Bedømmelser baseret på 237 verificerede anmeldelser

4,0 af 5
91% anbefaler dette hotel
4,1 Rengøring på værelset
4,2 Service og personale
3,8 Værelsets komfort
3,5 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 23. okt. 2018 på Hotels
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 26. aug. 2018 på Hotels
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Afslappende og uformel.

Opslået 16. aug. 2018 på Hotels
Ved første øjekast udefra, så det lidt skuffende og tomt ud. Men da vi først kom ind og mødte værtsparret var alt i skønneste orden. Hyggeligt og meget afslappende. Stille og roligt. Maden var dejlig, ikke så meget at vælge imellem, men det var, var tiptop. Vi havde et par meget dejlige dage
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Godt overnatningssted i sydskåne

Opslået 26. jul. 2018 på Hotels
Fint overnatningssted med god restaurant. Værelser er pæne og rene samt med wifi. Der er en hyggelig have, hvor man kan nyde en drink eller spise middag eller morgenmad. NB vær opmærksom på, at de fleste værelser er med fælles toilet og bad, men det er intet problem, hvis man lige indstiller sig på det.
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Slidt hotel men venligt personale

Opslået 9. jun. 2018 på Hotels
Lidt mærkelig check-in, hotellet var låst ved ankomst og en seddel sagde man skulle gå ind ved restauranten hvis den var åben. Det var den ikke så jeg måtte ringe til et svensk tlf nr for at få fat i personale. Receptionisten dukkede dog hurtig op op var venlig. Værelset havde formentlig ikke været brugt i noget tid i hvert fald skulle et par insekter lige hjælpes ud men ellers så det rent ud. Værelset var slidt men området omkring hotellet var velholdt og hyggeligt, så hvis restauranten havde været åben ville jeg gerne have spist ude i deres have.
4 ud af 5
af Michael

Hyggeligt og charmerende

Opslået 21. jun. 2017 på Hotels
Hyggeligt mere end luksus. Kommer fast 2 gange om året. Fin service.
4 ud af 5
af Lars

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 15. aug. 2016 på Hotels
2 ud af 5
af Laila fra Roskilde

Pris lever ikke op til forventning

Opslået 15. aug. 2016 på Hotels
Der var ikke enkeltsenge, hvilket vi gerne ville have haft. Vi skulle af sted næste morgen kl. 7. Der var stillet boller frem i køleskabet, men de var tilberedt aftenen i forvejen, så de var ret kedelige om morgenen. Der var lidt yoghurt, men desværre ingen mysli eller andet spændende. Kaffen var ok. Hotellet er dyrt i forhold til komfort og morgenmad.
Kommentar fra Hotelledelsen
21. aug. 2016 af General Manager, Hotelledelsen
Hej, Tack för din kommentar. Det rum ni bodde i hade enkelsängar, men de stod bredvid varandra, vilket de alltid gör. Vi hade självklart delat på dessa om ni påpekat det vid er ankomst. Ja, vi erbjuder frukostpaket till de som inte kan äta vår frukostbuffé mellan kl 08.00 - 10.00. Det blir naturligtvis en betydligt enklare frukost än en buffé och självklart så gör vi iordning det kvällen innan.
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

OK for en enkelt nat

Opslået 10. aug. 2016 på Hotels
Vi havde brug for en overnatning i området, og det var ok. Værelset var i en ombygget lade med kun døren ud som eneste vindue. Ikke et sted vi ville bo i flere dage. Deres køkken laver fantastisk mad!
Kommentar fra Hotelledelsen
21. aug. 2016 af General Manager, Hotelledelsen
Tack för er kommentar! Ja, vi har 3 rum som är byggda i det gamla stallet och det enda sättet att få in ljus var att bygga stora hela fönster mot innergården i de gamla portarna. Då gården är 330 år gammal så tillåts inte förändringar ut mot gatan, så där kan vi inte bygga fönster.
3 ud af 5
af Ann

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 5. aug. 2016 på Hotels