Hoteller i Sønderjylland

Se alle 100 hoteller i Sønderjylland
Hotel 6400

Hotel 6400

Solglimt 6, Sonderborg 6400

3.0 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (46 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Sønderborg, kun 5 km fra Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle og Dybbøl Banke Slagmark. Derudover ligger …

607 DKK
Enjoy Resorts Rømø

Enjoy Resorts Rømø

Vestergade 31, Romo 6792

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (76 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet, ca. 15 km fra Lakolk Strand, Erlebniszentrum Naturgewalten og …

2.258 DKK
Hotel Ballumhus

Hotel Ballumhus

Byvej 66, Bredebro 6261

3.0 ud af 5.0
3,7 ud af 5 (185 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Ballum Sogn, kun 13,4 km fra Højer Mølle- og Marskmuseum og ca. 25 km fra Møgeltønder Kirke og …

Hent priser
Motel Apartments Tønder

Motel Apartments Tønder

Vestergade 87, Tonder 6270

3.0 ud af 5.0
3,6 ud af 5 (139 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Tønder, kun 0,4 km fra Tønder Museum og ca. 5 km fra Møgeltønder Kirke og Schackenborg Slot. Derudover …

364 DKK
Skærbæk Kursus- og Fritidscenter

Skærbæk Kursus- og Fritidscenter

Storegade 46-48, Skaerbaek 6780

2.5 ud af 5.0
4,6 ud af 5 (36 anmeldelser)

Dette lejlighedshotel ligger i Skærbæk, ca. 20 km fra Kommandørgaarden, Løgumkloster Abbedi og Lakolk Strand. Derudover ligge …

276 DKK
Danhostel Haderslev

Danhostel Haderslev

Various Addresses, Haderslev 6100

4.0 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (37 anmeldelser)

Disse overnatningssteder ligger i flere forskellige områder af Haderslev.

Hent priser
Hotel Lakolk

Hotel Lakolk

Lakolk 150, Romo 6792

2.5 ud af 5.0
2,9 ud af 5 (63 anmeldelser)

Med et ophold på Hotel Lakolk i Lakolk har du direkte adgang til stranden. Dette hotel ligger 0,6 km fra Lakolk Strand og 5,9 …

Hent priser
Hotel Europa

Hotel Europa

H P Hanssens Gade 10, Aabenraa 6200

4.0 ud af 5.0
4,3 ud af 5 (120 anmeldelser)

Dette hotel ligger i hjertet af Aabenraa, kun 15 minutters gang fra Aabenraa Museum og Brundlund Slot. Derudover ligger …

Hent priser
Gram Slotskro

Gram Slotskro

Slotsvej 52, Gram 6510

3.5 ud af 5.0
3,6 ud af 5 (15 anmeldelser)

Denne kro ligger i Gram, ca. 25 km fra Ribe Golfklub, Ribes Vikinger og Ribe Kunstmuseum. Derudover ligger Ribe Domkirke og …

480 DKK
Benniksgaard Hotel

Benniksgaard Hotel

Sejrsvej 101, Grasten 6300

4.0 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (114 anmeldelser)

Dette hotel med golffaciliteter ligger i Rinkenæs, kun 1,2 km fra Rinkenæs Kirke samt mindre end 10 km fra Gråsten Slot og …

Hent priser

De nyeste anmeldelser i Sønderjylland

Afgræns din søgning

Hotel i Sønderjylland

Hotel i Sønderjylland: Sønderjylland og Sydjylland byder på et hav af oplevelser for hele familien. Her kan du få genopfrisket et vigtigt stykke af Danmarkshistorien på områdets mange museer, opleve egnens smukke natur på tæt hold og smage de lokale specialiteter. Hvad enten du er på udkig efter et luksushotel med havudsigt, et billigt hotel, et børnevenligt hotel eller et forretningshotel, kan du være sikker på at finde et hotelophold, der passer til dig.

