COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Tårnby
Rejseguide

Hop i Øresunds forfriskende bølger, kom med ned i dybet på Den Blå Planet, hils på Saltholms firbenede beboere, se på kunst, eller gå på opdagelse i København.

Tårnby ligger midt på Amager, og byen er omgivet af smuk natur i form af dejlige badestrande og den store Naturpark Amager. Fra Tårnby er der kun kort afstand til den pulserende hovedstad København. Holder du ferie i Tårnby, har du kort og godt attraktioner af enhver art inden for rækkevidde, men i et roligere tempo og til helt andre priser end i hovedstaden.

Hvis du rejser til Tårnby, kan du shoppe igennem på Tårnby Torv eller slappe af i den nyligt anlagte Tårnby Bypark, og hvis der skal ske lidt mere, kan du besøge Den Blå Planet i nabobyen Kastrup. Det imponerende akvarium er et af Nordeuropas største og byder på fordybelse og sjove oplevelser for både børn og voksne. Vil I hellere selv en tur i baljen, er der også massevis af muligheder tæt på Tårnby. Besøg f.eks. Amager Strandpark eller det arkitekttegnede Søbadet Sneglen, der med sin smukke konkylieform både er en fryd for øjet og den indre vandhund.

Forstaden Tårnby ligger klemt inde mellem Kastrup og Vestamager, men tidligere var byen blot en lille landsby med spredte gårde. I dag har byen udviklet sig til et trafikalt knudepunkt takket være Kastrup Lufthavn og Øresundsbroen, og den hurtige metroforbindelse mellem Tårnby og København gør det nemt og bekvemt at holde storbyferie i Tårnby.

Tæt på Tårnby ligger den idylliske St. Magleby, der i 1500-tallet var en art hollandsk koloni, som var kendt under navnet Hollænderbyen. Oplev bl.a. denne spændende historie på Museum Amager, der byder på aktiviteter for hele familien midt i et enestående kulturarvsmiljø. Børnene kan hilse på dyrene og deltage i diverse aktiviteter, mens de voksne beundrer den smukke blomsterhave.

Planlægger du en rejse til Tårnby, kan du også se frem til at besøge det smukke kunstmuseum Kastrupgårdsamlingen. Har du børn med på ferien eller weekendopholdet i Tårnby, vil en tur med postbåden til øen Saltholm bestemt begejstre små eventyrlystne søfarere.

Tårnby er kort sagt en behagelig måde at holde ferie på. I rolige, grønne omgivelser og med masser af spændende oplevelser inden for rækkevidde.

Copenhagen Go Hotel
Copenhagen Go Hotel
2 out of 5
Gemmas Alle 203, Kastrup
Prisen er DKK 485 pr. nat fra 4. maj til 5. maj

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger tæt på lufthavnen, mindre end 10 km fra Tivoli, Danmarks Nationalmuseum og Christiansborg Slot. Derudover ligger Rådhuspladsen ...

3.9/5Good! (1,366 anmeldelser)
Fint til overnatning

"God seng, virkede rent om end slidt, meget lille toilet med bruser, venligt personale. En del støj fra receptionen fra ferieglade folk og udefra fra rygerne. Morgenmadspakken (corona) var ikke rigtigt pengene værd, køb hellere en kaffe og en croissant i receptionen, men resten var, kommer gerne ..."…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2021

Copenhagen Go Hotel
Bel Air Copenhagen
Bel Air Copenhagen
3 out of 5
Lojtegardsvej 99 2770 Kastrup Denmark, Kastrup, Hovedstaden
Hent priser

Dette hotel ligger i Kastrup, kun 5 km fra Fields Indkøbscenter, Royal Arena og Bella Center. Derudover ligger Den Blå Planet og Koncerthuset ca. 5 km derfra. ...

Bel Air Copenhagen
Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup
Prisen er DKK 995 pr. nat fra 24. apr. til 25. apr.

Dette hotel med spa ligger tæt på stranden, kun 5 km fra Amager Strandpark, Den Blå Planet og Fields Indkøbscenter. Derudover ligger Københavns Operahus og Royal ...

4.5/5Wonderful! (3,388 anmeldelser)

"Fantastisk service. Hundevenlig. Store og rene værelser."…"

Anmeldelse fra 3. jan. 2021

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
STAY Seaport
STAY Seaport
4 out of 5
Murmanskgade 15, Nordhavn, København

Dette lejlighedshotel ligger i hjertet af København, mindre end 3 km fra Parken, Den Lille Havfrue og Fælledparken. Amalienborg Slot ligger 3,4 km derfra. Du ...

4.6/5Exceptional! (548 anmeldelser)
Perfekt location

"Rent, pænt og ordentligt. God udsigt til vandet. Og dejligt roligt kvarter."…"

Anmeldelse fra 22. nov. 2020

STAY Seaport
STAY Bryggen
STAY Bryggen
4 out of 5
Knud Kristensens Gade 6, København, Sealand
Prisen er DKK 1.395 pr. nat fra 13. maj til 14. maj

Dette lejlighedshotel ligger i Amager, kun 3 km fra Havnebadet Islands Brygge, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Nyhavn og Københavns Operahus ...

4.6/5Wonderful! (156 anmeldelser)
Genialt under covid-19

"Dejligt ophold, første gang vi prøvede STAY. Tanken om lejligheder i stedet for hotelværelser er enormt inspirerende - især i en covid-tid hvor et køkken og mere plads gør underværker :) Super flot lejlighed med skøn udsigt, gode produkter og en dejlig seng 💪"…"

Anmeldelse fra 11. jan. 2021

STAY Bryggen
Large, Family House . Quiet but Close to Copenhagen
Large, Family House . Quiet but Close to Copenhagen
32 Kongestien, Virum, Hovedstaden

Denne villa i romantisk stil ligger i Virum, kun 2,3 km fra Sorgenfri Slot og ca. 10 km fra Dyrehaven og Charlottenlund Strandpark. Derudover ligger Parken og ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Near lakes and woods but only 20 minutes to Copenhagen

"Beautiful, modern home in Virum, Denmark. Kristian's home was large enough for eight adults to enjoy. Enough beds for everyone and two large bathrooms. There is internet, Netflix, and HBO if you so desire. We were within walking distance of grocery, bakery and train station. Copenhagen was just 20 ..."…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2019

Large, Family House . Quiet but Close to Copenhagen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Tårnby

De mest populære oplevelser i Tårnby

Byer i nærheden af Tårnby