Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

British Museum

Storbritanniens ældste museum blev oprindelig opført som "kuriositetskabinet", men har udviklet sig til at blive et hus, hvor man værner om menneskehedens største bedrifter.

Med en samling bestående af næsten otte millioner genstande, som er indsamlet på alle kontinenter, er det umuligt for selv den mest garvede museumsgænger at absorbere British Museum på en enkelt dag. Men lad ikke museets størrelse afskrække dig, selvom du måske kun har nogle få timer. Det er helt sikkert et besøg værd.

Museets omfattende samling er oprindelig opbygget på baggrund af donerede og indkøbte samlinger fra berejste, rige britiske eventyrere i det britiske empiriums storhedstid. Samlingerne udvides til stadighed og er nu opdelt efter geografi. Lad dig forundre af imponerende relikvier som den mystiske statue fra Påskeøerne og Elgin-marmor. Og slå følge med historieelskere fra hele verden, når du står foran rosettestenen og busten af Ramses.

Gå lidt væk fra de mest besøgte attraktioner, og udforsk de mere stille gallerier, som hylder oceaniske, mellemøstlige og babylonske civilisationer. Få historien helt tæt på i en af de mange sessioner med mulighed for at røre genstande i de forskellige gallerier. Du behøver ikke at reservere på forhånd, du kan bare gå ind i "hands-on"-rummene, hvor personalet er klar med oplysninger og kan besvare spørgsmål. Hvis du interesserer dig for politik, må du ikke snyde dig selv for et besøg i læserummet, hvor Karl Marx nedskrev Det Kommunistiske Manifest.

Bare det at gå op ad den brede trappe og gennem de 44 neoklassisistiske søjler i museumsbygningen er en oplevelse i sig selv. Når du er kommet indenfor, kan du bruge centralgården som udgangspunkt til museets større gallerier. Siden åbningen i 1750'erne har British Museum konstant været landets mest besøgte museum. Der er i gennemsnit seks millioner besøgende om året, og det er muligt at få lov at udforske den højst eftertragtede beholdning af relikvier.

Hvis du føler dig lidt overvældet eller ikke har så meget tid, kan du tage med på en af de gratis 30 til 40-minutters øjenåbnerture, som gennemføres i løbet af dagen. Museet har caféer og picnicområder og sjove og informative tilbud til børn. Museet er åbent hver dag bortset fra 24., 25. og 26. december samt 1. januar.

British Museum ligger i nærheden af Bloomsbury Gardens og Russell Square Gardens. De nærmeste undergrundsstationer er Tottenham Court Road, Holborn og Russell Square.


Guide til at udforske The British Museum


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.710 overnatningssteder i nærheden af The British Museum
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 997
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 10.618 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  The Strand Palace Hotel DKK 766
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, London
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 9.702 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra. Du kan gå til Charing Cross Undergrundsstation på 5 minutter og Covent Garden Metrostation på 6 minutter.

   Club Quarters Lincoln's Inn Fields DKK 787
   Club Quarters Lincoln's Inn Fields

   Club Quarters Lincoln's Inn Fields

   61 Lincoln's Inn Fields, London
     
    4,5
    ud af 5 (baseret på 1.700 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Royal Opera House, King's College London og Russell Square. Derudover ligger Covent Garden Market og The British Museum 15 minutter derfra. Holborn Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Covent Garden Metrostation ligger inden for 8 minutters gang.

    Kimpton Fitzroy London DKK 1.475
    Kimpton Fitzroy London

    Kimpton Fitzroy London

    1-8 Russell Square, London
      
     4,7
     ud af 5 (baseret på 263 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Nær British Museum

     Club Quarters Hotel, St. Paul's DKK 737
     Club Quarters Hotel, St. Paul's

     Club Quarters Hotel, St. Paul's

     24 Ludgate Hill, London
       
      4,2
      ud af 5 (baseret på 3.944 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Beliggende ved det historiske Stationers Hall er dette klublignende hotel inden for gåafstand til Tate Modern¨, Museum of London og Millennium Bridge.

      Mondrian London DKK 878
      Mondrian London

      Mondrian London

      20 Upper Ground, London
        
       4,6
       ud af 5 (baseret på 1.599 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Royal National Theatre, Tate Modern og Southbank Centre. Derudover ligger London Dungeon og St. Paul's Cathedral 15 minutter derfra. Du kan gå til Southwark Metrostation på 8 minutter og Blackfriars Metrostation på 9 minutter.

       Assembly Hotel London DKK 710
       Assembly Hotel London

       Assembly Hotel London

       27 - 31 Charing Cross Road, London
         
        4,5
        ud af 5 (baseret på 364 anmeldelser)
        3.5 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i London City Centre, kun få skridt fra London Coliseum og Leicester Square. Derudover ligger St. Martin-in-the-Fields og National Gallery 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Leicester Square Metrostation, mens Charing Cross Undergrundsstation ligger inden for 5 minutters gang.

        Park Plaza County Hall London DKK 885
        Park Plaza County Hall London

        Park Plaza County Hall London

        1 Addington Street, London
          
         4,3
         ud af 5 (baseret på 4.303 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger The Vaults og Jubilee Gardens 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Lambeth North Metrostation og Waterloo Metrostation.