Hjælp til partnerprogram for rejseagenter


Tilmelding - ny bruger

Velkommen til hjemmesiden for Expedias partnerprogram for rejseagenter (TAAP). Her kan du se, hvilke oplysninger, du skal bruge, for at blive tilmeldt TAAP-programmet, og hvordan du kommer i gang med at anvende programmet. På TAAP-hjemmesiden kan du spore reservationer, administrere oplysningerne for dit bureau, køre rapporter for bureauet, se provisionsopgørelser og mere!

For at blive tilmeldt TAAP som et nyt bureau, skal du vælge knappen "Tilmeld" på TAAP-hjemmesiden.

Expedia-konto

For at tilmelde dig TAAP-programmet, så du uden problemer kan reservere rejser for dine kunder på Expedias hjemmeside, skal du logge på en eksisterende konto eller oprette en ny Expedia-konto til TAAP. Dette vil være din Expedia TAAP-konto, som du skal bruge til reservationer og til at få adgang til TAAP-siden. Vi anbefaler, at du opretter en Expedia TAAP-konto med e-mailen for dit rejsebureau, så du får alle rejseagentrelaterede reservationsbekræftelser tilsendt direkte til dit bureaus e-mail.

Når du har en Expedia-konto, kan du forsætte med at udfylde dine TAAP-registreringsoplysninger nedenfor.

TAAP-tilmelding

I afsnittet for TAAP-registrering skal du udfylde de nødvendige, grundlæggende oplysninger om dit bureau, for eksempel dit bureaus handelsnavn, adresse og telefonnummer. Du kan desuden inkludere valgfrie oplysninger så som faxnummer, internetadresse, IATA/ARC/CLIA/TrueID-kode, gruppenavne, lokale foreningsnumre og registreringsnummer for virksomheden.

Du vil blive bedt om at indtaste kampagneoplysninger, så vi ved, hvor du har hørt om vores program.

Til sidst skal du acceptere vilkår og betingelser for TAAP for at færdiggøre registreringsprocessen.

Tilmeldingsbekræftelse

Senest 48 timer efter at du har udfyldt din registreringsformular, vil du modtage en e-mail fra os med din sporingskode samt instruktioner om, hvordan du nemt får adgang til Expedias produkter, så du kan begynde at tjene provision.

Log på

Log på TAAP-hjemmesiden med din Expedia TAAP-konto.

Påbegynd reservation

Vælg shoppingikonerne i reservationspanelet og begynd at tjene provisioner.

Sådan føjer du rejseagenter til dit bureau

Rejseagenter, som ønsker at blive en del af et rejsebureau, der er tilmeldt TAAP-programmet, kan kun gøre dette via en særlig invitation fra rejsebureauets manager. Rejsebureauets manager kan oprette invitationen under Administrer agenter på TAAP-siden. Når rejseagenten har modtaget invitationen og klikker på linket deri, vil denne blive bedt om at oprette en Expedia-konto og kan derefter begynde at reservere rejser.

Ofte stillede spørgsmål om Tilmelding og Sådan kommer du i gang

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit brugernavn og min adgangskode til min Expedia-konto?

For at modtage dit brugernavn eller nulstille din adgangskode skal du gå til "Har du glemt brugernavn og/eller adgangskode?" og følge instruktionerne.

Skal jeg logge på min Expedia TAAP-konto for at foretage reservationer og tjene provisioner?

Ja, du skal bruge din Expedia TAAP-konto for at tjene provisioner. Dette gør det muligt for os at knytte din reservation til din Expedia TAAP-konto. Det er ikke længere muligt at foretage gæstereservationer på Expedia.

Om Expedia

Expedia giver kunderne alt det, de har brug for, for at finde inspiration, planlægge og købe en rejse. Virksomheden giver direkte adgang til et af de største udvalg af rejseprodukter og -tjenester via den nordamerikanske hjemmeside, oversatte hjemmesider i Europa samt omfattende samarbejdspartnere i Asien. Expedia henvender sig til mange forskellige kundesegmenter - lige fra familier, der skal på sommerferie, til rejsende, som planlægger et kort weekendophold - og giver rejsende de nødvendige redskaber til at finde inspiration, planlægge og reservere en rejse, der imødekommer lige præcis deres behov. Expedias forskellige brands tilbyder hotelreservationer, pakkerejser, flybilletter, biludlejning og mange andre servicer på selve destinationerne fra et stort udvalg af samarbejdspartnere. Expedia kan findes på internettet på www.expedia.dk. Få oplysninger om vores moderselskab ved at klikke her.

Hvad er fordelene ved TAAP-programmet?

Vores program er designet specifikt for rejsebureauer og har nu mere end 30.000 samarbejdspartnere verden over. Vi arbejder tæt sammen med agenterne for at sikre en service af den højeste kvalitet.

Vores program tillader desuden:

  • Adgang til ugentlige kampagner over hele verden
  • Tjen provision
  • Attraktivt incitamentsprogram
  • Verdensomspændende eksponering
  • Brugervenlig hjemmeside
  • Kundeservice
  • Den nyeste teknologi
  • Adgang til kundeanmeldelser