Overnat i nærheden af Danmarkshistorien

En ferie i Sønderjylland og Sydjylland er som en rejse gennem Danmarkshistorien. Start din rejse ved Jellingstenene, også kaldet ”Danmarks dåbsattest”, som er to runesten, der markerer overgangen fra den hedenske vikingetid til den kristne middelalder i Skandinavien. Læg desuden vejen forbi byens to kæmpegravhøje, der er blandt de største i Danmark. Her mener man, at Gorm den Gamle og hans hustru Thyra Danebod har ligget begravet.

Fra Jelling kan du fortsætte din rejse gennem Danmarkshistorien i Danmarks ældste by, Ribe. Med sine velbevarede huse og klostre er Ribe en middelalderby, som fortæller en spændende historie i sig selv. Besøgende kan desuden få et indblik i, hvordan Danmark tog sig ud under vikingetiden på de to museer Ribes Vikinger og Ribes Vikingecenter.

På Historiecenter Dybbøl Banke lidt uden for Sønderborg kan du blive klogere på slaget ved Dybbøl mellem Danmark og Tyskland i 1864, hvor Danmark måtte give afkald på Sydslesvig. Inde i selve Sønderborg kan du på Sønderborg Slot lære om Sønderjyllands historie helt tilbage fra middelalderen, mens byen samtidig byder på en hyggelig havnefront med restauranter og caféer.

Fortsæt herefter til Padborg tæt på grænsen, hvor du finder endnu et vigtigt stykke af Danmarkshistorien. Her ligger Frøslevlejren nemlig, som er en af Europas bedst bevarede tyske fangelejre fra 2. verdenskrig. Efter krigen blev lejren genbrugt som straffelejr for landssvigere, så Frøslevlejrens Museum giver både et indblik i livet i fangelejren fra 1944-1945 og viden om de såkaldte landssvigere.

Længere vest på finder du Tønder, Danmarks ældste købstad, der er kendt for sine særlige karnaphuse i Uldgade. Læg desuden vejen forbi den smukke lille by, Møgeltønder, hvor Prins Joachim bor på Schackenborg Slot sammen med sin familie. Er du interesseret i historie, kan du med fordel tjekke ind på et af de mange hoteller i nærheden af nogle af de ovenfor nævnte historiske seværdigheder.

Hotelophold i nærheden af fantastiske oplevelser for hele familien

Foruden historiske seværdigheder gemmer den sydlige del af Danmark også på fantastisk natur. Gå ikke glip af Nationalpark Vadehavet, hvor du blandt andet kan opleve naturfænomenet, Sort Sol, hvor tusindvis af stære dækker himlen i kreative formationer. Nationalpark Vadehavet dækker desuden vadehavsøerne Fanø, Rømø og Mandø, hvor besøgende kan få et indblik i det fredfyldte øliv. Slå to fluer med ét smæk, og book dit hotelværelse i Nationalpark Vadehavet.

Sønderjylland er også stedet, hvor du kan opleve de traditionsrige ringriderfester, som også betegnes som folkefester. Den særlige atmosfære og stemning, som florerer til disse fester, er hele oplevelsen værd. Har du børnene med på ferie, kan du med fordel gøre holdt i enten Legoland eller Givskud Zoo for at give de kære små en uforglemmelig oplevelse.

Lokale smagsoplevelser

Ingen tur til Sønderjylland uden at smage de lokale delikatesser. Egnen er især kendt for sine solæg og kålpølser, men det sydlige Danmark har også lækkerier til den søde tand. Her kan du nemlig smage de berømte honningkager fra Christiansfeld. Hvis det ikke er nok med honningkagerne, kan du gå all in med et sønderjysk kaffebord, som består af op til 20 forskellige kagevarianter. Efter at have smagt så mange kager, kan det være en fordel at bo på et overnatningssted i nærheden, så du nærmest kan trille hjem. Velbekomme.

Hotelbooking: Sønderjylland

Søg efter dit perfekte hotel i Sønderjylland. Find et billigt hotel i Sønderjylland nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Sønderjylland, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Sønderjylland på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Sønderjylland. Book en af vores pakkerejser til Sønderjylland: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

false