Bedømmelser baseret på 357 verificerede anmeldelser

3,9 af 5
74% anbefaler dette hotel
3,9 Rengøring på værelset
4,0 Service og personale
3,6 Værelsets komfort
3,6 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Lige i centrum

Opslået 24. jan. 2018 på Hotels
Super beliggenhed Manglende p plads
Kommentar fra Hotelledelsen
23. feb. 2018 af Shushan, Hotelledelsen
Dear Thomas, Thanks for your feedback. We hope that none of the minor issues were not able to affect your stay at us. Hope you'll choose us for your next stay in Prague.
2 ud af 5
af Per Flemming

Kan ikke anbefales

Opslået 2. sep. 2017 på Hotels
Hotellet er velbeliggende og det er det eneste positive. Værelserne/lejlighederne er yderst sparsomt møblerede. Klapstole af den billigste slags og ingen service i skabene og et rundt cafebord beregnet til udendørs. Kun en bøjlestang til tøj. Ifølge vores reservation var der skrivebord og daglig rengøring. Ingen af delene fandtes. Også er der rigtig meget gadestøj især når vinduerne ikke kan lukkes helt i. Undgå dette hotel medmindre du bare skal bruge en dårlig seng.
3 ud af 5
af Charlotte

Centralt hotel, men ikke så god komfort.

Opslået 30. jul. 2017 på Hotels
Ok hotel, centralt, men komforten var kun jævn. Lameller i seng var gået i stykker, "hovedpuder" var to sofapuder med hul i , samlet i et betræk. Som dyne var der en slags sengetæppe uden betræk, ikke så lækkert ! Måtte spg efter håndklæder, ingen viskestykke/karklud.
4 ud af 5
af Steen

Centralt i Prag

Opslået 14. apr. 2017 på Hotels
Godt centralt sted. Skiltning kunne være bedre! Madras kunne passe bedre i sengen, køleskab larmer! Småting der kunne forbedres!
4 ud af 5
Anbefales
for Alle
af en verificeret rejsende

Opslået 20. mar. 2017
Fint sted centralt, tæt på alting! Venligt personale. Basis værelse, men behøver langt fra mere
4 ud af 5
Anbefales
for Alle
af en verificeret rejsende

Good place

Opslået 18. dec. 2016
Did smoke in the apartment and did'nt get charged. Great staff. Did however got woken up by maintainance at 9:30 - not the best welcome after a night out.
5 ud af 5
af Maiken Skov fra Roskilde

Perfekt beliggenhed

Opslået 12. nov. 2015 på Hotels
Royal Road Residence lå perfekt centralt tæt ved Karlsbroen. Vi var i gå afstand til alle de gængse turistattraktioner, samtidig med at der er rigtige mange smukke små stræder og gader med mere lokale tilbud på mad og drikke. Lidt larm fra pubben nedenunder, men ikke voldsomt. Morgenbuffet var udmærket med en fin variation. Sengene var gode. Der manglede lidt service i lejligheden, men vi havde ikke rigtig brug for det.
4 ud af 5
af Benny fra Aarhus

Super god placering

Opslået 6. aug. 2015 på Hotels
Hotellets beliggenhed fås ikke bedre. SUPER PLACERING Fredag / Lørdag nat hørtes en del støj fra gaden fra festglade mennesker. Betragt køkkenfaciliteter som Te-Køkken og forvent ikke mere.
4 ud af 5
af Tim fra Copenhagen

Very nice place

Opslået 26. jun. 2015 på Hotels
Very nice place in the middel of Prague. Staff was very friendly. Would recommend this place to other visiting Prague.
4 ud af 5
af Marianne Hager fra Prag

Perfekt beliggenhed

Opslået 4. aug. 2014 på Hotels
Beliggenheden kan ikke være mere central. 200 m fra Karlsbroen. Boede på 4. sal (heldigvis elevator). Ingen nøgle til badeværelset (3 generationer på ferie). Den 6. seng kunne slet ikke benyttes, selvom vi havde bestilt til 6 voksne personer, men den blev udskiftet, så det gik. Fjernsynet virkede ikke .Opvaskebørste og viskestykke manglede i køkkenet. En del støv under senge og over skabe. Vi valgte at blive hentet af 6 prs. taxa i lufthavnen og retur, fungerede upåklageligt og kostede 50 kr/pers., hver vej. God hjælp af pigerne i receptionen. Morgenmad var incl., synes den var bedre end forventet, dog var brødet ikke så friskt hver morgen, men så kunne man riste det. Alt i alt tilfreds. Rummene var store, 2 soveværelser og en stue (2 pers. sov der), køkkenet lå i den ene side af stuen, og et rummeligt badeværelse med kar. Hvis vi skulle besøge Prag igen, kunne vi godt finde på at benytte os af Royal Road Residence.endnu engang .