Bedømmelser baseret på 652 verificerede anmeldelser

3,9 af 5
95% anbefaler dette hotel
4,1 Rengøring på værelset
4,1 Service og personale
3,9 Værelsets komfort
3,9 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Dejligt hotel med fremragende morgenbuffet

Opslået 14. feb. 2020 på Hotels
Udemærket hotel med fremragende morgenmad. Personalet yderst venlige, specielt køkkenpersonalet ved morgenbuffet. Lidt trist at parkeringsforhold er en anelse begrænset. Måske kan plads i hotellets p-kælder bookes på forhånd.
Kommentar fra Hotelledelsen
24. mar. 2020 af ., Hotelledelsen
Thank you so much for your review! Hope to see you again next time you are in Oslo :)
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 5. feb. 2020 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
24. mar. 2020 af ., Hotelledelsen
Thank you so much for your review! Hope to see you again next time you are in Oslo :)
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Very good choise.

Opslået 3. feb. 2020 på Hotels
This hotel was a really pleasant surprise. Slept very well and the breakfast was amazing! If I go to Oslo again I will definitely consider this hotel.
Kommentar fra Hotelledelsen
24. mar. 2020 af ., Hotelledelsen
Thank you so much for your review! Hope to see you again next time you are in Oslo :)
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Short business trip to Oslo

Opslået 29. jan. 2020 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
24. mar. 2020 af ., Hotelledelsen
Thank you so much for your review! Hope to see you again next time you are in Oslo :)
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 5. dec. 2019 på Hotels
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 27. nov. 2019 på Hotels
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 7. sep. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
12. sep. 2019 af GM, Hotelledelsen
Hei Per. Tusen takk for 5 stjerner. Da tolker jeg det som du har hatt en fin opplevelse hos oss. Velkommen tilbake. Mvh Theodor von Porat Hotelldirektør
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 4. sep. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
4. okt. 2019 af GM, Hotelledelsen
Dear guest 8 out of 10 is not to bad but we always aim for the top. Please let us know if there are any improvement factors you would like to mention. Have a lovely weekend. Best Theodor von Porat General Manager
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 14. feb. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
7. mar. 2019 af GM, Hotelledelsen
Dear Poul Many thanks for your 5 star review. I trust you had a pleasant experience with us judging on the rating. Hope to see you back with us. Best Theodor von Porat Hotelldirektør
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

value for money

Opslået 29. aug. 2018 på Hotels
professional staff good that renovation is coming up.