COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Oversigt over Lønborggaard - historiske rammer om nutidig luksus

Billedgalleri

16 soveværelser, gratis Wi-Fi
Indendørs pool
Indendørs pool
Indendørs pool
Balkon

Lønborggaard - historiske rammer om nutidig luksus

Populære faciliteter

 • Pool
 • Gratis Wi-Fi
 • Køkken
 • Kæledyrsvenligt
 • Udendørsareal

Udforsk området

  Populært stedSkjern Enge6 min. gang
  Populært stedFlyvergraven14 min. kørsel
  Populært stedBork Legeland15 min. kørsel
  LufthavnBillund (BLL-Billund Lufthavn)54 min. kørsel

Oplysninger om stedet

16 soveværelser, 17 badeværelser, 36 sovepladser
1870 m2
Soveværelse 1
  1 dobbeltseng
Soveværelse 2
  1 dobbeltseng
Soveværelse 3
  1 dobbeltseng
Soveværelse 4
  1 dobbelt-seng
Soveværelse 5
  1 dobbeltseng
Soveværelse 6
  1 dobbeltseng
Soveværelse 7
  1 dobbeltseng
Soveværelse 8
  1 dobbeltseng
Soveværelse 9
  1 dobbeltseng
Soveværelse 10
  1 dobbeltseng
Badeværelse 1
  Bruser
Badeværelse 2
  Bruser
Badeværelse 3
  Bruser

Om overnatningsstedet

Hele stedet

Du har hele boligen for dig selv og deler den kun med andre gæster i din gruppe.

Lønborggaard - historiske rammer om nutidig luksus

Feriebolig med familievenlig profil og indendørs pool i Tarm
Lønborggaard er det perfekte sted til at danne rammen om den store familiefest, firmafesten eller firmakonferencen - her er alt hvad I skal bruge, og mere til. På stedet finder I diverse konferencefaciliteter - og der er eget bad og toilet på alle værelser. Der er mulighed for at leje boligen med op til 46 sengepladser (heraf 3 børnepladser) med ekstra opredninger i de eksisterende værelser - lejeprisen tillægges DKK 500 pr. person, pr. uge/lejemål, hvis personantallet overstiger 36 pers. To af værelserne på stedet er store, har ekstra brede døre og store badeværelser med speciel indretning, hvilket giver god mulighed for familieværelser - forhør nærmere ved dansommers bookingafdeling.
Aktivitetsrummet med poolbord, bordtennis, PS2 m.m. samt den mere end 450 m2 store aktivitetshal (kan benyttes såfremt den ikke er optaget) med plads til boldspil, badminton, rulleskøjteløb osv. giver frit spil for leg og afslapning og måske en lille konkurrence. Har I en Tesla eller en anden elbil, så kan opladningen ske på stedet, mens I nyder jeres skønne ferie.
I perioden 1.5. til 1.8. kan I booke fra mandag eftermiddag til fredag formiddag for fast pris inkl. slutrengøring, opvarmning, el og vand til DKK 22.500. I vinterperioden 1.10. til 31.3. betaler I maks. DKK 17.500 pr. uge for opvarmning, el og vand. I sommerperioden 1.4 - 30.9. betaler I maks. DKK 12.000 pr. uge for opvarmning, el og vand. Der afregnes efter måler, hvis forbruget er mindre i begge perioder. Al opvarmning og el i huset er C02 neutralt. Der kan bestilles forplejning samt catering på den restaurant, der er beliggende på stedet - bedes aftalt inden ankomst. Skal I holde bryllup, familiefest eller firmakonference, kan der tilbydes ideelle løsninger.

Herregården Lønborggaard
Lønborggaard er den perfekte ramme om den store familieferie, firmafesten eller firmakonferencen - her er alt, hvad I skal bruge, og mere til.

Lønborggaard kan tilbyde:
- 1900 m2 under samme tag og op til 46 personer
- Et vidunderligt tropeparadis med en enorm 70 m2 stor swimmingpool samt 24 m2 børnepool
- 450 m2 aktivitetshal med plads til boldspil, badminton, rulleskøjteløb m.m. (hallen kan lejes/reserveres separat. Er den ikke lejet ud til et andet arrangement, kan den benyttes frit)
- Opladning af elbiler. Har I en Tesla eller en anden elbil, så kan opladningen ske på stedet, mens I nyder jeres skønne ferie
- naturoplevelser i verdensklasse

På stedet finder I diverse konferencefaciliteter - og der er eget bad og toilet på alle værelser. Den store bolig er med sine 15 moderne dobbeltværelser samt et soveværelse med 6 sengepladser ideel til 36 personer, men der er mulighed for at leje op til 46 sengepladser (heraf 3 børnepladser) med ekstra opredninger i de eksisterende. To af værelserne på stedet er store, har ekstra brede døre og store badeværelser med speciel indretning, hvilket giver god mulighed for familieværelser - forhør nærmere ved dansommers bookingafdeling.

Her findes alt hvad hjertet kan begære, når hverdagens stress skal erstattes af leg, ro og velvære. En herlig dyst ved pool- eller bordtennisbordet eller i de mange udendørs aktiviteter, kan runde en perfekt dag af. Der er specielt indrettet konferencerum med fri internetadgang m.m.

