Velkommen til Expedia TAAP-hjemmesiden

Der er en sikkerhedsrisiko forbundet med din nuværende browser. Fra 2017 vil Expedia begynde at blokere trafik fra forældede browsere. Vi anbefaler, at du downloader en moderne browser så hurtigt som muligt, så du fortsat kan anvende Expedia.

Brug din Expedia TAAP-konto til at logge på.

Hvis du er et TAAP-medlem, og dette er første gang, du besøger den nye Expedia TAAP-hjemmeside, skal du have forbundet din Expedia-konto med en TAAP-konto. Log på den Expedia-konto, som du ønsker at bruge, og klik på "Tilmeld".


Du har ikke aktiveret cookies i din browser. Det er ikke sikkert, at alle funktioner på denne side vil fungere korrekt. Tillad, at Expedia sender cookies, eller prøv med en anden browser.

Er du endnu ikke tilmeldt TAAP?

Hvis du endnu ikke er tilmeldt Expedias partnerprogram for rejseagenter, og du er interesseret i at være med, kan du KLIKKE på knappen ”Tilmeld” nedenfor for at TILMELDE DIG!

Hvorfor bør du tilmelde dig TAAP?

Expedia vil gerne give dig mulighed for at blive medlem af branchens førende rejsenetværk. Tjen omfattende provisioner med Expedias partnerprogram for rejseagenter (TAAP) på:
  •   Pakker
  •   Hoteller
  •   Flyrejser
  •   Biludlejningsfirmaer
  •   Aktiviteter