Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

B&B i Svejbæk

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Svejbæk

4 Star Holiday Home in Silkeborg

4 Star Holiday Home in Silkeborg

3 out of 5
HOLTEN 51, Silkeborg, Midtjylland
4 Star Holiday Home in Silkeborg
2 Værelses Overnatning i Silkeborg

2 Værelses Overnatning i Silkeborg

Svejbæk Sø Vej, Silkeborg, Midtjylland
2 Værelses Overnatning i Silkeborg
Dancamps Hampen

Dancamps Hampen

3 out of 5
Hovedgaden 31B, Hampen
3.3/5 (15 anmeldelser)
En service i top klasse👌

"Vi var blevet oplyst via Hotels.com at cheekin var kl. 14, men egentlig var det først kl. 15. Dog var lejrchefen super venlig og fixede hytten så vi kunne komme ind allerede 13.30. På trods af udfordringer med toiletforholdende, så lå lejrchefen vandret for at servicere de gæste der var. Der blev ..."…"

Anmeldelse fra 26. jul. 2019

Dancamps Hampen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Svejbæk?
Søger du efter noget, som er lidt anderledes i modsætning til et standardhotel, er det muligt, at et Bed & Breakfast er den bedste mulighed til din ferie.
Overvejer du et Bed & Breakfast frem for et traditionelt hotel?
Bed & Breakfasts har en helt særlig stemning – uanset om det er den hyggelige læsekrog, eller om det er på grund af den smukke spisesal, så er det de små detaljer, der gør Bed & Breakfasts til noget, der minder om hjem.
Hvilke Bed & Breakfasts er mest populære i Svejbæk?
Nedenfor finder du en række Bed & breakfasts, der befinder sig i det omkringliggende område: Bed and Breakfast Horsens: 3 stjerner, 3 værelser. 27 km fra hjertet af Svejbæk. Nyd godt af en sauna og en terrasse. Tollundgaard Golf Park: 3 stjerner, 9 værelser. 13 km fra centrum. Nyd godt af en golfbane og en bar. Hedegaarden: 3 stjerner, 8 værelser. Ligger 16,5 km fra hjertet af Svejbæk. Provstegården Bed & Breakfast: 3,5 stjerner, 6 værelser. 26,9 km fra hjertet af downtown. Nyd godt af privat gårdhave og unik indretning. Lyngvej 16 B&B: 3 stjerner, 8 værelser. Ligger 23 km fra centrum af Svejbæk.
Hvornår skal jeg overveje et ophold på en B&B i Svejbæk?
Når du planlægger en ferie i Svejbæk, så kan både temperatur og nedbør i løbet af året være vigtige faktorer at overveje. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. Den årlige nedbør i Svejbæk er i gennemsnit på 942 mm.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Svejbæk?
Det er nemmere at planlægge udflugterne i Svejbæk med disse transportmuligheder. Flyv til Karup (KRP-Midtjyllands Lufthavn), som befinder sig 37,2 km fra hjertet af byen. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du leje en bil til turen.