Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Operahuset i Sydney

Operahuset, som er en af verdens mest berømte bygninger, er overraskende tilgængelig. Oplev en forestilling, eller gå en tur for at beundre den forbløffende bygning.

Operahuset i Sydney anføres jævnligt som et af de største arkitektoniske værker fra det 20. århundrede. Det ligger ved havnen i Sydney og er registreret som en del af verdens kulturarv. Operahuset har tilknyttet fire store kompagnier: Opera Australia, Den Australske Ballet, Sydneys Teaterkompagni og Sydneys Symfoniorkester. Hvert år kommer over en million mennesker for at nyde en forestilling her, og endnu flere millioner kommer blot for at beundre bygningen, som i sig selv er en symfoni.

Operahuset er omgivet af Sydneys havn på tre sider, og udsigten fra trappen til bygningen er virkelig dramatisk. Hold pause på trappen for at fotografere havnen og Sydney Harbour Bridge. Husk at tage et billede eller to med operahusets berømte tæt sammenknyttede, hvide "skaller" bag dig.

En stor del af operahusets indre er frit tilgængeligt, så se dig endelig omkring. I receptionshallen kan du se et fantastisk vægtæppe fra gulv til loft, som er inspireret af Bachs Hamburgersymfonier.

Denne bygning er faktisk et kompleks bestående af flere scener. Koncertsalen, Joan Sutherland Theatre og Drama Theatre er de største scener. Den bedste måde at se bygningen og alle teatrene på er at deltage i en guidet rundvisning. Sydney Opera House Access Tour er den mest populære. Gå gennem husets gange og korridorer, mens de vidende guider fortæller historier og hemmeligheder om bygningen. Hvis du rejser med børn, kan du tilmelde dem Kids Discovery Tour, som er sspecielt rettet mod børn. På backstageturen kommer du om bag forhænget på en to timer lang rundvisning.

Operahuset i Sydney er hjemsted for caféer, restauranter og barer, fra den eksklusive restaurant Guillaume at Bennelong til den afslappede Opera Bar, som har en af Sydneys bedste udsigter over havnen.

På operahusets hjemmeside kan du finde oplysninger om kommende forestillinger, festivaler og begivenheder. Offentlig transport gør det nemt at besøge operahuset, og der er desuden betalingsparkering i området. Operahuset i Sydneys billetkontor og information har åbent fra mandag til lørdag.


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 1.813 overnatningssteder i nærheden af Sydney Operahus
Sheraton Grand Sydney Hyde Park DKK 1.131
Sheraton Grand Sydney Hyde Park

Sheraton Grand Sydney Hyde Park

161 Elizabeth Street, Sydney
   
  4,6
  ud af 5 (baseret på 3.506 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Sydney Central Business District, mindre end 10 km fra Sydney Tower, Botanisk Have og SEA LIFE Sydney Aquarium. Derudover ligger Sydney Harbour Bridge og The Rocks Markets ca. 10 km derfra.

  Amora Hotel Jamison Sydney DKK 807
  Amora Hotel Jamison Sydney

  Amora Hotel Jamison Sydney

  11 Jamison Street, Sydney
    
   4,5
   ud af 5 (baseret på 3.583 anmeldelser)
   5.0 ud af 5.0

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Sydney Central Business District, mindre end 10 km fra Circular Quay, Sydney Harbour Bridge og Hyde Park. Derudover ligger Central Park og University of Sydney ca. 10 km derfra.

   The Westin Sydney DKK 1.452
   The Westin Sydney

   The Westin Sydney

   1 Martin Place, Sydney
     
    4,6
    ud af 5 (baseret på 3.271 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Sydney Central Business District, kun få skridt fra Pitt Street Mall og Martin Place. Derudover ligger Sydney Tower og Hyde Park ca. 10 km derfra.

    Shangri-La Hotel, Sydney DKK 1.130
    Shangri-La Hotel, Sydney

    Shangri-La Hotel, Sydney

    176 Cumberland Street, The Rocks
      
     4,6
     ud af 5 (baseret på 3.488 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i hjertet af The Rocks, kun 10 minutters gang fra Museum for Moderne Kunst, The Rocks Markets og Circular Quay. Derudover ligger Sydney Observatorium og Customs House 15 minutter derfra. Du kan gå til Wynyard Station på 8 minutter og Sydney Circular Quay Station på 10 minutter.

     Hyatt Regency Sydney DKK 978
     Hyatt Regency Sydney

     Hyatt Regency Sydney

     161 Sussex Street, Sydney
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 7.016 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Darling Havn, kun få skridt fra Wildlife Sydney og SEA LIFE Sydney Aquarium. Derudover ligger Sydney Rådhus og Hyde Park ca. 10 km derfra.

      Four Seasons Hotel Sydney DKK 1.196
      Four Seasons Hotel Sydney

      Four Seasons Hotel Sydney

      199 George St., Sydney
        
       4,6
       ud af 5 (baseret på 4.022 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Sydney, kun 2 km fra SEA LIFE Sydney Aquarium og Botanisk Have. Derudover ligger Museum for Moderne Kunst og Circular Quay ca. 10 km derfra. Du kan gå til Wynyard Station på 8 minutter og Martin Place Station på 13 minutter.

       Novotel Sydney on Darling Harbour DKK 1.033
       Novotel Sydney on Darling Harbour

       Novotel Sydney on Darling Harbour

       100 Murray Street, Sydney
         
        4,0
        ud af 5 (baseret på 3.051 anmeldelser)
        4.5 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Darling Havn, kun få skridt fra International Convention Centre Sydney og Harbourside. Derudover ligger Capitol Theatre og SEA LIFE Sydney Aquarium ca. 10 km derfra.

        The Grace Hotel DKK 1.063
        The Grace Hotel

        The Grace Hotel

        77 York Street, Sydney
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 6.503 anmeldelser)
         4.5 ud af 5.0

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Sydney Central Business District, kun 10 minutters gang fra Pitt Street Mall og Martin Place. Derudover ligger Theatre Royal og Sydney Tower ca. 10 km derfra. Wynyard Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Martin Place Station ligger inden for 8 minutters gang.