Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Tate Modern

Et nedlagt elværk ved bredden af Themsen er det ideelle hjemsted for Storbritanniens nationale galleri for moderne kunst.

Tate Modern præsenterer giganterne inden for moderne kunst samt den nye avantgarde. Det ligger i det nedlagte Bankside-elværk, som er blevet nyindrettet stilfuldt i 2000 af de schweiziske arkitekter Herzog og de Meuron.
  
Gå gennem indgangen til Tate Modern til den store turbinehal, som løber i hele bygningens længde. Stedet, som er tømt for maskineri, huser nu store midlertidige udstillinger, som ofte både chokerer og indgyder respekt. Efter elværkets kogekamre kan den permanente samling fremvise uvurderlige mesterværker af Matisse, Dali, Picasso og andre store mestre inden for impressionisme og surrealisme.

Udforsk bygningens fire fløje, som rummer værker fra det 20. århundrede og frem til i dag. Fløjene er indrettet efter temaer i stedet for efter perioder. I 2012 blev der på Tate Modern opført et glastårn, som er dedikeret til foto-, video- og grafisk kunst. Sørg for at tjekke det konstant skiftende program for tankene på O-niveauet. Disse rummelige tidligere olieopbevaringstanke er usædvanlige i sig selv og danner nu rammen om performancekunst og begivenheder.

Tate Modern besøges af fire millioner mennesker hvert år, og det er således et af de mest populære kunstgallerier i verden. Dets stigende betydning og de af og til kontroversielle udstillinger er populære hos mennesker i alle aldre, selv de der ikke er interesseret i traditionel kunst.

Det kan ofte være en udfordring at forstå moderne kunst til fulde, men Tate Modern bestræber sig på at gøre samlingerne og udstillingerne forståelige. Deltag i en af de 45 minutter lange guidede rundvisninger, og sæt endnu mere pris på samlingen. Og husk at notere numrene på de værker, du særligt holder af, da du kan købe postkort og tryk med nogle af dem i de tre galleributikker.

Hold en pause fra udstillingerne, og gå til en af caféerne ved flodsiden eller restauranten på 6. sal, hvor der er en fantastisk udsigt over London. Hvis du bliver inspireret til at se endnu mere kunst, kan du hoppe ombord på Tate to Tate-båden og sejle op ad floden til Tate Moderns søstergalleri, Tate Britain.

Tate Modern ligger i centrum af London i nærheden af mange andre attraktioner. Galleriet har åbent hver dag. Entreen er gratis bortset fra til særlige udstillinger. Undergrundsstationen Southwark ligger få minutters gang derfra.


Guide til at udforske Tate Modern


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.694 overnatningssteder i nærheden af Tate Modern
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 997
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 10.618 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  Mondrian London DKK 878
  Mondrian London

  Mondrian London

  20 Upper Ground, London
    
   4,6
   ud af 5 (baseret på 1.599 anmeldelser)
   5.0 ud af 5.0

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Royal National Theatre, Tate Modern og Southbank Centre. Derudover ligger London Dungeon og St. Paul's Cathedral 15 minutter derfra. Du kan gå til Southwark Metrostation på 8 minutter og Blackfriars Metrostation på 9 minutter.

   Club Quarters Hotel, St. Paul's DKK 737
   Club Quarters Hotel, St. Paul's

   Club Quarters Hotel, St. Paul's

   24 Ludgate Hill, London
     
    4,2
    ud af 5 (baseret på 3.944 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Beliggende ved det historiske Stationers Hall er dette klublignende hotel inden for gåafstand til Tate Modern¨, Museum of London og Millennium Bridge.

    The Strand Palace Hotel DKK 766
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, London
      
     4,0
     ud af 5 (baseret på 9.702 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra. Du kan gå til Charing Cross Undergrundsstation på 5 minutter og Covent Garden Metrostation på 6 minutter.

     Park Plaza County Hall London DKK 885
     Park Plaza County Hall London

     Park Plaza County Hall London

     1 Addington Street, London
       
      4,3
      ud af 5 (baseret på 4.303 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger The Vaults og Jubilee Gardens 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Lambeth North Metrostation og Waterloo Metrostation.

      Marlin Waterloo DKK 717
      Marlin Waterloo

      Marlin Waterloo

      111 Westminster Bridge Road, London
        
       4,4
       ud af 5 (baseret på 945 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette lejlighedshotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Imperial War Museum, Coca-Cola London Eye og Sea Life London Aquarium. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Lambeth North Metrostation, mens Waterloo Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.

       Grange St. Paul's DKK 795
       Grange St. Paul's

       Grange St. Paul's

       10 Godliman Street, London
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 1.677 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 5 minutters gang fra St. Paul's Cathedral og London Stock Exchange. Derudover ligger Old Bailey og Globe Theatre 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Blackfriars Metrostation og City Thameslink Station.

        Park Plaza London Waterloo DKK 718
        Park Plaza London Waterloo

        Park Plaza London Waterloo

        6 Hercules Road, London
          
         4,4
         ud af 5 (baseret på 2.013 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra The Vaults, Imperial War Museum og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger Old Vic og Southbank Centre Book Market 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Lambeth North Metrostation, mens London Waterloo Station ligger inden for 9 minutters gang.