Bedømmelser baseret på 249 verificerede anmeldelser

4,2 af 5
92% anbefaler dette hotel
4,5 Rengøring på værelset
4,3 Service og personale
4,1 Værelsets komfort
4,2 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 14-06-2019
Skønt hotel beliggende i et roligt naturskønt område.
Kommentar fra Hotelledelsen
14-06-2019 af Mia, Hotelledelsen
Tak for din anmeldelse. Du ønskes en rigtig god dag. Med venlig hilsen Mia Nielsen Gæsteservice Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 07-06-2019
Rolig sted, skøn morgenmad og sødt personale. Min seng var lige blød nok, men ellers skøn sted at være.
Kommentar fra Hotelledelsen
12-06-2019 af Mia, Hotelledelsen
Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på vores gæsters tilfredshed, og selvfølgelig din. Vi håber at se dig herude igen. Du ønskes en rigtig god dag. Med venlig hilsen Mia Nielsen Gæsteservice Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

En dejlig overraskelse

Opslået 10-04-2019 på Hotels
Det var bare overraskende skønt. Jeg havde ingen forventninger, og så kommer jeg det til det skønneste smukke område med et stort majestætisk hotel i midten. Der var smukt derinde, værelset var dejligt og personalet tog godt i mod. Vidunderligt område til en skøn lang løbetur. Morgenmaden var vidunderlig! Hvis jeg skulle savne noget, var det muligheden for at bestille aftensmad. Det måtte jeg ud i byen og finde
Kommentar fra Hotelledelsen
11-04-2019 af Mia, Hotelledelsen
Kære Jeadee Mange tak for din anmeldelse, og dine flotte kommentarer til hotellet. Det er berigende at høre om din oplevelse, hvor du har nydt naturen som er vores nærmeste nabo. Samt vores personale, hvor vi i højeste grad ønsker at yde et godt værtskab, og sætter stor pris på vores gæsters tilfredshed. Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang. Vedrørende aftensmaden, har vi sommetider åben i vores restaurant, ellers vil vi anbefale dig Orangeriet på Gl. Skovridergaard som ligger cirka 400 meter herfra, vi vil med glæde reservere et bord dernede til dig næste gang. Du ønskes en rigtig god dag. Med venlig hilsen Mia Nielsen Gæsteservice Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter
1 ud af 5
af en verificeret rejsende

Dårligt. Fest på hotellet. Ingen søvn.

Opslået 07-04-2019 på Hotels
Ufattelig dårligt. Der var fest i bygningen og selvom jeg boede på 4. sal sov jeg først da festen sluttede kl.1.30. Og jeg skulle op og holde foredrag. Det bliver I nødt til at fortælle på forhånd - at der er fest og ingen nattesøvn. Det er konceptet med et hotel: En seng+søvn.
Kommentar fra Hotelledelsen
03-05-2019 af Mia, Hotelledelsen
Kære Jan. Tak for din anmeldelse, det er selvfølgelig meget beklageligt. Vi tager det med os I fremtiden og ser om vi kan gøre noget bedre. Vi håber at få lov at byde dig velkommen en anden gang. Du ønskes en rigtig god dag. Med venlig hilsen Mia Nielsen Gæsteservice Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 06-04-2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
03-05-2019 af Mia, Hotelledelsen
Kære Danny. Tak for din anmeldelse. Du ønskes en rigtig god dag. Med venlig hilsen Mia Nielsen Gæsteservice Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 19-03-2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
21-03-2019 af Mia, Hotelledelsen
Kære Walther. Tak for din anmeldelse, og det fantastiske 10 tal. Du ønskes en rigtig god dag. Med venlig hilsen Mia Nielsen Gæsteservice Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Et dejligt hotel

Opslået 07-03-2019 på Hotels
Hotellet ligger i et meget roligt område lige ved skov og vand. Der er gode parkerings muligheder ved hotellet. Det er et af de få hoteller som har forstået at man gerne vil kunne lade tablet, telefon og ur, de har sat et 4 stik ved hver seng - Fantastisk.
Kommentar fra Hotelledelsen
14-03-2019 af Mia, Hotelledelsen
Kære Jens. Tak for din anmeldelse. Naturen og vandet er tætte omgivelser, og noget som vi sætter stor pris på, så det er dejligt at høre hvordan du har samme oplevelse. At du har bemærket og haft nytte af stikket ved senge, sætter vi stor pris på du beskriver her. Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang. Du ønskes en rigtig god dag. Med venlig hilsen Mia Nielsen Gæsteservice Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 04-03-2019 på Hotels
Rigtig god betjening i receptionen Et ønske kunne være i fik lavet aftale med Silkeborg golfbane - således det kunne udløse en rabat på green fee på banen - såfremt der overnattes på jeres hotel
Kommentar fra Hotelledelsen
07-03-2019 af Mia, Hotelledelsen
Kære Bendt. Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på vores gæsters tilfredshed og ønsker at yde et godt værtskab. Det er skønt, når det bliver bemærket. Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang. Du ønskes en rigtig god dag. Med venlig hilsen Mia Nielsen Gæsteservice Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 01-03-2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
03-03-2019 af Mia, Hotelledelsen
Kære Mads. Tak for din anmeldelse. Du ønskes en rigtig god dag. Med venlig hilsen Mia Nielsen Gæsteservice Vejlsøhus Hotel og Konference
4 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Hellested

Opslået 25-02-2019 på Hotels
Hotellet ligger i dejlige omgivelser, og der er stilhedog ro. Alt var ok, manglede lige at restauranten var åben.
Kommentar fra Hotelledelsen
27-02-2019 af Mia, Hotelledelsen
Kære Marlen. Tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at hører hvordan i har nydt roen herude i naturen. Vi håber i fandt et dejlig måltid mad et andet sted. Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang. I ønskes en rigtig god dag. Med venlig hilsen Mia Nielsen Gæsteservice Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter