Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Tag forbi St. Michaelis Kirke (Hauptkirche Sankt Michaelis)

Nyd den panoramiske udsigt af Hamborg fra klokketårnet i bronze i denne barokkirke fra det 17. århundrede, som er dedikeret til ærkeenglen Mikael.

St. Michaelis Kirke er en af de mest genkendelige bygninger i Hamborg. Den er helliget ærkeenglen Mikael og har en stor statue af guddommen. Kirken er byens største og har 2.500 sæder. Dens 132 meter høje kirketårn i bronze er et velkendt symbol blandt lokale og rejsende. Det har en fremstående plads i Hamborgs skyline og kan ses fra de fleste af byens områder. Kirken blev bygget i 1647 og står stadig efter adskillige renoveringer.

Sørg for at få den iøjefaldende kirke med i billedet, når du tager billeder af Hamborgs skyline. Den har længe været brugt som et topografisk landmærke for skibe, der sejler på Elben. Sørg for at beundre statuen af ærkeenglen Mikael, som kæmper med djævlen, over kirkens indgang. Mikael er skytshelgenen for riddere og soldater. Se op på kirketårnet i bronze.

Gå op i tårnet, hvor du vil blive mødt af en postkortværdig udsigt af havnen og resten af byen. Du kan også tage elevatoren derop. Beundr det store centrale skib, som har tre forskellige orgler. Det største er mere end 50 år gammel. Ved middagstid kan du nyde en 15 minutters orgelkoncert. Se om du kan få øje på forstanderen Michel, der spiller på trompet flere gange om dagen.

Den oprindelige bygning fra 1600-tallet blev ødelagt af et lynnedslag i 1750. I dag er der 9 forskellige kopier af den rundt omkring i verden. Kirken blev genopbygget i 1789 og er siden hen blevet renoveret et par gange i 1900-tallet på grund af brand og bombeangreb.

Kirken, som også bliver kaldt for ‘Michel’, er åben fra morgen til sent om eftermiddagen, men åbningstiderne kan varerer afhængigt af sæsonen.

Kirken ligger i Hamborgs centrum lige nord for Norderelbe-delen af Unterelbe-floden. Den ligger i nærheden af Hamborg Rådhus og parker såsom Alter Elbpark og Venusgarten. Rödingsmarkt Metrostation ligger en 10 minutters gåtur øst for kirken.


Guide til at udforske Skt. Michaelis Kirke


Bedste hoteltilbud i Skt. Michaelis Kirke

Se alle 662 overnatningssteder i nærheden af Skt. Michaelis Kirke
AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt DKK 774
AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt

AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt

Am Sandtorkai 4, Hamborg, HH
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med spa ligger i HafenCity, kun 10 minutters gang fra Det internationale søfartsmuseum, Miniatur Wunderland og Hamburg Dungeon. Derudover ligger Elbe Philharmonic Hall og Hamburg Cruise Center 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Messberg U-Bahn-station på 8 minutter og Steinstrasse U-Bahn-station på 12 minutter.

  Ruby Lotti Hotel Hamburg DKK 774
  Ruby Lotti Hotel Hamburg

  Ruby Lotti Hotel Hamburg

  Düsternstraße 1-3, Hamborg
    
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Neustadt, kun 10 minutters gang fra Neuer Wall, Skt. Michaelis Kirke og Hamborg Rådhus. Derudover ligger Miniatur Wunderland og Hamburg Dungeon 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadthausbrücke S-Bahn-station og Rödingsmarkt U-Bahn-station.

   NH Collection Hamburg City DKK 900
   NH Collection Hamburg City

   NH Collection Hamburg City

   Feldstr. 53-58, Hamborg, HH
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Karolinenviertel, kun 5 minutters gang fra Hamburger Dom, Reeperbahn og Operettenhaus. Derudover ligger Skt. Michaelis Kirke og St. Pauli Piers ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Messehallen U-Bahn-station og Feldstrasse U-Bahn-station.

    Scandic Hamburg Emporio DKK 704
    Scandic Hamburg Emporio

    Scandic Hamburg Emporio

    Dammtorwall 19, Hamborg, HH
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Neustadt, kun 15 minutters gang fra Hamburger Dom, Jungfernsteig og Hamborg Messe- og kongrescenter. Derudover ligger Congress Center Hamburg og Reeperbahn ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Gänsemarkt U-Bahn-station på 6 minutter og Stephansplatz U-Bahn-station på 6 minutter.

     25hours Hotel HafenCity DKK 797
     25hours Hotel HafenCity

     25hours Hotel HafenCity

     Überseeallee 5, Hamborg, HH
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel i boutique-stil ligger i HafenCity, kun 10 minutters gang fra Det internationale søfartsmuseum, Prototyp (bilmuseum) og Det tyske toldmuseum. Derudover ligger Traditionsschiffhafen og Miniatur Wunderland 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Messberg U-Bahn-station på 11 minutter og Steinstrasse U-Bahn-station på 13 minutter.

      Lindner Hotel Am Michel DKK 561
      Lindner Hotel Am Michel

      Lindner Hotel Am Michel

      Neanderstr. 20, Hamborg, HH
        
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Neustadt, kun 10 minutters gang fra Skt. Michaelis Kirke og Reeperbahn. Derudover ligger St. Pauli Piers og Jungfernsteig 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til St. Pauli U-Bahn-station på 8 minutter og Stadthausbrücke S-Bahn-station på 9 minutter.

       Adina Apartment Hotel Hamburg Michel DKK 812
       Adina Apartment Hotel Hamburg Michel

       Adina Apartment Hotel Hamburg Michel

       Neuer Steinweg 26, Hamborg, HH
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette lejlighedshotel med luksusfaciliteter ligger i Neustadt, kun 5 minutters gang fra Hamborg Museum og Skt. Michaelis Kirke. Derudover ligger Reeperbahn og Operettenhaus 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til St. Pauli U-Bahn-station på 6 minutter og Stadthausbrücke S-Bahn-station på 9 minutter.

        Radisson Blu Hotel, Hamburg DKK 804
        Radisson Blu Hotel, Hamburg

        Radisson Blu Hotel, Hamburg

        Marseiller Strasse 2, Hamborg, HH
          
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Neustadt, kun 15 minutters gang fra Planten un Blomen og Hamburger Dom. Derudover ligger Reeperbahn og Hamborg Rådhus ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Dammtor S-Bahn-station og Stephansplatz U-Bahn-station.