Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Tempelhof Park

Spis picnic, tag en cykeltur, eller deltag i udendørs festivaler i denne tidligere lufthavn, der er blevet omdannet til offentlig park og er et af de største kommunale områder i byen.

På en rejse til Tempelhof Park kan du indsnuse den friske luft og nyde den gode plads i parken, som er en af de største byparker i Berlin. Tempelhof var en berømt lufthavn frem til 2008 og blev senere indkrævet af byen og lavet om til brug for offentligheden. I dag indeholder denne enorme park med et større areal end Monaco lange stier til at løbe, køre på rulleskøjter og køre på cykel, samt store græsplaner til at dyrke sport og slappe af på.

Berlin Tempelhof Lufthavn var bedst kendt for at være det primære knudepunkt for luftbroen til Berlin i 1948-49, hvor livsvigtige forsyninger blev leveret til byen af de vestlige allierede under en sovjetisk blokade. Det er dog mindre kendt, at dette sted – før lufthavnen blev bygget i 1920'erne – af og til blev brugt som fritidsområde og som paradeplads for militæret.

På et weekendophold til Tempelhof Park kan du lægge mylderet på Berlins travle gader bag dig, når du går ind i denne gigantiske park på 360 hektar. Med masser af grønne områder og brede plæner er der rigelig plads til alle de eventyr og aktiviteter, som du har energi til. Du kan tage en drage med, hvis det blæser, spise picnic i solen eller bare sidde og kigge på kæledyr, der får lov til at løbe frit omkring i de særlige indhegnede hundeområder.

Når du rejser til Tempelhof Park, skal du holde øje med den enorme og barske terminalbygning i kalksten. Det er en seværdighed fra Det Tredje Rige, hvor nazisterne brugte tvungen arbejdskraft til at producere våben under Anden Verdenskrig. Infrastrukturen i den gamle lufthavn bruges nu til forskellige begivenheder, blandt andet modeopvisninger, koncerter og messer. Under en ferie til Tempelhof Park kan du betale et gebyr for at tage med på en rundvisning i terminalen og få mere at vide. Rundvisningerne finder sted onsdag, fredag, lørdag og søndag, og de tager cirka 2 timer.

For at komme til Tempelhof Park kan du tage med U-Bahn til Paradestrasse-stationen på den vestlige side af parken eller tage med S-Bahn til Hermannstrasse-stationen mod syd. De tre indgange til parken findes ved Columbiadamm, Tempelhofer Damm og Oderstrasse. Du kan udskrive et kort på forhånd, så du lettere kan finde rundt.


Guide til at udforske Tempelhof Park


Kort

Bedste hoteltilbud i Tempelhof Park

Se alle 1.261 overnatningssteder i nærheden af Tempelhof Park
Hotel Berlin, Berlin DKK 562
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berlin, BE
   
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

  Cityhostel Berlin Mitte DKK 240
  Cityhostel Berlin Mitte

  Cityhostel Berlin Mitte

  Glinkastr. 5-7, Berlin, Berlin
    
   2.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hostel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Mall of Berlin 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Mohrenstrasse U-Bahn og Stadtmitte U-Bahn.

   Holiday-Apartment Traumberg Flats DKK 797
   Holiday-Apartment Traumberg Flats

   Holiday-Apartment Traumberg Flats

   Fedicinstrasse 44, Berlin
     
    3.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette lejlighedskompleks ligger i Kreuzberg, kun 3 km fra Columbiahalle, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Tempodrom ca. 3 km derfra. Platz der Luftbrücke U-Bahn ligger inden for 5 i minutters gang, mens Mehringdamm U-Bahn ligger inden for 10 minutters gang.

    Scandic Berlin Potsdamer Platz DKK 614
    Scandic Berlin Potsdamer Platz

    Scandic Berlin Potsdamer Platz

    Gabriele Tergit Promenade 19, Berlin, BE
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Mitte, 0,7 km fra Berlin Spionmuseum. Mendelssohn-Bartholdy-Park U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Gleisdreieck U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

     OYO Hotel Matzbach
     OYO Hotel Matzbach

     OYO Hotel Matzbach

     Marheinekeplatz 15, Berlin, Berlin
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Kreuzberg, kun 2 km fra Det Jødiske Museum i Berlin, Friedrichstrasse og Columbiahalle. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Checkpoint Charlie ca. 3 km derfra. Gneisenaustrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Südstern U-Bahn ligger inden for 12 minutters gang.

      Hotel Sarotti-Höfe Berlin DKK 799
      Hotel Sarotti-Höfe Berlin

      Hotel Sarotti-Höfe Berlin

      Mehringdamm 57, Berlin, BE
        
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Kreuzberg, kun 2 km fra Tysklands Tekniske Museum, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Columbiahalle ca. 2 km derfra. Mehringdamm U-Bahn ligger inden for 4 i minutters gang, mens Platz der Luftbrücke U-Bahn ligger inden for 10 minutters gang.

       Hotel Transit Berlin DKK 516
       Hotel Transit Berlin

       Hotel Transit Berlin

       Hagelberger Str. 53-54, Berlin
         
        2.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Kreuzberg, kun 2 km fra Tysklands Tekniske Museum, Friedrichstrasse og Columbiahalle. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Checkpoint Charlie ca. 3 km derfra. Mehringdamm U-Bahn ligger inden for 4 i minutters gang, mens Platz der Luftbrücke U-Bahn ligger inden for 10 minutters gang.

        The Westin Grand, Berlin DKK 777
        The Westin Grand, Berlin

        The Westin Grand, Berlin

        Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Friedrichstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.