Moderniseringen af de historiske bygninger er udført så perfekt, at der fra samtlige 15 soveværelser med dobbeltsenge - alle med de originale loftshvælvinger - er egen privat udgang til den enorme terrasse, hvorfra der er den mest bjergtagende udsigt til Skjern Å dalen med rådyr lige uden for døren og fiskehejren, der spankulerer rundt i vandkanten. Også den sjældne havørn viser sig her. Fællesskabet kan dyrkes i den ca. 100 m2 store hyggelige opholdsstue, hvor et glasparti fra gulv til loft åbner for en vidunderlig panoramaudsigt over det vidunderlige naturlandskab.

Beliggenhed
Lønborggaard er beliggende i et fantastisk og naturskønt område i Vestjylland - ikke langt fra Ringkøbing Fjord. Med Skjern Enge og Skjern Å dal som nærmeste nabo kan I færdes til fods, på cykel, i kano eller til hest i området, og I kan krydse Skjern Å enten over de to majestætiske hængebroer eller med de to trækfærger, som betjenes på middelaldervis. Hele området er et paradis for fugleelskere samt lystfiskere.
Den nærmeste (lille) by hedder Lønborg, mens Skjern er ca. 10 km fra Lønborggaard. Ønsker I at ankomme med fly, ligger Lønborggard kun 55 km fra Billund Lufthavn.

Priser
Prisen for en uges leje inkl. slutrengøring varierer alt efter sæson, min. DKK 22.500. I vinterperioden (1.10. - 31.3.) betales der maks. DKK 17.500 for opvarmning, el og vand. I sommerperioden (1.4. - 30.9.) betales der maks DKK 12.000 pr. uge for opvarmning, el og vand. Opgøres det samlede forbrug ved afrejse til mindre end de maksimale beløb, afregnes der efter måler. Der gøres opmærksom på, at maks. priserne for opvarmning, el og vand kun er gældende for grupper op til 36 personer. Grupper over 36 personer afregnes udelukkende efter måler.
Bookes der til grupper på mere end 36 personer, opkræves der DKK 500 pr. person pr uge/lejemål. I perioden 1.5. til 1.8. kan I booke fra mandag eftermiddag til fredag formiddag for fast pris inkl. slutrengøring, opvarmning, el og vand til DKK 22.500.

Praktisk information
- Al opvarmning og el i huset produceres af biofyr og solceller og er således C02 neutralt.
- Der kan bestilles forplejning samt catering på den restaurant der er beliggende på stedet - dette bedes aftalt inden ankomst. Skal I holde bryllup, familiefest eller firmakonference, kan der tilbydes ideelle løsninger.

- Indendørs swimmingpool
- Vandforbrug pr. m3: DKK 83
- Udl. ikke til ungdomsgrupper
- Kæledyr: 2
Gæster kan altid komme på nettet med den gratis trådløse internetforbindelse. Alle værelserne har køkken. Badeværelserne omfatter bruser.
Fritidsfaciliteterne på dette feriehus omfatter en indendørs pool.

Faciliteter på overnatningsstedet

Pool/Spa

 • Indendørs pool

Internet

 • Gratis Wi-Fi

Soveværelser

 • 16 soveværelser

Badeværelser

 • 17 badeværelser
 • Bruser

Underholdning

 • Billard- eller poolbord
 • Bordtennisbord

Udendørsområder

 • Terrasse

Komfort

 • Varme

Kæledyr

 • Kæledyrsvenligt

Handicapvenlige faciliteter

 • Røgfrit overnatningssted

Generelt

 • Plads til 36
 • Størrelse på enhed: 1870 kvm

Politikker

Indtjekning

Indtjekning starter kl. 16.00
Minimumsalder for indtjekning: 18 år

Udtjekning

Udtjekning inden: kl. 10.00

Særlige indtjekningsinstruktioner

Gæster kan få adgang til overnatningsstedet via en privat indgang
Du modtager en e-mail fra værten med instruktioner til indtjekning og udtjekning. Du modtager også en e-mail fra Vrbo med et link til en Vrbo-konto, hvorfra du kan administrere din booking

Adgangsmuligheder

Privat indgang

Kæledyr

Kæledyr er tilladt

Børn og ekstra senge

Børn er velkomne

Vigtige oplysninger

Godt at vide

Gebyrer for ekstra opredninger kan forekomme og varierer afhængigt af overnatningsstedets politik
Gyldigt billed-ID og kreditkort, debetkort eller kontant depositum kan være påkrævet ved indtjekning til dækning af påløbende udgifter
Særlige ønsker afhænger af tilgængelighed ved indtjekning og kan medføre ekstra gebyrer. Særlige ønsker kan ikke garanteres
Fester og events for grupper er strengt forbudt på stedet

Overnatningsstedet er også kendt under navnet/-ene

B3339
Lønborggaard - Modern Luxury in Historical Surroundings Tarm

Om området

Tarm

Denne feriebolig befinder sig i Tarm. Stedets naturskønne områder inkluderer blandt andet Skjern Enge og Ringkøbing Fjord, mens Flyvergraven og Bork Vikingehavn udgør nogle af kulturelle seværdigheder.
Popular Location

Hvad ligger i nærheden?

 • Skjern Enge - 6 min. gang
 • Flyvergraven - 14 min. kørsel
 • Bork Legeland - 15 min. kørsel
 • Bork Havn - 15 min. kørsel
 • Tipperhuset - 16 min. kørsel

Sådan kommer du rundt

 • Tarm Station - 9 min. kørsel
 • Billund (BLL-Billund Lufthavn) - 54 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål