af 5 (baseret på 2.890 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Tower Bridge og Tower of London. HMS Belfast ligger 0,8 km derfra. Du kan gå til Tower Gateway Sporvognsstation på 7 minutter og Tower Hill Station på 9 minutter.

   Club Quarters Hotel, St. Paul's DKK 737
   Club Quarters Hotel, St. Paul's

   Club Quarters Hotel, St. Paul's

   24 Ludgate Hill, London
     
    4,2
    ud af 5 (baseret på 3.944 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Beliggende ved det historiske Stationers Hall er dette klublignende hotel inden for gåafstand til Tate Modern¨, Museum of London og Millennium Bridge.

    Apex City of London Hotel DKK 745
    Apex City of London Hotel

    Apex City of London Hotel

    1 Seething Lane, London
      
     4,6
     ud af 5 (baseret på 2.320 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Denne store, moderne bygning ligger i City, 400 meter fra Tower of London og Tower Bridge og 750 meter fra Bank of England.

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London DKK 663
     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     7 Pepys Street, London
       
      4,5
      ud af 5 (baseret på 3.384 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Tower of London og The Gherkin. Derudover ligger London Bridge og Tower Bridge 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Tower Hill Station og Tower Gateway Sporvognsstation.

      Point A Hotel London Liverpool Street DKK 355
      Point A Hotel London Liverpool Street

      Point A Hotel London Liverpool Street

      13-15 Folgate Street, London
        
       3,9
       ud af 5 (baseret på 4.227 anmeldelser)
       2.5 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i London City Centre, kun 2 km fra London Metropolitan University, Tower of London og Museum of London. Derudover ligger London Bridge og The Gherkin ca. 2 km derfra. Shoreditch High Street Overground-station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Liverpool Street Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.

       The Ned DKK 1.441
       The Ned

       The Ned

       27 Poultry, London
         
        4,4
        ud af 5 (baseret på 91 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Royal Exchange og Museum of London. Derudover ligger London Bridge og St. Paul's Cathedral 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Bank Metrostation, mens Cannon Street Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

        Point A Hotel London Shoreditch DKK 331
        Point A Hotel London Shoreditch

        Point A Hotel London Shoreditch

        8-10 Paul Street, London
          
         4,1
         ud af 5 (baseret på 843 anmeldelser)
         3.5 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i London City Centre, kun 2 km fra City, University of London, Museum of London og St. Paul's Cathedral. Derudover ligger London Stock Exchange og London Bridge ca. 2 km derfra. Du kan gå til Old Street Undergrundsstation på 8 minutter og Moorgate Metrostation på 8 minutter.