Termini hovedbanegård (Roma Termini)

Roms centrale togstation er kun en kort gåtur fra et nationalmuseum med klassisk romersk kunst og en smuk basilika fra det 16. århundrede.

Fra Termini hovedbanegård i Roms centrum, kan man gå til forskellige historiske seværdigheder og attraktioner. Besøg det nationale romerske museum i nærheden, og se bemærkelsesværdige mosaikker, skulpturer og frescoer. Stop ved et elegant art nouveau-teater, der er dedikeret til komikforestillinger. Termini hovedbanegård indeholder et stort shoppingcenter med over 50 individuelle butikker. Shop efter italiensk designertøj, bøger og parfume i dette konventionelt placerede butikscenter.

Palazzo Massimo alle Terme-afsnittet af Nationalmuseet i Rom ligger kun en kort gåtur fra hovedbanegården. Se en af verdens største samlinger af antik kunst. Du kan beundre Bokser i hvile, en hellenistisk græsk skulptur på den første etage. Opdag vægge med frescoer og gulve i mosaik på den anden etage.

Se et show på Teatro Ambra Jovinelli. Dette fascinerende teater blev bygget tidligt i det 20. århundrede og fokuserer på komikproduktioner, inklusiv Shakespeare-stykker. Bemærk den smukke rosenfarvede udvendige facade. Teatro Ambra Jovinelli er et af de få teatre i Rom, som er bygget i art nouveau-stilen.

Shop efter gaver i høj kvalitet, tøj, legetøj, designerfodtøj og skønhedsprodukter ved II Forum Termini, et stort shoppingcenter der ligger indeni Termini hovedbanegård. Slap af i en af de mange charmerende caféer, der omgiver stationen.

Basilica Santa Maria degli Angeli e degli Martiri er kun en kort gåtur fra stationen. Denne titulære basilikakirke blev bygget i det 16. århundrede og designet til dels af Micheangelo. Bemærk eksteriøret på denne Renæssancekirke, der indeholder dele af Diocletians termer. Se den udsøgte altartavle, der afbilder korsfæstelsen, af den italienske maler Giacomo della Rocca.

Denne togstation forbinder Rom med de fleste andre italienske byer. Find passende logi rundt om Termini hovedbanegård, hvor der finde både luksushoteller og lejligheder. Nå dette område fra Termini metrostation.

Termini hovedbanegårds korte afstand til mange romerske historiske attraktioner gør den til det perfekte sted at begynde med at udforske bymidten.


Guide til at udforske Termini Hovedbanegård


Bedste hoteltilbud

Se alle hoteller i Termini Hovedbanegård
1.0 ud af 5.0
1.5 ud af 5.0
2.0 ud af 5.0
2.5 ud af 5.0
3.0 ud af 5.0
3.5 ud af 5.0
4.0 ud af 5.0
4.5 ud af 5.0
5.0 ud af 5.0
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende fra [originCity]

De bedste tilbud på fly + hotel

Se alle pakkerejser til Termini Hovedbanegård

De bedste flytilbud


Reserver din ferie i Termini Hovedbanegård